Výběr jména

1279
20.1.10 17:59

Výběr jména

Ahojky nějak si nevím rady s výběrem jména…miminko bude mít příjmení BAXA/BAXOVÁ a nevím co pořádnýho vybrat. Pro holčičku by se mi líbilo Karolína,ale kluka pořád nevíme. Přítel by chytěl Maxmiliána nebo zkráceně Maxe,ale podle mě by pak ve jménu bylo moc těch X..tak prosím poraďte. Moc se těším na vaše názory…děkuju moooc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3952
20.1.10 18:02

Jů.. :-) Max Baxa by znělo a taky vypadala fakt drsně :-)
Jinak my taky nevíme jméno pro kluka. Naštěstí to vypadá, že budeme mít holčičku.. už mi to bylo potvrzeno mockrát, tak snad jo.. Do papírů jsme pro kluka napsali Tobiáše.. to se líbí manžovi.. ale já bych ho asi nechtěla.. tak prostě spoléhám na tu holku :-) To bude Madlenka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
20.1.10 18:08

Hele prece si nenechas radit jmena na webu, normlane si vem kalendar, nebo seznam jsmen na rodine, projdi si jedno po druhym, pripadne si to rikej s tim prijmenim a rozhodnes se sama. U holky bych to neresila vubec, stejne se vda. vyber, co se ti loibi, popripade podle toho, aby nemel svatek tyden po narozeninach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
20.1.10 18:09

Madlenka je krásný jméno…MAx Baxa by bylo hezký,ale pořád dost přemýšlím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
20.1.10 18:09

ahooj mě se líbí Max a Baxa proč né??Možná budeme mít Maxe Veselého :-) ( čekáme klučíka) nebo se mi líbí Samuel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
20.1.10 18:10

Taky máme problém s výběrem pro kluka,holčičku chce Nikol a u kluka taky přítel říkal Maxmilián,mě se líbí právě zkráceně jenom Max,ale Max Vais mi zní dost komicky:D…Jinak se mi líbí třeba Tadeáš,ale už máme Matyáše…no a ještě Patrik nebo Samuel…takže nejspíš něco z toho…:)) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2771
20.1.10 18:11

Ahoj, jméno miminka je vždy věcí rodičů, ale je fakt, že si ho dítě ponese celý život. Dvě x mi nepřipadají vhodné, ale k vašemu krátkému příjmení si jinak můžete vymyslet v podstatě cokoli. My jsme před lety taky měli problém se jménem pro chlapečka (holčičích by bylo) - nakonec máme Tomáše :-) Je jich hodně, ale nelitujeme.

Ahoj a přeju krásné a zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
20.1.10 18:12

Alyss tak k vašemu příjmení se mi víc hodí ten Patrik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
20.1.10 18:13

Asi jo…ale zase:D…Máme Matyáše a nejčastěji mu říkáme Máťo…takže Máťo a Páťo…a to ještě docela často trávíme s mým malým bratránkem Péťou:DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
20.1.10 18:14

Alyss nu tak to už je potom horší :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
20.1.10 18:15

No shodli jsme se s přítelem,že když nám dr. řekne ,že je to kluk,tak teprve začneme pořádně řešit jméno pro kluka:-))Ale já si tipuju,že to bude holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
20.1.10 18:17

Koukám na termín porodu:-) Já mám 18.8.2010:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
20.1.10 18:17

Alyss to já doufám že to bude holka..moc bych si jí přála :-D :-D tak snad to vyjde ale na to si ještě počkám jsem teprve v 8+4tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
20.1.10 18:18

Alex ,Samuel ,Šimon ,Oliver ,Miriam ,Stella,Sofie ,Laura

• Citovat
  • Upravit
1279
20.1.10 18:18

fakt tak to je hezký :-) :-)

• načítám...