Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý den,
zkuste se podělit se svými osvědčenými tipy na zdravé mlsání také v sekci Recepty na eMiminu. Věřím, že i ostatní uživatelky by si je podle Vašeho návodu rády vyzkoušely (my v redakci tedy rozhodně ano
).
Pěkný den ![]()
adminka Eliška
Nevím jestli je znáte, ale musím se podělit
dělám zdravé sušenky z banánu, ovesných vloček a hořké čokolády. Zvlášť na vánoční stůl se hodí, pro takové odlehčení od obalovaých rohlíčků v cukru… také na mlsání jak píšete. A spotřebují se na ně banány, které už nejsou atraktivní.
Rozmačkám banán, přidám ovesné vločky, na kusy nakrájenou čokoládu. Dělám od oka, každý si časem najde poměry pro sebe - já je mám ráda pěkně šťavnaté, nedělám je příliš drobivé. Trouba cca 180 °C 15 minut, podle konkrétní trouby. ![]()
Za mě sušené maso mrazem, sice kupuju pro kočku, ale psovi určitě bude chutnat taky
Hrozně tam záleží na složení a taky na tom jestli nejsou smažené
přesně s tímto přišlo teď racio a ty jejich chipsy jsou fakt výborné
@DrahusN Od racia jsem je už měla a ty česnekové mi chutnají moc plus teda ujíždím na těch jejich mini čočkových rolkách
Příspěvek smazán administrátorem.
@admin Asi nevyžádaná reklama. Propagátorce produktů vzkazuji, že jde zhubnout obyčejným pohybem, vyváženou a pestrou stravou.
Zeleninové chipsy rozhodně nejsou nic zdravého
https://ekonomika.idnes.cz/…t-/test.aspx?…