Zdravé mlsání

1027
18.11.10 12:36

zdravé mlsání

tak jsem se rozhodla že omezim trochu toho sladkého,přes den to docela jde, chroupu s malou zeleninu,jablka a tak,ale večer to už je horší, nevím co bych si dobrého dala jako na zobání, zatím malé ujídám kukuřičný křupky, co mlsáte zdravého třeba vy,když sedíte u TV nebo PC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
18.11.10 13:48

Já si ráda dám banánové chipsy, ale taky to není zrovna ideál, každopádně je to určitě lepší než čokoláda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
18.11.10 13:53

Já taky to „suchý“ :-) Banány, kokos, para ořechy, mandle… ale ne vždy se mi podaří zahnat chuť na TO sladký.. tak to zajim kostičkou čokolády a jsem spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
18.11.10 13:55

Nevím, jestli to je extra zdravý, ale občas, když už fakt nevím co bych, tak si do mističky namíchám různé oříšky s rozinkama…když jsem si chtěla koupit takový nějaký mix, tak v tom většinou byly proslazený kousky ovoce, takže teď to dělám tak, že mám doma od každýho druhu oříšků pytlík a z toho si míchám zobání podle chuti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
18.11.10 13:56
AdelQa píše:
tak to zajim kostičkou čokolády a jsem spokojená :-)

jééé já obdivuju, že si někdo dokáže dát jen KOSTIČKU čokolády :mrgreen: :mrgreen: :palec: …já jak otevřu čokoládu, tak se vůle ztrácí :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
18.11.10 13:56

Ahoj,u mě je to tak,že po obědě si sám kafe a 2 kostičky hořké čokolády-86%,a 1 celozrnnou sušenku polomáčenou slazenou třtinovým cukrem-mají v Globusu.Odpoledne si dám mističku nanuku Míši,a pak jdu cvičit,abych to vypotila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
18.11.10 14:09
estrellita píše:
AdelQa píše:
tak to zajim kostičkou čokolády a jsem spokojená :-)
jééé já obdivuju, že si někdo dokáže dát jen KOSTIČKU čokolády :mrgreen: :mrgreen: :palec: …já jak otevřu čokoládu, tak se vůle ztrácí :oops: :oops:

No, byly doby, kdy jsem nechápala, jak někdo může být na sladký ujetej… to bylo před těhotenstvím… od 8. měsíce až doposud to chápu… a neboj, taky se někdy stane, že jedna nestačí :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
18.11.10 14:12

Já miluju buráky ve skořápkách, které si sama vyloupu. Dřív jsem si je míchala i do jogurtu, ale teď už nějak jogurt nemusím. Neberou mě prosolené nebo proslazené arašídy, ale toto je mňamka :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
18.11.10 22:27

a co třeba slunečnicový semínka nebo burizony ty by mohli byt zdravý? Jinak moc všem děkuji, ořišky jsou určitě lepší než čokoláda ale asi to taky nebude až tak zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
18.11.10 23:01
fufiiina píše:
a co třeba slunečnicový semínka nebo burizony ty by mohli byt zdravý? Jinak moc všem děkuji, ořišky jsou určitě lepší než čokoláda ale asi to taky nebude až tak zdravé.

No, já myslím, že zdravé jsou, akorát obsahují větší množství tuků (nevím, jestli všechny).
Jen tak pro zajímavost - můžeš juknout na tento odkaz, třeba se něco zajímavého dočteš :-)
Slunečnicová semínka jsou taky fajn, ale též bych řekla, že tučná… ale pokud ti toto jako pamlsek stačí, tak pořád všechno lepší než čokoláda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
19.11.10 13:00
AdelQa píše:
fufiiina píše:
No, já myslím, že zdravé jsou, akorát obsahují větší množství tuků (nevím, jestli všechny).
Jen tak pro zajímavost - můžeš juknout na tento odkaz, třeba se něco zajímavého dočteš :-)
Slunečnicová semínka jsou taky fajn, ale též bych řekla, že tučná… ale pokud ti toto jako pamlsek stačí, tak pořád všechno lepší než čokoláda :-)

no tak to jsem nevěděla,super článek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.17 13:51
@Ilona.Mak píše:
My třeba doma ujíždíme na zeleninových chipsech :)

Ty miluju… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
17.10.17 13:54

Nemlsám, rozhodně ne denně a už vůbec ne u TV…hlídám si bílkoviny a zdravé tuky a díky nim nemám chuť na sladké a když už semnou tříská na ěnco sladkého chuť tak si udělám třeba špaldové palačinky s tvarohem, kapkou domácího medu a ananasem a nastrouhám si an to cca čtvereček hořké čokolády ;)

• Citovat
  • Upravit
10631
18.10.17 11:32

@Ilona.Mak A děláš si je sama nebo kupuješ? Viděla jsem je v Lidlu. Že bych je vyzkoušela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
18.10.17 12:05

Zeleninové chipsy rozhodně nejsou nic zdravého

https://ekonomika.idnes.cz/…t-/test.aspx?…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii