Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chci si dát piercing do nosu, ale nejsem si jistá, zda to nebude na zdravotní škole vadit.. Nějaké zkušenosti nebo rady prosím? ![]()
Ahoj, z mojí zkušenosti (taky jsem zdrávkařka) to na samotné teorie neva. Ale jak jdeme do nemocnice, tak všechno sundat. Anebo spolužačka měla v nose takový ten kroužeka ten musela schovat. Samozřejmě vadí nehtiky, výrazné tetování, výrazné líčení, účesy a barva vlasů (křiklavě modrá fakt ne
) šperky a velké naušnice ![]()
Když jsme byli na zdravce tak. Piercingy a vlastně veškeré šperky -ne jen na rukou ale i řetízky a náušnice jsme museli sundávat..případně piercing třeba v obočí si spolužáci prepepivali náplasti…já jsem kvůli tomu přestala nosit náušnice…měla sem v každém uchu 3 dírky a jednak nebylo nic moc to pořád sundávat a nandavat a jednak jsem jich i několik postracela…je to děsná buzerace..jasně náramky a prstýnky to je pochopitelné ale proč náušnice..zvlášť když to nejsou žádné kruhy jak Mlýnská kola ale jen třeba malé pecky…
vlasy a tetování našim učitelkami nijak nevadily…jedenncas sem chodila s modrýma napletemyma copankama po celé hlavě. jediné co tak jsem je musela mít sepnuté… na vysoké to pak už nikdo neřešil, naopak zase co jsem slyšela od kolegyň na postgradualu tak tam jedné kolegyni vyhrožovali že ji vyhodí když přišla s růžovými praminkama ve vlasech…musela si to nechat odbarvit… takže jestli chceš piercing tak radši až po maturitě… s tím ostatním to bude asi jak kde…
@Viky424 píše:
Dobrý den, chci si dát piercing do nosu, ale nejsem si jistá, zda to nebude na zdravotní škole vadit.. Nějaké zkušenosti nebo rady prosím?
Kámoška dělá na JIP a má těch piercingu asi 20. Plus rozsáhlá tatovani. A každou chvíli ji něco přibude
pokud vím, nechá si vždy jen udělat testy na žloutenku, že musí či co ![]()
Nemocnice maji akreditace a soucaszi podminek jsou pravidla pro sperky a ozdoby.