Děložní čípek nízko, můžu být těhotná?

23.1.10 23:47

jaky je delozni cipek v tehu???

ahojky snad mi nekdo poradi.nevim jestli muzu byt tehotna nebo ne a dost me vse mate.menstruaci jsem mela 28.12.09 styk 8 a 9ledna a ovulaci 12 ledna.mam popichovani v podbrisku a druhe rano se mi vracii snidane takze mi neni nejlepe,ale dnes vecer jsem si nahmatala delozni cipek a byl uplne nizko takze jsem prstem nemusela hluboko.nevim cim to je ze je nizko,abych si treba nenalhavala ze muzu byt tehu??test jsem delala 21 ale jeste nic neukayal.dekuji za jakekoliv nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4361
24.1.10 08:42

Ahoj tak já měla MS taky 28.12 a včera jsem měla na testu odpoledne // a dneska ráno jsem to ještě jednou přetestla tak buď si udělej další testík teď když nemůžeš vydržet a nebo třeba za 2-3 dny. Každopádně těhu být můžeš, protože my to měli stejně. Co se týká čípku nevím jestli je rozdíl mezi normálně a na začátku těhu.
Držím pěstičky jestli chcete mimi aby tam bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
24.1.10 11:22

Ahojky, já těhotná jsem a děložní čípek se mění až ke konci těhotenství… Až nějak po 30tt začne čípek měknout a začne se naopak schovávat :-) , že nejde pak nahmatat… Ale ze začátku by na čípek těhotenství neměl mít vliv…
Tak dej pak vědět jak to dopadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
24.1.10 11:27

Děložní čípek se v těhotenství opravdu mění, ovšem pozná to podle pohmatu jen gynekolog, mi na to nemáme tolik zkušeností :lol: Já po tom kdysi taky pátrala, ale nemá to cenu, radši se ani moc nevyšetřuj protože pokud jsi opravdu v jiným stavu můžeš si tam akorát zavléct nějakou infekci nebo se poranit.
Udělej si zase test a budeš mít jasno. Nemá cenu pátrat po změnách čípku, stejně z toho nic nepoznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.10 12:20

jaky

dekuji holky za nazory a rady dnes jsem delala test a nic neukazal tak nevim jestli toho nechat nebo jeste testnout zitra rano protoze mam jeste jeden test nebo uz pockat na menstruaci,skodaaa no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
24.1.10 12:26
guidolinka píše:
dekuji holky za nazory a rady dnes jsem delala test a nic neukazal tak nevim jestli toho nechat nebo jeste testnout zitra rano protoze mam jeste jeden test nebo uz pockat na menstruaci,skodaaa no

A máš čípek měkký nebo tvrdý?Podle toho se pozná zda přichází MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.10 13:04

no asi mekky ci ja vim :-D asi to fakt bude menstruace a navic tam jde prstem citit jakoby otvor.menstruace ma prijit 28,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
6.2.10 20:51

ahoj holky, já dělož. čípek sleduji. V těhotenství je uzavřený a tvrdý. Vždy před menstruací mi změkne. Chce to ale cvik…přeji všem hodně štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.10 12:26

Ahojky, divam se ze se tady studoval cipek, taky bych potrebovala poradit. Mam uz 4 dny zpozdeni a test negativni, kdyz nahmatam cipek tak je uzavreny, vepredu spis tvrdy, vic dozadu o neco mekci. Tak jsem z toho jelen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poradte
14.2.11 00:21

Ahoj, mam stejný problém. Koukám, že už je to starší příspěvek, takže už víš, jak jsi dopadla. Takže jak?

• Citovat
  • Upravit
TatianaViki
6.2.12 16:44

Del.čípek v prvých 4-týdnú

Ahojky holky!Lehce Vám popíšu to moje pozorování ale vemu to od začátku.Už jedno mimčo mám má2,5r.Pak v řínu 2010 jsem prekonala mimodeložní tehu.,bylo v pravem vejcovodu takze to slo ven i s tím vejcovodem.Jak mi doktor po pár mesících řekl že se už mužu pokoušet o další ,s manzelem sme neváhali a zacali sme se pokoušet.Ted druhého února jsem mnela dostat menstruaci den před se mi čípek úplne zmenšil a ostal meky jako ret a prstem jsem si našahala otvor.Čípek byl mokrý ale až tak bílí nee.,takze jsem to brala ze MS ma dojet.Dnes 6.2 jsem si ho temneř nenašla jenom otvor tam de cítit no a tehu.test mi vyšel pozi., :D Je pravda že u každé ženy to je jiny no nenechte se odplašit tím že ma byt čípek jenom tvrdy.Ja ho pri prvem tehu., mnela mneky a i ted je mneky…No snad jsem Vam nejak pomohla.Ale i tak se nesrounavejte s jiníma prípady,kazde telo je jiné…

• Citovat
  • Upravit
5403
4.4.12 08:48

delozni cipek

Ahoj holky,
jsem v 9tt na kontrole u sve doktorky jsem byla v 7tt na d. cipek mi rekla ze se kontroluje pozdeji a ze je zatim vse v poradku.
Ma sestra i mama mely rizikove tehotenstvi, od 3mesice lezely, mama i hlavou dolu za tech dob aby to z ni nevypadlo. segra byla na magnezkach a stale v nemocnici. V 5mesici o jedno dite prislo, druhe porodila o mesi driv ale od 3 mesice take lezela. Ja popravde sem ani nevedela kde cipek muzu hledat a ze neco takoveho je. ani hledat nebudu, to at se staraji lekari.
Ziju v cizine, dneska jsem v 9tt a jdu na prvni kontrolu tady ve Finsku, jsem fakt zvedava co me ceka, jestli je to alsespon podobne nasim sluzbam ci lepsi nebo horsi. Takze jdu prekladat jak se reknou odborny nazvy jako delozni cipek a dalsi v anglictine. Mam z toho fopu.
Preji vsem klidne tehotenstvi.
 Olga

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.4.12 09:17

Ahoj holky, tak mám dva dny zpoždění a poz. těh. test, tak jsem dnes zkoušela čípek nahmatat, zdá se mě zahlej do zadu, na ten otvor nedošáhnu a je takovej malinkej:) Ale jinak den před očekávanou MS byl normálně větší, jako by připravený k menstruaci:) Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucake
23.5.12 16:06
@panenka87 píše:
Ahoj holky, tak mám dva dny zpoždění a poz. těh. test, tak jsem dnes zkoušela čípek nahmatat, zdá se mě zahlej do zadu, na ten otvor nedošáhnu a je takovej malinkej:) Ale jinak den před očekávanou MS byl normálně větší, jako by připravený k menstruaci:) Držím pěsti!

jak to dopadlo? :)

• Citovat
  • Upravit
13770
23.5.12 16:10
@Lucake píše:
jak to dopadlo? :)

Ahoj dobře, těhotná jsem už skoro ve 12 týdnu :) jinak čípek je teď takový veliky, otvorem dopředu a hrozně snadno si na něj dosáhnu, a je to dole teď takový všechno úzký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí