HCG nepotvrdilo těhotenství, příznaky mám - poraďtě

2
22.1.10 19:19

hcg

Dobrý den, mám prosbu, ms jsem měla naposledy 10.12.09, mám zvětšená bolavá prsa,tlak v podbříšku, :think: pálí mě žáha, jsem unavená a bazála je stále okolo 37, dnes jsem byla na G, doktor mi potrvdil vyšetřením příznaky, ale hcg nic nepotrvdila, v pondělí jdu na ultr. jsem z toho rozhozená, sestra na G mi řekla, že její dceři se to stalo také, poradte,prosím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5463
22.1.10 19:21

Tak pokud ti nepotvrdil HCG z krve tak nejsi těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
22.1.10 19:24

příznaky jsou hodně o síle vůle…hcg nelže nikdy, když není..tak není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
22.1.10 19:31

taktak jak není hcg tak nic není,a příznaky sou v sugerované

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
22.1.10 20:29

Holky, mě třeba řekli taky že těhotná nejsem, HCG bylo 51 jednotek a těhu jsem byla a taky jsem to věděla podle testů a zpožděné MS…

Nicoll- zeptala jsi se kolik jednotek zda vůbec nějaké byly? Protože oni občas nepovažují jako těhotenství málo jednotek a těhu to přitom je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.1.10 20:38

řekli mi,že tam není potvrzeno těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
22.1.10 20:45

No to mi právě řekli (byl tam nějakej starej dědek a bylo to v nemocnici) taky a HCG bylo 51 ( a těhu to bylo a taky jsem to hned oznámila doma, že těhu jsem :wink: )…měla jsi se zeptat na jednotky..

No, ať to vyjde jak si přeješ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
23.1.10 11:24

pokud je HCG 0, tehotna nejsi, ale jak pise betty, pri nizkych jednotkach se muze jednat o zacinajici tehotenstvi. ale na priznaky nic nedej. ja melaq priznaky snad pokazde. hlavne to paleni zahy - to je az ve tretim trimestru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
23.1.10 13:34

Když jsem byla v laboratoři na krvi a těhu jsem nebyla dali mi papír s výsledkem referenční mez 0.00-5.00 a hodnocení - tudíž jsem těhu nebyla.Co je víc jak 5.00 tak už to píší přesně.
Pak jsem byla těhu a napsali mi přesný počet jednotek nejdřív jsem měla 98.70 U/I a o 3 dny později jsem měla 255,20 U/I.
Takže kdyby ti vyšla nějaká hodnota určitě by ti jí zapsali a řekli.
Budeš se muset smířit s tím,že těhotná nejsi a všechny příznaky máš vsugerované.To jsem také bohužel měla,když jsem si moc přála,aby to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí