Zdobící pytlík - jaký?

1079
18.1.19 20:14
@vertunka píše:
Ahojky.

Chystám se začátkem února péct dva dorty a ráda bych je ozdobila kremem a už roky sháním dobrý zdobici pytlik. Dělám ráda i věnečky a každý pytlik mi vždy praskne.

Máte někdo nějaký opravdu dobrý?
Teď jsem koukala na Tescomu nebo zdobicku z lidlu. Stojí to za to?

Koupila jsem v domacich potrebach silikonovy a je super. Znacku bohuzel nevim, ale tescoma to urcite nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14751
18.1.19 20:15

Zdědil jsem látkový tak z osmdesátých let a ten bych tipnul je nezničitelný (látka podobná bytelnému retro prostěradlu - na tom se dá slaňovat z okna vězení). Ale kde je tomu konec netuším. Takže můj tip - najít zdobítko z osmdesátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
18.1.19 20:17
@Prof. Farnsworth píše:
Zdědil jsem látkový tak z osmdesátých let a ten bych tipnul je nezničitelný (látka podobná bytelnému retro prostěradlu - na tom se dá slaňovat z okna vězení). Ale kde je tomu konec netuším. Takže můj tip - najít zdobítko z osmdesátek.

To je pravda :) . Mama ho ma 30let. A hlavne, z pracky vyleze vzdy jak novy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
18.1.19 20:20
@Prof. Farnsworth píše:

No to je rada nad zlato. Každej má doma super zdobici pytlik z dob krále klacka po mamince a my siroty utřeme nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
18.1.19 20:21

V dobrých kuchyňských potřebách prodávají ten,, komunistický" plátěný. Dávala jsem za něj skoro tři stovky a zdobící špičky se kupují zvlášť. Ale nedám na něj dopustit. Předtím jsem měla plastovou zdobičku a s tím dorty byly prasárna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
18.1.19 20:27

No, taky mám takový „látkový " pytlík, na nějaké tužší krémy je dobrý, řekla bych až víc než dobrý, ale není nad silikonový, jelikož když tím zdobíš "šlehačkou“ tak se ti to rozmačkává v ruce, jako by si z toho pytlíku tu šlehačku ždímala :D Nevím jak to vysvětlit, prostě mám ruce celé upatlané a šlehačka se mi mění na kapalnou :D místo té pěnové :D ušlehané :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
18.1.19 20:27

silikonový je na tohle super. Buď v domácích potřebách (a klidně stačí i neznačkový), případně objednat z Číny, ale tam je dodací lhůta měsíc až dva, takže to nestíháš. Ale tam se dá koupit v přepočtu i kolem 50 Kč a míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
18.1.19 20:28

Siroto :lol: , na věnečky si kup určitě „normální“ látkový, bavlněný, dají se koupit pořád. Mám i nový asi druhý rok, a pak starý snad už třicet let, nevidím v nich rozdíl. Nevím jaký jsi používala doteď, nemělas třeba moc husté těsto? Na zdobení dortů krémem beru radši jednorázové, ano, není to sice úplně eko :oops: , ale zase mám jistotu, že jsou 100% hygienické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
18.1.19 20:35

Já mám tu plastovou zdobičku od tescomy a dobrý. Máma měla látkový pytlík, bylo to vždy oblemcané, smrdělo mi to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
18.1.19 20:40

@vertunka já mám plátěný z tescomy a k tomu zdobící trysky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
18.1.19 20:43
@xstrasilka píše:
Já mám tu plastovou zdobičku od tescomy a dobrý. Máma měla látkový pytlík, bylo to vždy oblemcané, smrdělo mi to…

Musí se to mezi použitími umýt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
18.1.19 20:58

já si koupila silikonový na aliexpressu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
18.1.19 21:29

Doporučuju silikonový. Sice nemám tyhle „novodobé“ materiály ráda, ale na to krátkodobé zdobení mě to netankuje. Mám 2 - jeden střižený na větší a jeden na menší špičky. Dá se koupit snad už v každých domácích potřebách, cena cca 50- 150Kč (i dle velikosti).
Mám doma obyč plátěný- z toho jak je výše vytékal např. šlehačkový krém, nebo i tvarohová a maková náplň na koláče, mytí na prd.
Ikea sáček- hned praskl
Jednorázové- fajn, ale pravdu na 1 použití (no něbo max. 5), takže dost neekologické

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii