Zdravotní potíže s dechem

Anonymní
20.6.21 22:06

Zdravotní potíže s dechem

Dobrý den, začalo to odvozem sanitky v létě, když jsem se asi vteřinu nemohla nadechnout a pak velké bušení srdce. Myslela jsem ze je to infarkt, ale ekg bylo v pořádku. Rentgen Plic také. Od té doby 2× v průběhu dne se nemohu vteřinu nadechnout, mám pocit dušení a motání hlavy. Trvá to jen asi 1-2 vteřiny a pak se nadechnu. Před spaním se mi to děje napr 3× i mě to probudí. Také pouze 1-2 vteřiny pak je vše v normálu. Mám astma možná by to mohlo být tím. Nevíte co by to mohlo být děkuji?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65222
20.6.21 22:06
@Anonymní píše:
Dobrý den, začalo to odvozem sanitky v létě, když jsem se asi vteřinu nemohla nadechnout a pak velké bušení srdce. Myslela jsem ze je to infarkt, ale ekg bylo v pořádku. Rentgen Plic také. Od té doby 2× v průběhu dne se nemohu vteřinu nadechnout, mám pocit dušení a motání hlavy. Trvá to jen asi 1-2 vteřiny a pak se nadechnu. Před spaním se mi to děje napr 3× i mě to probudí. Také pouze 1-2 vteřiny pak je vše v normálu. Mám astma možná by to mohlo být tím. Nevíte co by to mohlo být děkuji?

Nejaka panicka ataka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
20.6.21 22:17

Co vteřinu se nenadechuje nikdo, tos nemusela volat sanitku. Ale chápu panickou ataku, taky se mi to občas stane. Dojdi si za psychologem, jestli tě to omezuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.21 22:18

@vokishka Také jsem si myslela, ale že by trvala pouze takto krátce? Většinou jsem slyšela minutu a více.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.6.21 22:19

@Čičorečka ok děkuji. Zkusím to.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení