Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Tak já zakoupila dvě, pro 3-letou a 9-ti letou dceru. Slibovala jsem si od ní, že v ní pití vydrží dlouho čerstvé a nepřijde mi to tak. Navíc je kapací, když dcera v sedačce usne, vyleje se v autě. Starší ji už měla taky párkrát vylitou v tašce ![]()
Využitelnost vidím pouze v tom, když ji plníte jen čistou vodou a používate tam, kde nevadí trocha vody vylité.
Takže hodnocení: jsem sklamaná, flašky i s neopreny leží na polici a kupuji Jupíky Aqua, mají nekapací vršek
a dělám do nich pitíčka, po čase vyhodím a koupím nový. A hotovo!
Ahoj holky, díky za rady.
Já sbírám emco body a nakonec mi to vyšlo, že jsem tu zdravou láhev objednala za ně, takže mě vlastně nic nestála
Máme tu tmavorůžovou s vílou.
Máme ji asi 3 týdny a musím říct, že zatím jsem moc spokojená. Krásně se umývá, zatím vůbec nezapáchá, vůbec neteče (pokud ji nezapomenu zavřít
). Jediné mínus je teda to, že nemá víčko.
Ten neopren na to jsem nekupovala, dávám to teď do normálního termoobalu, co máme od narození.
Dcerce se z toho pije dobře, flaška se jí líbí, pořád si ji hlídá.
Tak to jen tak pro informaci.
Mě přijde v pohodě. Neteče, leda tak zbytek tekutiny, co se dostane do závitů při šroubování nebo když zůstane otevřenej špunt, což je logický, není to netekoucí flaška. Ale nemáme ji tak dlouho. Možná ten problém s protíkáním, máte v pořádku těsnění? Když jsem ji kupovala, na veletrhu, prodávali k tomu takový těsnící gumičky co se zastrkovaly do hlavice.
Tak já má pro obě děti zdravé lahve a nestěžuji si. Ráno a večer do ní dávám kakao a přes den šťávu-vodu-čaj… jak kdy a jsem s ní spokojená. Myji ji kartáčkem a dostanu se úplně všude.
A dcera ji má do školy, ještě se nestalo že by se jí to vylilo. Taky už nechala lahev se šťávou ve škole 2 dny a když ji donesla tak vůbec nesmrděla a šťáva se nezkazila.
Ahojte, tak jsem si o tom cetla, co jsem nasla a koukala jsem, ze hlavnim problemem, proc tuto lahev mamky nechteji, je to, ze nema krytku na pitko - z pochopitelnych duvodu. Nicmene jsem nahodou nasla na www.vbavlnce.cz (muj oblibeny obchod na plenky i jine) krytku na zdravou lahev!! No za 35,– korun jsem zakoupila a zkusila na lahev, kterou jsem taky poridila synkovi 1 rok a 8 m staremu. Za necely den pochopil a naucil se to pusinou otevirat i prstikama zavirat, s krytkou se taky naucil behem chvilicky, nikde mi to netece a samozrejme: je to jenom jeho autickova lahvicka, z ktere je nadseny a ma ji moc rad! Vice mi pije, vsimla jsem si, ze ho to proste zatim bavi a tak upiji co chvila ![]()
Jsem spokojena a nelituju. U flasky byl navic i spuntik navic v cene, coz se mi jiste bude brzy hodit, jak to postupne znici.
@Talena píše:
Ahojte, tak jsem si o tom cetla, co jsem nasla a koukala jsem, ze hlavnim problemem, proc tuto lahev mamky nechteji, je to, ze nema krytku na pitko - z pochopitelnych duvodu. Nicmene jsem nahodou nasla na www.vbavlnce.cz (muj oblibeny obchod na plenky i jine) krytku na zdravou lahev!! No za 35,– korun jsem zakoupila a zkusila na lahev, kterou jsem taky poridila synkovi 1 rok a 8 m staremu. Za necely den pochopil a naucil se to pusinou otevirat i prstikama zavirat, s krytkou se taky naucil behem chvilicky, nikde mi to netece a samozrejme: je to jenom jeho autickova lahvicka, z ktere je nadseny a ma ji moc rad! Vice mi pije, vsimla jsem si, ze ho to proste zatim bavi a tak upiji co chvila
Jsem spokojena a nelituju. U flasky byl navic i spuntik navic v cene, coz se mi jiste bude brzy hodit, jak to postupne znici.
To se divím, že už krytka je, na veletrhu před pár týdny říkali, že je teprve v zadání výrobců a bude to ještě chvilku trvat.
Si myslim, ze to neni primo od firmy, co tu lahev dela, ale nevim jiste… Kazdopadne sedi ![]()
Máme 2 zdravé lahve asi rok (z Emco klubu)a tečou obě
Myslela jsem, že ji bude mít dcera do školy, ale po včerejším výletu, kdy i přes to, že jsem je měla ještě v igelitovém pytlíku, mám mokrý batoh, asi koupím novou. Má někdo podobnou zkušenost? Popř. co udělat aby lahev netekla? (nové těsnění, pítko) Jsem docela zklamaná, přitom kamarádka má taky dvě, přežily rok ve škole, a spokojenost ![]()
Máme pro dvouletou dcerku, ale taky mi to příjde jen reklama. Malá pije čistý neslazený čaj a stejně jsou v tom po pár dnech usazeniny. Nevím zda by v jiné lahvi byly později, předtím jsme měli od Nuku a přišlo mi to na stejno
Pro mě nepraktické čištění víčka, když se vytáhne jako by ten špunt, tak tam dole je takové kolečko k očičtění a nejde se tam pořádně nijak dostat. Kolikrát mám i problém láhev otevřít ![]()
@aleesha máme zdravou láhev 2 roky a nikdy netekla
jinak se dá v pohodě dokoupit jak pítko, tak to těsnění, u nás ji mají v papírnictví, tam jednou za čtvrt roku dokupuju, důvod jediný, kluk mi to pítko rozkouše
![]()
@aleesha my máme necelé tři roky a vždycky kdy jedna nebo druhá začne téct tak vyměním celé víčko stojí pár korun a je to ok, za tu dobu jsem měnila třikrát na obou.
@Integra čístím mezizubním kartáčkem
Mam pro dve deti s jsme maximalne spokojeni. A teda nikdy nam netekla. Mozna nebyla dobre zaklapnuta a ja uz jsem taky takovy pako po tom co my vzdy neco vyteklo, ze si davam extra pozor, abych lahve mela v sitkach batohu a nelezely. A opravdu ocenuji, ze mohu neco dokoupit. Termoobal nepouzivam.
Tak my ji máme 8 měsíců a za mě super - neteče, nesmrdí, nikde se nic neusazuje… Pije z ní denně - večer ji vypláchnu, cca 1× týdně ji dám do myčky včetně víčka (bez toho malého špuntu - ten vyčistím párátkem do uší). Za mě super.
@martina.se malá mi to taky kouše ![]()
@anickadomnik díky za tip, hned dnes vyzkouším.
I když my v ní máme usazeniny i v lahvi a na dně jdou taky špatně vyčistit. A tím že jí malá hlavně teď v létě venku nechává všude možně, je celá poškrábaná ![]()
Špuntík jde celej vyndat, stačí trochu zabrat.. koupit lze i novej, po čase se ožužlá případně dítě rozkouše a teče to. Už jedem několikátej. Dají se koupit i celý víčka, těsnící gumičky.. jsou v zářezu po odšroubování ve víčku. Usazeniny jsou holt usazeniny. Náhradní díly jsou za pár korun, teda aspoň na veletrhu je tak vždycky koupím:-)