Holení u žen dnes

Anonymní
8.5.23 09:56

Holení u žen dnes

Ahoj vespolek, mám dotaz a zajímá mě, jak to mají dnes ostatní ženy s úpravou tam dole. Přijde mi, že v poslední době se čím dál vracíme do minulosti a začínají být častější čárky, trojúhelníky nebo dokonce bobříci. Já osobně jsem z holátka přešla na čárku, jelikož ve svém věku (skoro 30) jsem si začínala holá připadat divně, dětsky. Co jsem se ptala u kamarádek atd. tak je to dost podobné a tento trend je opět na vzestupu. Tak mě zajímá, jak jste na tom Vy, nezaspaly jste některá dobu?😄 :wink:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
8.5.23 10:02
@Anonymní píše:
Ahoj vespolek, mám dotaz a zajímá mě, jak to mají dnes ostatní ženy s úpravou tam dole. Přijde mi, že v poslední době se čím dál vracíme do minulosti a začínají být častější čárky, trojúhelníky nebo dokonce bobříci. Já osobně jsem z holátka přešla na čárku, jelikož ve svém věku (skoro 30) jsem si začínala holá připadat divně, dětsky. Co jsem se ptala u kamarádek atd. tak je to dost podobné a tento trend je opět na vzestupu. Tak mě zajímá, jak jste na tom Vy, nezaspaly jste některá dobu?😄 :wink:

Holím se, jak mi vyhovuje. Nezajímám se o nějaký trend, jak to má někdo jiný. Holím se pro sebe a pro svůj pocit.
Takže komplet a nehodlám na tom dále nic měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
8.5.23 10:13

Chlupy nemám ráda takže je nemám nikde trend netrend.
Akorát teď s bříškem si na spodek nevidím takže zrcadlo a manžel pomáhají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.23 10:17

Souhlasím s @Kelsey nějak mně moc nezajímá, co aktuálně „letí“ holím se tak, jak mi to vyhovuje, preferuji upravené chloupky. Musím se přiznat, že mi přijde fajn, že už není takový ten tlak na ženy být úplně holé jako třeba 15 let zpátky, i co se týče třeba podpaží nebo nohou. I partner mi řekl, že se mu nelíbí úplně holé, protože mu to evokuje dětskost.
U kamarádek jsem to teda nezjištovala, jelikož mě jejich ochlupení nezajímá. :D

• Citovat
  • Upravit
3958
8.5.23 10:20

Holím se všude a komplet. Co mají v kalhotkách jiné ženy, je mi upřímně jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
8.5.23 10:21
@Nora4 píše:
Kvůli sázce s kamarádkami (legrace) jsem si měsíc neholila podpaží a dvakrát jsem se setkala i s přímou konfrontací v MHD, takže mi ve sředověku žijeme stále, chlupy nechlupy :pankac:

Toto asi nikdy nepochopím, co je lidem do cizího podpaží? :zed: Mám kamarádky, co se neholí úplně, jen upravují, protože mají citlivou pokožku a hned se jim udělá vyrážka. Když člověk udržuje normalni hygienu, tak v tom nevidím sebemenší problém. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.5.23 10:27

To podpaží. Znám učitelku, která moc často neřeší podpaží, protože nestíhá. Ona se holit chce. Ale nemá čas. Ovšem strašně ráda nosí halenky na ramínka.
Tam je největší problém ta hygiena. Jedna halenka klidně několik dní po sobě a ve vedru. Absence nějakých deodorantů. To víte, že děti si všímají a řeší to (první stupeň).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.5.23 10:29

Trendy neresim, holim se podle sebe a muze. Tj. nekde jo, nekde ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.5.23 10:29
@Anonymní píše:
Ahoj vespolek, mám dotaz a zajímá mě, jak to mají dnes ostatní ženy s úpravou tam dole. Přijde mi, že v poslední době se čím dál vracíme do minulosti a začínají být častější čárky, trojúhelníky nebo dokonce bobříci. Já osobně jsem z holátka přešla na čárku, jelikož ve svém věku (skoro 30) jsem si začínala holá připadat divně, dětsky. Co jsem se ptala u kamarádek atd. tak je to dost podobné a tento trend je opět na vzestupu. Tak mě zajímá, jak jste na tom Vy, nezaspaly jste některá dobu?😄 :wink:

Je mi fakt jedno, co mají v kalhotkách moje kamarádky. Ale asi proto, že mu je skoro 45 a takové číčoviny neřeším. Ať si každá udělá podle svého to, co jí je příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
8.5.23 10:30

Nikdy jsem se nevyholovala do hladka, nelibi se mi to.

Mam rada trojuhelnik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.5.23 10:31
@Kelsey píše:
To podpaží. Znám učitelku, která moc často neřeší podpaží, protože nestíhá. Ona se holit chce. Ale nemá čas. Ovšem strašně ráda nosí halenky na ramínka.
Tam je největší problém ta hygiena. Jedna halenka klidně několik dní po sobě a ve vedru. Absence nějakých deodorantů. To víte, že děti si všímají a řeší to (první stupeň).

A když se podíváš na filmy z osmdesátek v létě, tak tam mají holky normálně chloupky v podpaží a nikomu to tenkrát nepřišlo divný. Na každý den by měla mít čistý vršek, to je teda nechutný. A halenky na ramínka mi nepřijdou jako vhodný úbor do školy. To ať si nosí ve svém volném čase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
8.5.23 10:33

Od začátku sexuálního života komplet. Vyhovuje mi to, cizí pipiny nevídám, tak nevím, co je moderní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.5.23 10:37

Nesnáším chlupy, prijde mi to nechutné a jaké jsou trendy nebo co si kdo myslí, je mi fuk. Z chlupatého podpaží se mi zvedá kufr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.23 10:48

Komplet vse Lumeou - trisla, nohy, podpazi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.23 10:50
@terien píše:
Nesnáším chlupy, prijde mi to nechutné a jaké jsou trendy nebo co si kdo myslí, je mi fuk. Z chlupatého podpaží se mi zvedá kufr.

Kvůli takovým se děsím léta. :roll: Mám po onkoonemocnění odstraněný uzliny v podpaží a nemůžu se holit každý den. Hrozně mě to dráždí. Pak mám snášet hnusný pohledy od ostatních a vidět protáčení očí. Kdyby si lidi hleděli svýho a neodsuzovali ostatní, bylo by na světě líp….

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová