Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Koukám,že problém s výběrem jména pro kluka nemáme jen my :- ) pro holčičku bych měla Elišku Aničku jenže čekáme kluk takže tak a vzít si kalendář já nevím my se s manžou domluvit co se líbí mě se nelíbí jemu
a bohužel problém je také v tom, že k jménu si vždy vybavím někoho takže toho koho nemusím tak i ty jména se mi nelíbí a manža to má stéjné.
katty jojo to máme úplně stejné..vždycky mě něco napadne ale pak si někoho vybavim a v tu ránu je zase po jméně a můžu začít znovu..já bych chtěla Karolínku nebo se mi taky líbí Sára ![]()
Příspěvek upraven 20.01.10 v 18:21
Mě je to docela jedno, ikdyž jsem vždycky chtěla staršího kluka a mladší holku…přítel chce zase dalšího kluka:-) No jsem sama zvědavá:-)
Alyss to já taky hlavně už se těšim až budu moc nakupovat buď v růžovým nebo v modrým
![]()
Jj..na nákupy se taky těšim…teda mam toho jen pár co potřebuju,v modrym oblečení mam ,mam i něco růžovýho,ale stejně přikoupim tak i tak:-)…ale nejvíc se těšim na nákup kočárku:-))
Ahoj,
no tak právě řešíme to samé. My budeme mít překvápko, takže určitě budem vybírat jména jak pro holku, tak pro kluka. Pro holku máme: Linda, Alice, Kristina, Daniela. S klukem je to horší. U prvního jsme se shodli jen na Viktorovi
Takže teď to bude oříšek. Mě se líbí Vojtík, Jakub, Ondra, mojemu už míň a ke všem má výhrady. Tak nevím ![]()
Alyss já to mam horší.prozože čekam první dítko..ale známá má teď petiměsíční holčičku takže taky něco případně zdědím.. ![]()
Lucošek ahojky taky se mi líbí Jakub ale to se zase nelíbí přítelovi. Ale oboum se líbí Ondřej jenže je problém v tom,že tak se jmenuje přítelovo brácha a to mu přece nemůžeme udělat co kdyby náhodou měl někdy kluka a chtěl by dát jméno po tatínkovi.
Já právě růžový mám taky poděděný:-) A stejně očekávám,že zase každá návštěva něco přinese:-))
Ahojky, no já teď taky přemýšlím o jménech. Měli (máme)vybraný na kluka Toník, ale jak to někde řekneme, tak to jsou teda reakce
, že se bojím to dát.Ale jak si to pořád opakujeme, tak jsme si na to tak zvykli, že si nedovedu představit, že bysme dali něco jinýho. Myslím, že je to hlavně o tom zvyku. Pak se mi ještě docela líbí Šimon nebo Daniel, ale nevím. Na holčičku zatím máme buď Rozálie nebo Magdalena. Necháváme se překvapit, co budeme mít.
Lucošek : Jakub se mi taky líbí,ale už jednoho v rodině máme:-)) Ale teda co se týká mého výběru jmen a přítelovo,tak se neshodneme snad na žádným…schválně jsme si vzali kalendář Marek označil jména žlutě já zeleně a neshodli jsme se na žádným (klučičím)..
Ale náš Matýsek vymyslel,že miminko se bude jmenovat Čtyrka:DDD
Miisinkka My to tak máme s Filipem. Nám se líbí oboum, ale taky je to švagr, tak by to vypadalo divně. Takže budeme vybírat dál, sice nevím z čeho, ale nějak se to mrně jmenovat musí, že? ![]()
Alyss nu já mám nevýhodu v tom,že jsem poměrně mladá maminka..budemi v červenci teprve 19 a tak mi všichni malý příbuzní tak nějak odrostli..a kamarádky miminka zatím nemají.Ale věřím že budoucí babičky se budou předhánět
![]()
Horry : Na reakce ostatních bych se vůbec neohlížela,protože stejně se všem nezavděčíš…U nás je to to samé a já už se tím jenom bavim ![]()