Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, mám prosbu, ms jsem měla naposledy 10.12.09, mám zvětšená bolavá prsa,tlak v podbříšku,
pálí mě žáha, jsem unavená a bazála je stále okolo 37, dnes jsem byla na G, doktor mi potrvdil vyšetřením příznaky, ale hcg nic nepotrvdila, v pondělí jdu na ultr. jsem z toho rozhozená, sestra na G mi řekla, že její dceři se to stalo také, poradte,prosím ![]()
příznaky jsou hodně o síle vůle…hcg nelže nikdy, když není..tak není…
taktak jak není hcg tak nic není,a příznaky sou v sugerované
Holky, mě třeba řekli taky že těhotná nejsem, HCG bylo 51 jednotek a těhu jsem byla a taky jsem to věděla podle testů a zpožděné MS…
Nicoll- zeptala jsi se kolik jednotek zda vůbec nějaké byly? Protože oni občas nepovažují jako těhotenství málo jednotek a těhu to přitom je…
No to mi právě řekli (byl tam nějakej starej dědek a bylo to v nemocnici) taky a HCG bylo 51 ( a těhu to bylo a taky jsem to hned oznámila doma, že těhu jsem
)…měla jsi se zeptat na jednotky..
No, ať to vyjde jak si přeješ!!!
pokud je HCG 0, tehotna nejsi, ale jak pise betty, pri nizkych jednotkach se muze jednat o zacinajici tehotenstvi. ale na priznaky nic nedej. ja melaq priznaky snad pokazde. hlavne to paleni zahy - to je az ve tretim trimestru ![]()
Když jsem byla v laboratoři na krvi a těhu jsem nebyla dali mi papír s výsledkem referenční mez 0.00-5.00 a hodnocení - tudíž jsem těhu nebyla.Co je víc jak 5.00 tak už to píší přesně.
Pak jsem byla těhu a napsali mi přesný počet jednotek nejdřív jsem měla 98.70 U/I a o 3 dny později jsem měla 255,20 U/I.
Takže kdyby ti vyšla nějaká hodnota určitě by ti jí zapsali a řekli.
Budeš se muset smířit s tím,že těhotná nejsi a všechny příznaky máš vsugerované.To jsem také bohužel měla,když jsem si moc přála,aby to vyšlo.