Zdravá láhev - máte někdo?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
56278
25.3.16 15:07

@fia80 já si myslím, že voda se šťávou zasmrádne v každé lahvi, zvlášť v létě :think: To se nám stalo s tím emipem, ale dceři do zdravé dávám jen vodu nebo neslazený čaj a tam se mi to nestalo :think:
Docela koukám, jak se názory liší :lol: Nám se obrázky neloupou, měla jsem z té bílé barvy strach, ale není ani škrábnutá. Ale je teda fakt, že malá si na ní dává hodně pozor skrz krtka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
25.3.16 15:09
@Caitlyn píše:
@Moise
Díky za rady, jsem rozhodnutá, že ji koupím :)

Tak uvidíš no, já si předtím taky četla recenze, je tady víc diskusí a bylo to tak půl na půl, někdo byl spokojený, jiný ne a nakonec dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
25.3.16 15:14

@Moise nám se krtek loupe :). Dále se nám koupě ta zelená se zvířátky. PSK máme 2 ks 0,7 l a ty se teda neloupou - sovy a květiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
25.3.16 15:24

Syn ji používá od Vánoc, dáváme vodu se šťávou (20% Yo) a uvnitř je strašně zabarvená a vůbec nejde umýt. Každý večer vymyju horkou vodou s jarem, drhnu štětkou na lahve, nalila jsem tam vodu s citrónovou šťávou a nic. Myčku nemáme, takže v ní to zkusit umýt nemůžu. Máte nějaký jiný tip?
Lahev neteče a nesmrdí (teď jsem k ní čuchala a voní tou šťávou), na otevření to chce pořádnou sílu, jde špatně rozšroubovat.
Nejsem jednoznačně ani pro, ani proti, ale nevím, jestli bych ji znovu koupila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
25.3.16 15:49

Holky, dekuji! :) Objednam 0,5 l, stejne se mi libila vice :) Snad se bude libit i Mladatku.

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
25.3.16 16:08
@Moise píše:
@fia80 já si myslím, že voda se šťávou zasmrádne v každé lahvi, zvlášť v létě :think: To se nám stalo s tím emipem, ale dceři do zdravé dávám jen vodu nebo neslazený čaj a tam se mi to nestalo :think:
Docela koukám, jak se názory liší :lol: Nám se obrázky neloupou, měla jsem z té bílé barvy strach, ale není ani škrábnutá. Ale je teda fakt, že malá si na ní dává hodně pozor skrz krtka :lol:

My máme taky tu bílou s krtkem a malý má s pirátama už 3 roky a neloupe se ani jedna..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
25.3.16 16:12
@IvaB píše:
Syn ji používá od Vánoc, dáváme vodu se šťávou (20% Yo) a uvnitř je strašně zabarvená a vůbec nejde umýt. Každý večer vymyju horkou vodou s jarem, drhnu štětkou na lahve, nalila jsem tam vodu s citrónovou šťávou a nic. Myčku nemáme, takže v ní to zkusit umýt nemůžu. Máte nějaký jiný tip?
Lahev neteče a nesmrdí (teď jsem k ní čuchala a voní tou šťávou), na otevření to chce pořádnou sílu, jde špatně rozšroubovat.
Nejsem jednoznačně ani pro, ani proti, ale nevím, jestli bych ji znovu koupila. :nevim:

Zkoušela jsi to vyčistit solí? Normálně dát láhve vodu, přisypat sůl a pořádně protřepat a nechat to chvilku působit?
Já to tak dělám i s láhvemi na sodastream a jsou pořád jako nové..

• Citovat
  • Upravit
6759
25.3.16 16:18

@Silwinka87
Díky, vyzkouším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
25.3.16 19:39
@Moise píše:
Tak uvidíš no, já si předtím taky četla recenze, je tady víc diskusí a bylo to tak půl na půl, někdo byl spokojený, jiný ne a nakonec dobrý :)

Risknu to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
25.3.16 19:47

@Caitlyn - zdravé láhve máme roky, u jedné cca po roce a půl odešlo těsnění, tak jsme vyměnili víčko, a u jedné jsme vyměnili píst (ten je jeden náhradní součástí lahve, už když ji kupuješ) protože naše nejmladší dítko mi s oblibou a dlouhodobě ožvýkavalo. u třetí láhve jsme neměnili až doteď nic. máme je cca 3,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
21.1.17 16:33

...

Jako každá plastová láhev se zabarví a rychle zapáchá :-( Zvlášť ten uzáver se hrozně špatně čistí :-( A abych neustále kupovala nový, to se mi nechtělo. Tak jsem koupi lifefactory, jsou z borosilikátového skla, žádné pití ani čaj je nezabarví, stačí jen vypláchnout a jsou krásně čité. Máme je 3 roky a nic jsem nemusela měnit. Dětem už několikrát spadla na zem ale vždy to ustála :-D Takže za mě doporučuji sklo místo plastu :-) Kupovala jsem je na pijemezeskla maji poštu na vše zdarma, i na levná brčka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.6.17 08:47

Zdravá lahev

Zdravou lahev mám z tady toho obchodu****
funguje překvapivě dobře, já teda nepoužívám tu násosku, ale prostě to vždycky odšroubuju, i když v ní nechám vodu delší dobu (zapomenu), tak lahev pořád v pohodě, nezapáchá nic, až mě to překvapilo :) mám ji už několik let a je pořád v pohodě :) edit admin: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
25.2.19 11:33

Přečetla jsem si recenze předem, láhev zkusila koupit, ale zklamalo mě to. Stačí do ní dát slabou šťávu na 2 hodiny na kroužek a ten pach už nikdy nezmizí, ani po mytí na vysokou teplotu v myčce. Představovala jsem si kvalitu kojenecké láhve, ale tak vysoká zase není. Čtyřletá holka měla problém ji obsloužit, těžko se vyndává silinonový píst. I mně se stalo, že táááhnu, až vyskočí úplně ven. Taky brzy začala prokapávat, nedalo se spolehnout, že do batohu vzhůru nohama nevyteče. Ani mě nemrzelo, když jsme ji zapomněli na kroužku a patrně ji někdo ztopil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.4.19 12:45

Snad někdo poradíte, už tu googlim snad půl hodiny a nic :mrgreen: Máte někdo tip, kde se dají koupit na Praze 4 náhradní díly na Zdravou lahev? Stačí mi špunty, ale klidně celé víčko se špuntem. Kdysi jsem kupovala v Intersportu, to mám teď dost z ruky a na 4. jsem nic neobjevila. Posílat si to nechci, zaprvé na to pospíchám a zadruhé se mi nechce platit poštovné kvůli pár korunám. Díky moc za každý tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
15.4.19 12:58

@unuděná Já kupovala na Slůněti, ale to je Praha 10. https://www.slune-cz.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí