Zdravotní problémy

Anonymní
24.1.10 09:59

Zdravotní problémy

Ahoj, už delší dobu bych chtěla miminko, ale přítel zatím ne ( děti má rád, myslím že by je i chtěl, jen se bojí rozhodnutí). Já mám zdravotní problémy - snížená fce štítné žlázy, rozházené hormony, nepravidelnou MS, jsem po operaci chron.slepáku, kde bylo hodně srůstů a do toho jsem trpěla na časté záněty - chodím na imunologii. Má otázka zní, kolik z vás tady je těhulek se zdravotními problémy ( s jakými?) a jak dlouho vám trvalo, než jste otěhotněli? Popř. i kolik vám je let? Mě zatím uklidňuje to, že jsem mladá, ale i tak mám trochu strach, aby to pak šlo..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
24.1.10 10:16

Ono nikdy toto nejde říct,ani odhadnout.Jsou tu příspěvky holek,kterým už předem říkali lékaři že bude problém otěhotnět a oni řeší že jsou těhotné,neplánovaně,zaskočilo je to…Někdy může být vše naproto výborné,žádné problémy,ani hormon.,ani jiné a miminko nejde a nejde.Známá má po akutním zánětu slepáku srůsty-neprůchodné vejcovody.Při první návštěvě CARu říkali všichni,že je to ten nejlehčí případ-jiný problém není,jen srůsty.Mamžel spermie super,jí se vytvoří mnoho vajíček,hodně se jich podaří oplodnit a výsledek-již 15 let marná snaha,zatím se neuchytilo ani jedno. :cry: Poslední dobou už mívá i problémy,hromadí se voda v břiše,zhubla…a asi už budou bez miminka.
Takže asi bych v tvém případě, pokud jsi opravdu mladá,přítel zatím není ten co by úplně hned teď chtěl mimčo,počkala.Ale tak po 25.roce bych asi začala s mimčo plánovat.Aby bylo dostatek času případně řešit nějaké problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
24.1.10 10:18

Ahojky - já osobně se léčím s chronickým zánětem štítné žlázy a k tomu mám cysty na vaječnících. Dermoidní cystu vlevo mi operovali v lednu 2005, takže z levého vaječníku už mám jen malý kousek. Cysta vpravo má podle UZ před cca 7 měsíci 4 cm. Prozatím se nepřistoupilo k nějakému radikálnímu řešení (myslím například LPSK odstranění).
S otěhotněním jsem problémy moc neměla, otěhotněla jsem vždy 1. - 3. cyklus. I když se v nemocnici divili, že musím být hyperplodná, když jsem otěhotněla s cystama. Takže možné je - jak vidíš - všechno. Se štítnou žlázou problémy nebyly - jen jsem musela chodit častěji na kontroly a výrazně mi zvedli dávkování Euthyroxu. Aktuálně jsem asi 2 roky bez léků a na kontrolu mám přijít až po porodu.
Držím ti moc palečky, aby vše klaplo podle tvých představ - až se jednou rozhodnete :wink: . Hlavně to chce zůstat v klidu a nenechat se „uvést do deprese“ případnými katastrofickými verzemi lékařů :wink: :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.10 13:05

No, je mi 24, takže už tak mladá asi ne, když radíš začít v 25 :-) Přítel by chtěl, ale chce, aby jsme se měli dobře..Vím, že se podle zkušeností ostatních nic nepozná a musíme to zkusit sami. Přítel si myslí, že jednou a hned budu těhotná ( což bych byla ráda :-) ), ale vzhledem k problémům si myslím, že to tak snadno nepůjde..proto bych i chtěla možná ty horší zkušenosti, aby věděl, že pak se to opravdu může táhnout roky. Nechci zbytečně plašit a hned lítat po doktorech. Takhle bych tomu mohla nechat třeba 2-3 roky bez pomoci doktorů..

• Citovat
  • Upravit
12332
24.1.10 13:11

ahoj, tak mě trvalo dosáhnutí toho správného těhotenství 3 roky a díky IVF. Nikdy jsem žádné větší problémy neměla a přesto… vejcovody průchodné jen částečně, čehož důvodem bylo 1× mimoděložní těhotenství ve vejcovodu, pak diagnostická laparoskopie -prozkoumání toho zbylého vejcovodu, po půl roce 1. neúspěšné IVF, pak odstranění druhého vejcovodu, druhé IVF se zatím daří…
takže tak, čas celkem máš , my začínali, když mi bylo 28 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
24.1.10 13:19

Tak budu držet palce,aby mimčo přišlo v době,kdy si budete přát.To samé bych přála všem ženským-myslím že je to jedna z těch nejhorších věcí,když se žena nemůže stát matkou.Toho jsem se vždycky hrozně bála a jsem ráda,že máme dvě děti,naštěstí bez problémů s otěhotněním.Těhotenství byla špatná obě,ležela jsem často v nem.,doma od 6.týdne až do porodu,poctivě-ale stálo to za to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alicéé
19.2.10 22:40

Zelené potraviny

Ahoj,
možná by ti pomohli zelené potraviny. Přečti si o tom něco na netu (třeba tu: http://www.green-ways.com/ )
Mluví se tam o super jídle (jídlo, které nahrazuje ve velkých dávkách náš nevyvážený jídelníček). Taky tam říkají, proč se doktoři nechtějí zabývat problematikou alternativní léčby. Podle mě je to celé pravda, protože blahodárný vliv včelích produktů a zelených potravin máme vyzkoušený sami na sobě.
Na té samé internetové stránce jsou více rozebrané i „zázračné“ zelené potraviny, které nám pomohli. Škoda, že o tom ještě lidi neví, nebo si to neuvědomují. Ale o zelených potravinách je na internetu ještě mnoho dalšího, stačí si to zadat do Googlu.
Nepíši ti to tady z bůhzdarma. Rozhodla jsem se pomáhat lidem a šířit to mezi lidi, místo hledění na poblbané seriály v televizi. Určitě si počti o zelených potravinách ještě víc. Je tam toho docela dost.
Možná se ti ty výrobky budou zdát drahé. Ale já jsem se dříve rozhodla a to velice správně. Často je pro nás důležitější auto, majetek a různé věci, které jenom překáží. Zaměřila jsem se na své zdraví, než na to, abych dodala do auta co nejkvalitnější benzín. Na internetu ale prodávají ječmen (balení na 3 měsíce) za 1700 Kč a chlorellu (balení na 2 měsíce) taky za 1700 Kč. Kdybys měla zájem, tak bych ti to stejné, od stejné firmy (certifikace) mohla sehnat levněji. Nejsem totiž žádný podnikatel, ale jenom zprostředkovatel (firma GREEN WAYS international prodává své výrobky jen v síti partnerů). Neúčtuju si žádnou marži - nechci zbohatnout na zdraví. Jestli se rozhodneš, tak mi napiš na e-mail: alice.chod@seznam.cz
S pozdravem
 Alice

• Citovat
  • Upravit
hezounkaF
26.7.14 13:17

Dobrý den, mám už delší dobu problémy s nadýmáním. Už jsem snad proti tomu vyzkoušela všechno možné, ale nic mi na to né a né zabrat. Co Vám na to pomahá? Je to velice depresivní obzvlášť ve společnosti, proto kolikrát hledám vymluvy abych nikam s nikým nemusela. Co mám dělat? Už jsem se pokusila si i upravit jídelníček

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky