Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Caitlyn máme zdravou láhev, limitku s krtkem. A docela dobrý, pěkně se udržuje, neteče, dobře se čistí, nesmrdí. Myju to teda v ruce, nějak se mi ekluje to dávat do myčky, když se to tváří tak zdravě ![]()
Jediná věc, co mi vadí, že mi malá rozkousává tu „savičku“ nebo co to je, prostě ten špuntík, co se vytahuje, už máme několikátej, vždycky nejpozději druhý den je prasklý
Ale ona to fakt hryže a nedá si říct, takže jí mám schovanou.
Další věc je tvar té lahve - přijde mi na dětské ruce dost velká, široká. A tím jak je široká, tak se nevejde do držáku na kole
Jestli se uvolňujou nějaký látky to fakt nevím a ani teda nevím, jak to zjistit ![]()
@Jana206 píše:
Nemám zkušenosti s tím druhým, ale co se týče zdravé láhve, za ty prachy jsem očekávala víc. Máme tři - pro tři děti, takže žádná náhoda, teče(hlavně, když tam dám horký nápoj),smrdí a nepomůže ani vyvaření nebo vyčištění Miltonem.
@Moise píše:
@Caitlyn máme zdravou láhev, limitku s krtkem. A docela dobrý, pěkně se udržuje, neteče, dobře se čistí, nesmrdí. Myju to teda v ruce, nějak se mi ekluje to dávat do myčky, když se to tváří tak zdravě
Jediná věc, co mi vadí, že mi malá rozkousává tu „savičku“ nebo co to je, prostě ten špuntík, co se vytahuje, už máme několikátej, vždycky nejpozději druhý den je prasklýAle ona to fakt hryže a nedá si říct, takže jí mám schovanou.
Další věc je tvar té lahve - přijde mi na dětské ruce dost velká, široká. A tím jak je široká, tak se nevejde do držáku na kole
Jestli se uvolňujou nějaký látky to fakt nevím a ani teda nevím, jak to zjistit
Tak to máme jednou pro a jednou proti ![]()
Tak váhám, mám ji koupit nebo ne? ![]()
Také se mi líbí ta s tím krtečkem, akorát jestli jí to má vydržet i do školy, tak jsem si říkala, že by jí ten krteček byl mezi děckama blbý, tak uvažuji ještě nad Juráškem (motiv koně).
No, jde mi o to, že nevím do čeho mám dceři dávat pití na ven, do školky atd…
![]()
@Moise
Na Mall a v Lékárně mají zdravou láhev s krtečkem, ale na Mall mají, že je to zn. Bino.
Tak já nevím jestli jsou to ty stejně a totožné láhve?
![]()
@Moise souhlasím..Neteče, nesmrdí..Máme dvě, malý už ji má třetím rokem a je pořád jak nová. Malé jsem koupila taky tu s krtkem, ale je jí ještě Velká do ruky. A to je její velké mínus. Je fakt hodně široká, tím pádem neskladná..
@Caitlyn píše:
@Moise
Na Mall a v Lékárně mají zdravou láhev s krtečkem, ale na Mall mají, že je to zn. Bino.Tak já nevím jestli jsou to ty stejně a totožné láhve?
http://6b.cz/62P![]()
http://6b.cz/7Kt
Je to Zdravá láhev, když si projdeš fotky na mall.cz tak to tam jde vidět..
Holky, pro dvouletacku 0,5 nebo 0,7 l? Jde mi o sirku. Budu ji objednavat pres net, tak at pak neni moc siroka.
V porovnani s NUK ma nejakou vyhodu? Dekuji! ![]()
Mame a tece nebo spis ukapava.ALe asi jde o to, jakym zpusobem ji dite otvira, pokud zubama pitko vytahne, rychle se zdeformuje a ukapava. A ze smrdi, no nam teda ne, vymyvam jakmile je to mozne, obcas proplachnu vrouci vodou. Pokud se dodrzuje nejaka hygiena, tak nevim, co tam muze smrdet.
Také máme zdravou láhev a jsem spokojená. Neteče, dobře se myje. Jen jak už bylo zmíněno nemusela by být tak široká. Máme růžovou s krtkem a syn ted nedávno ztratil modrou s autama tak budeme kupovat novou a znova tuto.
@Caitlyn my už ji nějakou chvíli máme, ale teď koukám na jejich ofiko stránky, že už se prodávají jiné designy.
My máme tuto -
- kupodivu bílá je pořád bílá, i když ji malá nosila ven. Jen ten zelenej cajk prostě furt hryže, jak je to ten silikon, tak jí to asi baví ![]()
Koukej na ty jejich ofiko stránky http://www.zdravalahev.cz/kolekce/
Jinak horké nápoje do toho teda nedávám, nenechávám v ní pití dlouho, minimálně večer vždycky otvírám, vymývám horkou vodou a nechám otevřený, fakt se nám ještě nestalo, aby smrděla nebo tekla.
Chtěla jsem ji i pro staršího na kolo a do školy, jde objednat i ochranný kryt, aby se na ten špuntík neprášilo, ale právě je tak široká, že se mu do stojanu nevejde.
Jinak mu zasmrádla lahev od Emipa, co jsme kupovali k aktovce - nejde nikterak vyčistit, v myčce byla už xkrát, jak má úzké hrdlo, nedostanu se všude štětkou - v tomhle je zdravá lahev super, umyješ všude
Pro malý dítě bych rozhodně vzala tu nejmenší, ono ani tak není úplně malá.
@jezzz za mě stačí 0,5l. Také jsem uvažovala o té vězší, ale bohatě stačí tato ![]()
Špatně se mi myje vrchní víčko. Musím používat uchostour, aby se to dobře umylo - jinak pak smrdí. Taky se trochu usazuje binec uvnitř pod závity, jak je tam ta ostrá hrana.
Dávám do ní teda vodu se šťávou.
Teď nedavno jsem dětem koupila termosky z nerezu a mám z toho lepší pocit. Jen ta cena byla celkem vyšší než u ZL.
http://termosky.heureka.cz/…uddel-0_35l/ - koupila jsem jim obě velikosti 0,35 i 0,5 l
Jinak jask se někdo ptal na velikost ZL do ruky- obvod je stejný jen ta 0,7 je vyšší. Dcera i syn ji používali od 1,5 roku bez problémů. V roce ji syn používat nechtěl.
Obrázky se po chvilce začnou loupat.
@jezzz píše:
Holky, pro dvouletacku 0,5 nebo 0,7 l? Jde mi o sirku. Budu ji objednavat pres net, tak at pak neni moc siroka.V porovnani s NUK ma nejakou vyhodu? Dekuji!
Malá bude mit dva a máme 0,5 l..