Zelená papája

217
8.11.21 14:02

zelená papája

Ahoj, koupila jsem si zelenou papáju s tím, že bude zralá. Nebyla. Nakrájela jsem jí, ale nedá se vůbec jíst, je hrozně tvrdá. A teď nevím co s ní. Dá se jíst takhle nezralá? Asijský salát se mi z ní dělat nechce. Napadlo mě smoothie a ochutit buď medem nebo sirupem (javorový, čekankový, agávový) s mlékem. Myslíte, že to jde? Nebudu z toho mít střevní potíže? Nebo něco uvařit? Poraďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5
8.11.21 16:09

Zelena Papaja se da na talir nekam ke svetlu a pocka se az zoranzovi, vetsinou dojde uvnitr semena se mohou
ususit a namlit jako koreni, nakrajime pokapeme limetkou, nebo dame kysanou smetanu :)muzete oloupat tu zelenou, vystavit ji a
s necim smichat, je dobra na strevni floru, muze byt mirne projimava

Příspěvek upraven 11.11.21 v 23:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
8.11.21 20:46
@Shak píše:
Ahoj, koupila jsem si zelenou papáju s tím, že bude zralá. Nebyla. Nakrájela jsem jí, ale nedá se vůbec jíst, je hrozně tvrdá. A teď nevím co s ní. Dá se jíst takhle nezralá? Asijský salát se mi z ní dělat nechce. Napadlo mě smoothie a ochutit buď medem nebo sirupem (javorový, čekankový, agávový) s mlékem. Myslíte, že to jde? Nebudu z toho mít střevní potíže? Nebo něco uvařit? Poraďte.

Pokud jsi těhotná, tak zelenou nezralou papáju nejíst, jen zralou. Mohla by vyvolat na začátku potrat a později předčasný porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí