Výběr jména

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
19.5.12 13:41

jestli s ti to líbí tak mooooc, tak bych se neohlížela na kalendář…nebo není možné, že by v nějakém jiném kalendáři byl Marek jindy ??
např. můj táta slaví Jana 16.5. na Přemslysla - ale v církevním kalendáři je tam Jan Nepomucký… ;)

sama to mám o 6 dní, přítel o 16 a syn teď o 8 …no a taky s tím žijem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
19.5.12 13:41

Jé škoda, já na ty svátky nekoukala.. tak ještě Filip, Dalibor, Darek, Richard.. ale ty svátky nevim.. Jinak přeju ať nakonec to pravé vyberete.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.5.12 13:44
@Lenka512 píše:
jestli s ti to líbí tak mooooc, tak bych se neohlížela na kalendář…nebo není možné, že by v nějakém jiném kalendáři byl Marek jindy ??
např. můj táta slaví Jana 16.5. na Přemslysla - ale v církevním kalendáři je tam Jan Nepomucký… ;)sama to mám o 6 dní, přítel o 16 a syn teď o 8 …no a taky s tím žijem ;)

Mareček je příjmení, vysněné jméno je David :mrgreen: a já bych taktéž nekoukala na kalendář - pokud je to vysněné jméno, tak bych dala Davida i za cenu všech oslav v jednom měsíci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
19.5.12 13:46

jj jinak jak píšou holky, na kaledář se vyprdněte a dej co je ti srdíčku nejbližší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.5.12 13:46

A pokud jste takoví moc „oslavově“ zaměření, můžete mu to jako dítěti „vynahradit“ s dárkama a den dětí. Jako dospělý to už pak nikdo neřeší 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
19.5.12 14:33
@Kallkapa píše:
Mareček je příjmení, vysněné jméno je David :mrgreen: a já bych taktéž nekoukala na kalendář - pokud je to vysněné jméno, tak bych dala Davida i za cenu všech oslav v jednom měsíci ;)

jééé, tak pardooon , jsemto popletla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
19.5.12 14:34

je pravda, že v dospělosti se moc ty svátky neřeší…

ale když řeknu, že slavím narozky i svátek dohromady, tak mám i víc dárků, což bych během roku neměla … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
19.5.12 15:00

ZA ne Jonas, my name termin 7.11 a holcicku chceme Ninu a ta ma svatek 24.10.Ja mam narozky 27.8 a svatek 23.8 kdyby to byl kluk tak Matyas… dej na srdce…kdybych mela koukat na odstup tak si nevyberu :-)

• Citovat
  • Upravit
734
19.5.12 15:16
@Elata píše:
Asi moc neporadím, ale musela jsem se zasmát, můj bývalý přítel se jmenuje David Mareček a je narozený začátkem ledna, takže taky výhra. :lol: Mají dceru Isabelu Marečkovou. :) U kluka mně takhle nic nenapadá, koukám, že jste spíš na ty klasické jména, já naopak, nemám je ráda, páč pak někdo zavolá na hřišti „Tomáši okamžitě dolů“ a půlka kluků chudáci slízaj z prolézaček. :lol: My máme vybraného Samuela, dcera je Sophia. Ten Jáchym je zajímavý určitě. Jonáše mám zafixovaného jako kresleného psa. :lol: Mně se hrozně moc líbil Sebastian, ale přes přítele neprošel, bohužel nevím, kdy má svátek. Nám se to taky sešlo super, termín 22.8. a svátek má Samuel 1.9. :roll: Mohla bych přenášet a chudák by to měl všechno v jednom. :lol: Ale když jiné jméno po dlouhých debatách a úvahách neprošlo. Když se líbilo jednomu, druhý se hrůzou oklepal a Samuel jediný padl mě i příteli, takže zjištění data svátku bylo už jen nemilé překvapení, ale už nic neměníme.

Ne že bych chtěla rýpat, ale nedá mi to, pardon ;) Zrovna přirovnání, že na Tomáše přiběhne půlka hřiště mi u vašich jmen Samuel a Sophia přijde úsměvný :) Páč na zavolání Samíka a Sofinky přiběhne ta druhá půlka :-) ..taky děsně rozšířená jména.
A k příjmení Mareček bych právě něco klasičtějšího dala, spíš možná kratšího (Jan, Jiří, Petr…).. dá se toho vybrat dost. Tak ať se zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
19.5.12 15:29
@AdelQa píše:
Ne že bych chtěla rýpat, ale nedá mi to, pardon ;) Zrovna přirovnání, že na Tomáše přiběhne půlka hřiště mi u vašich jmen Samuel a Sophia přijde úsměvný :) Páč na zavolání Samíka a Sofinky přiběhne ta druhá půlka :-) ..taky děsně rozšířená jména.
A k příjmení Mareček bych právě něco klasičtějšího dala, spíš možná kratšího (Jan, Jiří, Petr…).. dá se toho vybrat dost. Tak ať se zadaří :kytka:

No jo, jenže Sophii jsme dávali před pěti lety, kdy nám na matrice řekli, že jich je v celé republice podle jejich programu 972, což mi teda moc nepřišlo. Až pak co jsem koukala, tak se to rozjelo jak povodeň a je jich maličkých mraky. :cert: A Samuela osobně neznám ani jednoho, ono to bude možná jak kde, ale tady u nás na menším městě nevím o žádném. :) Já chtěla Zachariáše, Kamaela, Ezechiáše, ale můj si klepal na čelo a rezolutně zamítnul. :( Vědet, že spolu třeba za pár let nebudeme, tak na jeho názor kašlu. Dcera je taky celým jménem Sophia Isabella K. a to jen proto, že její otec si usmyslel, že bude mít dvě jména. Být po mém, tak je Sophia Polášková. Vědět tehdy, že se za půl roku spakuje, tak přes to nejede vlak, ale když se žije jako rodina, tak má holt taťka právo se ozvat. :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.5.12 15:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
19.5.12 19:45
@Kallkapa píše:
@ElataSamuel http://www.kdejsme.cz/…uel/hustota/

No, jestli jsem to pochopila správně, tak v celém našem městě je jich 33. To není taková pálka. :) :palec: A stránky jsou boží. Nejspíš tam strávím hodně času. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
19.5.12 21:53

@Elata Mno, koukala jsem na ty stránky, co sem dala Kall, a ta tvá jména, co ti muž nepovolil, nejsou skoro vůbec častá :) To by byl unikát.. až na Zachariáše, ten se sem tam objeví :-)
Tak třeba bys ho ještě ukecala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
19.5.12 22:03

Klidne bych dala Davidka,kdyz se ti jmeno libi a na kalendar bych se neohlizela.A svatek muzete slavit na vami urceny den v lete.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí