Zdravé dítě po nevydařeném IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
201
3.12.25 09:24

Zdravé dítě

Dobrý den, je tu někdo, komu nevyšlo žádné ivf skrz kvalitu vajíček a podařilo se otěhotnět přirozeně? Měli jste zdravé dítě? Nebo též špatné embryo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68888
3.12.25 11:06

Jedno po x-tem ivf, druhé přirozeně sedm let poté, zdravé obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
3.12.25 11:35

Ano, po x potratech jsem sla do IVF s PGD a ani jedno embryo se nedozilo testovani. Hned dalsi mesic sem otehotnela a byla z toho dcera, za dalsi 3 roky syn. Neztracej nadeji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.12.25 11:45
@ugluk píše: Více
Řekli mi, že to zdravé nebude když mám spatny vajíčka… Žádné embryo se mi nevrátilo z genetiky protože měly chromozomální vady… Bojím se 1 screeningu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.12.25 11:46
@Grety píše: Více

Jakto, že najednou bylo embryo zdravé a při ivf jako u mě katastrofa? Jak mám teď být v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68888
3.12.25 12:11

Prostě čekáš na to jedno zázračné. Že jich je dvacet blbych neznamená, že se jednou nějaké nenajde. Mně se jich absolutní většina vždy oplodnila polyploidne. Při čtvrtém IVF se jedno (!) oplodnilo správně a mám z něj dítě. Dalších x IVF tentýž problém. V podstatě za patnáct let jedno jediné přirozeně otěhotnění za celý můj život, opět z něj zdravé dítě. Prostě za patnáct let moje tělo vyprodukovalo jen a pouze dvě použitelná vajíčka z asi tak dvou set přirozených ovulaci a deseti ivf stimulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.12.25 12:23
@ugluk píše: Více

Tak to jsem na tom stejně..syn má 16 let..a na další dítě čekám 15 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5355
3.12.25 13:52

@Rena7819 A ty jsi tedy na začátku těhotenství a čekáš na ten první screening? První dítě máš s tím samým mužem a je to zdravý kluk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.12.25 14:04
@TRG píše: Více

Ano první dítě mám s tím samým chlapem. Je zdravý, ale to mi bylo 23 a ne 40 let…zítra začínám 10 TT..na screening jdu 22.12. a hned mi tak řekli, že kvůli věku budu mít špatný vysledky, že v lednu půjdu na plodovku ještě… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5355
3.12.25 14:11
@Rena7819 píše: Více

Tak zdravé dítě evidentně mít můžete, z toho prvního příspěvku mi to vyznělo strašidelněji. Oni ty výsledky screeningu automaticky „zhorší“ výsledky tím víc, čím starší žena je, ale přijde mi, že si absolutně nemůžou být 100% jistí, že bude něco špatně. Není to jen nějaký d*bil doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.12.25 14:27

Já nevím..ale brečela sem jako spraskanej pes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
3.12.25 14:28

@Rena7819 Už jsi těhotná, stresem ničemu nepomůžeš. Chápu tě, člověk nemyslí na nic jiného a strach je paralyzující. Taky sem se celou dobu bála. U obou. Ale zjevně se i po tolika neúspěších může vyskytnout úplně zdravé embryo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5355
3.12.25 14:33

Omlouvám se, nejsem si jistá, jak to myslíš. Brečela jsi, protože ti to řekli, jak ti to řekli? Je to plánované těhotenství, ne? Nebo jsi chtěla otěhotnět jen z IVF se zkontrolovaným embryem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
3.12.25 14:41

Houby, když vyjdou výsledky dobrý, tak se na plodovku nechodí. Já měla z věku pravděpodobnost 1:256 a po zadání všech hodnot 1:5100…a rozhodně mě nikdo nikam neposílal. Jako jsem o 4 roky mladší, ale i tak tě můžou dobré výsledky osvobodit od dalších zákroků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.12.25 14:59

Když jsem to zjistila, že sem těhotná přirozeně tak sem měla jenom strach..necítila sem radost..nic.. jela sem tedy na kliniku a tam mi řekli to co mi řekli… Brečela jsem, že se to povede po 15 letech a budu to muset dát pryč, protože mi doktor řekl, že pochybuje, že to bude zdravý… No a tak čekám a horší dny sem nezažila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...
1. den poslední menstruace: počítá se začátek špinění

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital