Zákon přitažlivosti zkušenosti

Yuu
9
8.5.23 11:23

Zákon přitažlivosti zkušenosti

Ahojte, napadlo mě založit na toto téma diskuzi, protože více článků na toto téma spíše čtu v angličtině, ale zajímá mě, jaký postoj k tomu máte vy? Povedlo se vám něco přitáhnout do života? Nebo máte nějaký tip, jak na to? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12660
8.5.23 12:29
@Yuu píše:
Ahojte, napadlo mě založit na toto téma diskuzi, protože více článků na toto téma spíše čtu v angličtině, ale zajímá mě, jaký postoj k tomu máte vy? Povedlo se vám něco přitáhnout do života? Nebo máte nějaký tip, jak na to? :D

U me ne, pritahla jsem si kre.na exe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.5.23 12:47

Pokud to ovládneš a naučíš se to používat, tak to funguje. ALE! Taky to nemusíš ovládnout dobře nebo nemáš to správný nastavení v hlavě a budeš si přitahovat i negativní věci. A pak…. “vesmír” funguje dost přímočaře, ty si můžeš něco přát a dostaneš to způsobem, který se ti vůbec nebude líbit. Pokud nejsi budhistický mnich, tak doporučuju nechat to bejt a nepokoušet.

• Citovat
  • Upravit
13257
8.5.23 14:05

Funguje to. Vždycky. I když nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2537
15.5.23 07:00

Naprosto funguje. Četla jsem knihu, viděla i dokument. Vše, opravdu vše co jsem chtěla se mi splnilo. Takže pozor na to co si přeješ. Můžou to být jsk malé věci, tak i velká přání. Mě se tak splnilo to, že jsem chtěla druhé mimi třeba a mám ho.kdyz jsem si rikala, ze se to nepodari, ze jsem ztracela nadeji, tak to fakt neslo. Pak jsem si rekla ze nevadi, ze budu mit teda jen jedno, ale ze by bylo moc fajn mit druhé a ideálně co nejdriv…a ted mam dve deti. I kdyz ted v sestinedeli si rikam, jestli to byl vazne dobry napad…(hormony :P )… spíše si člověk musí promyslet to, co si přeje.;) a opravdu, pokud si chci něco do života přitáhnout, věřit tomu. I když to nebude třeba hned. Ono to pak fakt přijde. Mimochodem bez ohledu na tento příspěvek…den předem jsem se na Tajemství (Zákon přitažlivosti)dívala…potřebovala jsem si ho, jak sama říkám oživit…a teď brouzdat tady po e miminu a hle…píšu tady. :nevim: :P :lol: chce to pozitivně ladenou mysl, vědět co chci a proč a pak to pujde;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová