Vyřvává jak na stadióně

14809
8.5.23 19:00

Vyřvává jak na stadióně

Zdravím, dlouho jsem nezakládala žádnou diskuzi, ale chtěla jsem se zeptat, jestli někdo máte podobný „problém“ se syny. Mám tři, jeden je už dospělý, ale buď byl ten nejstarší normálnější, nebo jsem byla mladá a méně nevrlá, a nebo jsem už zapomněla..
Ale k věci, oba mladší synové sportují, jeden hokejista, druhý fotbalista. Oba se dobře učí, ten starší je dokonce na osmiletém gymplu a zvládá bez potíží, tj. v inteligenci by snad problém nebyl. Ale oba jsou neuvěřitelně hluční.. Pokud nečučí do mobilu, což se samozřejmě snažím maximálně omezovat, tak řvou, vyzpěvují (olé, olé, jméno nějakého klubu nebo co, za naše práva…, pak zase nějakou jinou divnou píseň). Nebo se různě perou, ale přitom jeden bez druhého si ani neprdne s prominutím.
Když jim člověk řekne, jestli by se nemohli trochu ztišit, tak po minutě zpívají znovu.
Pak vypadnou ven a řvou na trampolíně třeba..
Kolikrát vykřikujou i ve vaně třeba..
Ségra má taky tři kluky a jsou taky podobně hluční, tak si říkám, že je to třeba normální, ale kdo to má vydržet.
Máte taky hlučné a divoké syny? Jinak jsou šťastní, ale já jsem občas zralá na skleničku vína večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
106
8.5.23 19:02

@eva valoi mám nevlastního syna (14) a taky pořád vyřvává, myslím že u nás je to puberta :roll:. Kolik je klukum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
8.5.23 19:03

Mám ještě dcery -jedna je už také dospělá, ta byla živější, ale ta mladší, patnáctiletá, to je takové klidné a pořádkumilovné stvoření a občas je ze svých bratrů zoufalá. Chlapci totiž, kromě vyšší hlučnosti, jsou ještě také tak trochu bordeláři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
8.5.23 19:04
@Anonnym127 píše:
@eva valoi mám nevlastního syna (14) a taky pořád vyřvává, myslím že u nás je to puberta :roll:. Kolik je klukum?

Jednomu je 12 a druhému je 7. Jenže ten sedmiletý nechce být v ničem pozadu, takže když začne zpívat ten starší, mladší se okamžitě přidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
8.5.23 19:06

A další věc je, že jsou naprosto neutahatelní. Po 15 kilometrové túře v náročném terénu jdou po návratu domů hrát fotbal nebo skákat na trampolínu. Samozřejmě s náležitým zvukovým doprovodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
8.5.23 19:25

Mám pětiletého a taky pořád vyřvává a je hlučný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
8.5.23 19:31

@eva valoi
Můj syn teda ne, ale kamarádka má taky děsně uřvaného kluka. Už je z něj taky hotová, ale on je takový od malička, je mu 14 a zatím ho to nepřešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
8.5.23 19:32

@eva valoi mám také tři syny.
Každý trochu jiný, ale myslím, že máš úplně normální syny..
Oni jsou prostě jiný než holky.
U vás myslím, že to taky může dělat ten sport, jsou prostě naspídovaný :jazyk:
Mají spoustu energie, mladý, zdraví, silní kluci.
Posílám sílu, ale už jí taky mnoho nemám :oops: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
8.5.23 19:32

Skoro všichni kluci co znám, vyrvávaji jako blázni. Úplně bez důvodu. Možná sem nějaký znalec napíše, proč to dělají.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
8.5.23 19:33

Ja myslela, ze budes psat o nejakem miminu :mrgreen: Ne tohle nas nastesti minulo, za coz jsem vdecna, asi by me z toho kleplo :lol: A nepamatuji ani, ze by to delal muj bratr a to byl docela zivel, ale doma nevyskal, to by asi u nasich neproslo :mrgreen: Ja bych to teda taky nesnesla, to at si necha na hriste, nebo na ven s kamarady… ;)

• Citovat
  • Upravit
1079
8.5.23 19:34

Mám taky uřvaný děti 😀
Klukovi je 7 a úplně běžně z naprosteho ticha najednou neco zařve :roll:, fotbalový pokřik něbo nějakou ptákovinu.
Ja dělám ve školce, jsem zvyklá na jiné decibely. Ale manžela už to začíná docela vytáčet :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
8.5.23 19:35
@Uslava píše:
Skoro všichni kluci co znám, vyrvávaji jako blázni. Úplně bez důvodu. Možná sem nějaký znalec napíše, proč to dělají.

Ja teda nikoho takoveho neznam :think: Kamaradka ma 3 syny a tohle fakt nedelaji, nebo alespon pred nami ne.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
8.5.23 19:39
@Sonarka píše:
Ja teda nikoho takoveho neznam :think: Kamaradka ma 3 syny a tohle fakt nedelaji, nebo alespon pred nami ne.

Záleží na věku. Mladší, když nemají vzor, tak to nedělají. Tipuju tak od 5 do 12 let. A když je jich více. Ale je to jedno. Zavřu okna a je to.

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
8.5.23 19:40

Haha:)
Normální kluci.
U nás se pořád ozývaji rány míčem, jednu dobu se předváděl beatbox (a to už bylo teda na mě moc).
Ale ještě jsem spokojená, když vidím syna s kamarády, kteří už stihli zmutovat, tak je to síla, duní, hulakaji, krkaji, trousí kolem sebe drobky, rozlévají pití a prdí.
Taky si na to nemůžu zvyknout :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9779
8.5.23 19:44

Syn (skoro 14) je hlučný, když dorazí z nějakého „pánského kolektivu“ - škola, skaut, kroužek… ale naštěsí stačí vysvětlit, že doma nejsme hluší a že na nás může mluvit a nemusí řvát. Zpívá si jen ve sprše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová