Zdravá láhev - máte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LosPedros
26.8.13 11:26

Ahoj, nezkoušel jste někdo tuhle lahvičku s filtrem? http://www.buydesign.cz/…85-l-146.htm

• Citovat
  • Upravit
15074
26.8.13 11:44
@LosPedros píše:
Ahoj, nezkoušel jste někdo tuhle lahvičku s filtrem? http://www.buydesign.cz/…85-l-146.htm

Manžel má tu větší. Používá ji, v pohodě. Akorát bacha, nelít do toho vařící vodu při mytí, je to jinej plast než petky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čupinka
26.9.13 15:35

Zdravá jak na co.

Měli jsme alergie, záchvaty dušnosti a občasné omdlévání - všech 5 dětí. Od té doby, co jsem si koupila zdravou láhev, už u dětí nic takového nepozoruji. PS rum který z ní pravidelně piji se mi v ní ještě nezkazil ;).

• Citovat
  • Upravit
mloking
14.10.13 20:06

Maminy, mám dotaz, pro jak velké děti jste kupovali? Máme 15měsíců, zvládne pít z čehokoliv :)otevře si i tátovu flašku na kolo, ale to se jen vytáhne. Myslíte, že to zvládne?

• Citovat
  • Upravit
4425
14.10.13 20:47

Já myslím, že zvládne. Pokud to pítko nebude zavřené, tj. zamáčknuté a otočené.
Já nakonec koupila nový vršek pro dceru, pítko pro syna a pro oba k tomu ty krytky a lahve netečou :dance: Prověřeno měsícem školní docházky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
15.10.13 07:48

My ji kupovali, až když měla malá 2 roky, ale neteř ji měla chvíli po roce. A v pohodě.
Jinak ji máme už téměř rok, pořád super, neteče, nesmrdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mloking
15.10.13 09:31

Díky, objednala sem ji :) ona se s tím popere…už pije dlouho ze všeho možného, tak by neměl být problém…

• Citovat
  • Upravit
74
29.11.13 12:15

Nevím, ale dle mě jen reklamní tah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
29.11.13 13:35

Tak my je požíváme už dva a půl roku a jsem moc spokojená na rozdíl od jiných vydržely, netečou a nesmrdí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
5.12.13 09:45

Lahvičku jsem měla pro starší kluky, ale často nám praskalo pítko. Neustále jsem dokupovala nové. Naštěstí dokoupit jdou. Krytky už taky začali vyrábět. Kluci už lahvičky poztráceli ve škole (což nechápu), tak musím koukat po nových, ale nevím jestli půjdu do stejných. Nelíbí se mi u větších lahví design. Kluci už potřebuji 750ml nebo 1l a ty hezké nejsou. Rozhodně ne pro děti nebo pro mámu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
24.5.14 23:46

Řešíte někdo aktuálně „zdravou lahev“? Malý si všude tahá baťůžek a plastovou lahev s vodou, ale nelíbí se mi že je to obyč petka. Přece jen se zahřívá a ty toxiny tam asi nějaké budou…Zajímalo by mně jak dobře/špatně se umývají ty zdravé lahve s vytahovacím čudlíkem a jestli ty šroubovací jsou dělané tak, aby je dokázal otevřít i 3 letý prcek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
25.5.14 02:56

Mě se to umývá dobře - ten čudlík se dá vytáhnout úplně pryč z toho vršku, takže je k tomu krásný přístup. Umývám to každý večer ručně a cca 1× týdně to šupnu celý do myčky.
Ten čudlík si dokáže otevřít sama a rozšroubit celou flašku nejspíš taky, ale to nedělá.
Jinak ji má bez měsíce rok a půl, v provozu je denně a flaška je pořád super, nesmrdí, neteče, obrázek neodřený. Akorát jsem asi 2× vyměňovala ten čudlík (prodávají jednotlivé díly jako náhradní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
2.10.14 20:03

Mně se tedy v létě stalo, že jsem umyté lahve nechala asi dva dny na odkapávači. To jste měli vidět tu plíseň :poblion: Když ji ale používáme denně, tak bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
25.3.16 13:36

Máte někdo aktuální zkušenost se zdravou lahví a také s freewater?
Kterou z nich máte a která je lepší?

Neteče? Nesmrdí? Netvoří se v ní plíseň? Neuvolňují se z ní škodlivé látky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
25.3.16 13:40

Nemám zkušenosti s tím druhým, ale co se týče zdravé láhve, za ty prachy jsem očekávala víc. Máme tři - pro tři děti, takže žádná náhoda, teče(hlavně, když tam dám horký nápoj),smrdí a nepomůže ani vyvaření nebo vyčištění Miltonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí