Zdravá láhev - máte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56278
25.3.16 13:43

@Caitlyn máme zdravou láhev, limitku s krtkem. A docela dobrý, pěkně se udržuje, neteče, dobře se čistí, nesmrdí. Myju to teda v ruce, nějak se mi ekluje to dávat do myčky, když se to tváří tak zdravě :mrgreen:
Jediná věc, co mi vadí, že mi malá rozkousává tu „savičku“ nebo co to je, prostě ten špuntík, co se vytahuje, už máme několikátej, vždycky nejpozději druhý den je prasklý :roll: Ale ona to fakt hryže a nedá si říct, takže jí mám schovanou.
Další věc je tvar té lahve - přijde mi na dětské ruce dost velká, široká. A tím jak je široká, tak se nevejde do držáku na kole
Jestli se uvolňujou nějaký látky to fakt nevím a ani teda nevím, jak to zjistit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
25.3.16 14:04
@Jana206 píše:
Nemám zkušenosti s tím druhým, ale co se týče zdravé láhve, za ty prachy jsem očekávala víc. Máme tři - pro tři děti, takže žádná náhoda, teče(hlavně, když tam dám horký nápoj),smrdí a nepomůže ani vyvaření nebo vyčištění Miltonem.
@Moise píše:
@Caitlyn máme zdravou láhev, limitku s krtkem. A docela dobrý, pěkně se udržuje, neteče, dobře se čistí, nesmrdí. Myju to teda v ruce, nějak se mi ekluje to dávat do myčky, když se to tváří tak zdravě :mrgreen:
Jediná věc, co mi vadí, že mi malá rozkousává tu „savičku“ nebo co to je, prostě ten špuntík, co se vytahuje, už máme několikátej, vždycky nejpozději druhý den je prasklý :roll: Ale ona to fakt hryže a nedá si říct, takže jí mám schovanou.
Další věc je tvar té lahve - přijde mi na dětské ruce dost velká, široká. A tím jak je široká, tak se nevejde do držáku na kole
Jestli se uvolňujou nějaký látky to fakt nevím a ani teda nevím, jak to zjistit :mrgreen:

Tak to máme jednou pro a jednou proti :D
Tak váhám, mám ji koupit nebo ne? :think:

Také se mi líbí ta s tím krtečkem, akorát jestli jí to má vydržet i do školy, tak jsem si říkala, že by jí ten krteček byl mezi děckama blbý, tak uvažuji ještě nad Juráškem (motiv koně).

No, jde mi o to, že nevím do čeho mám dceři dávat pití na ven, do školky atd… :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
25.3.16 14:10

@Moise
Na Mall a v Lékárně mají zdravou láhev s krtečkem, ale na Mall mají, že je to zn. Bino.

Tak já nevím jestli jsou to ty stejně a totožné láhve? :think: :nevim:

http://6b.cz/62P
http://6b.cz/7Kt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
25.3.16 14:14

@Moise souhlasím..Neteče, nesmrdí..Máme dvě, malý už ji má třetím rokem a je pořád jak nová. Malé jsem koupila taky tu s krtkem, ale je jí ještě Velká do ruky. A to je její velké mínus. Je fakt hodně široká, tím pádem neskladná..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
25.3.16 14:16
@Caitlyn píše:
@Moise
Na Mall a v Lékárně mají zdravou láhev s krtečkem, ale na Mall mají, že je to zn. Bino.

Tak já nevím jestli jsou to ty stejně a totožné láhve? :think: :nevim:

http://6b.cz/62P
http://6b.cz/7Kt

Je to Zdravá láhev, když si projdeš fotky na mall.cz tak to tam jde vidět..

• Citovat
  • Upravit
jezzz
25.3.16 14:20

Holky, pro dvouletacku 0,5 nebo 0,7 l? Jde mi o sirku. Budu ji objednavat pres net, tak at pak neni moc siroka.

V porovnani s NUK ma nejakou vyhodu? Dekuji! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6160
25.3.16 14:24

@Silwinka87
Díky, už to vidím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
25.3.16 14:27

Mame a tece nebo spis ukapava.ALe asi jde o to, jakym zpusobem ji dite otvira, pokud zubama pitko vytahne, rychle se zdeformuje a ukapava. A ze smrdi, no nam teda ne, vymyvam jakmile je to mozne, obcas proplachnu vrouci vodou. Pokud se dodrzuje nejaka hygiena, tak nevim, co tam muze smrdet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
25.3.16 14:27

Také máme zdravou láhev a jsem spokojená. Neteče, dobře se myje. Jen jak už bylo zmíněno nemusela by být tak široká. Máme růžovou s krtkem a syn ted nedávno ztratil modrou s autama tak budeme kupovat novou a znova tuto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
25.3.16 14:32

Máme dvě zdravé lahve a obě tečou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
25.3.16 14:32

@Caitlyn my už ji nějakou chvíli máme, ale teď koukám na jejich ofiko stránky, že už se prodávají jiné designy.
My máme tuto - - kupodivu bílá je pořád bílá, i když ji malá nosila ven. Jen ten zelenej cajk prostě furt hryže, jak je to ten silikon, tak jí to asi baví :cert:

Koukej na ty jejich ofiko stránky http://www.zdravalahev.cz/kolekce/

Jinak horké nápoje do toho teda nedávám, nenechávám v ní pití dlouho, minimálně večer vždycky otvírám, vymývám horkou vodou a nechám otevřený, fakt se nám ještě nestalo, aby smrděla nebo tekla.

Chtěla jsem ji i pro staršího na kolo a do školy, jde objednat i ochranný kryt, aby se na ten špuntík neprášilo, ale právě je tak široká, že se mu do stojanu nevejde.
Jinak mu zasmrádla lahev od Emipa, co jsme kupovali k aktovce - nejde nikterak vyčistit, v myčce byla už xkrát, jak má úzké hrdlo, nedostanu se všude štětkou - v tomhle je zdravá lahev super, umyješ všude

Pro malý dítě bych rozhodně vzala tu nejmenší, ono ani tak není úplně malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
25.3.16 14:34

@jezzz za mě stačí 0,5l. Také jsem uvažovala o té vězší, ale bohatě stačí tato :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
25.3.16 14:42

@Moise
Díky za rady, jsem rozhodnutá, že ji koupím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
25.3.16 14:50

Špatně se mi myje vrchní víčko. Musím používat uchostour, aby se to dobře umylo - jinak pak smrdí. Taky se trochu usazuje binec uvnitř pod závity, jak je tam ta ostrá hrana.

Dávám do ní teda vodu se šťávou.

Teď nedavno jsem dětem koupila termosky z nerezu a mám z toho lepší pocit. Jen ta cena byla celkem vyšší než u ZL.
http://termosky.heureka.cz/…uddel-0_35l/ - koupila jsem jim obě velikosti 0,35 i 0,5 l

Jinak jask se někdo ptal na velikost ZL do ruky- obvod je stejný jen ta 0,7 je vyšší. Dcera i syn ji používali od 1,5 roku bez problémů. V roce ji syn používat nechtěl.

Obrázky se po chvilce začnou loupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
25.3.16 14:56
@jezzz píše:
Holky, pro dvouletacku 0,5 nebo 0,7 l? Jde mi o sirku. Budu ji objednavat pres net, tak at pak neni moc siroka.V porovnani s NUK ma nejakou vyhodu? Dekuji! :kytka:

Malá bude mit dva a máme 0,5 l..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí