Zelená stolice u dospělé

Anonymní
31.5.13 12:00

Zelena stolice u dospele

Ahoj holky, pred 4 dny jsem mela prujem tak jsem byla jen na piskotech a rohlikach.. pak se stolice sama upravila…
Dneska rano jsem byla na velke a stolice byla normalni, ale zelena… prijde mi, ze i trochu s hlenem… Mam zanet nosohltanu a odedneska beru ATB takze tema to jeste byt nemuze… prvni prasek jsem si brala az po teto udalosti…
Ve stredu v noci jsem vypila tak trictvrtelitru coly vcera tak pullitr… Myslite, ze by to mohlo byt z ni? Nebo co by to mohlo znamenat?
Radeji anonymne, dekuji za pochopeni…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31.5.13 12:03

Z coly určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
31.5.13 12:06

Střeva jsou rozhozena a ty antibiotika jim taky dvakrát nepomůžou. Máš laktobacily? Jinak u děti je zelená i s přemíry cukru, tak je to možný asi i u dospělého. Hlen bude z nosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.13 12:28

Máš nějakého bacila v sobě.
Před nějakým měsícem jsme to měli taky, nic co by mohlo způsobovat zelenou stolici jsme nejedli a dcerka ta si den předem stěžovala na nevolnost, druhý den měla půl na půl hnědou a zelenou stoli, tak to asi chytla taky.
Dali jsme si lactobalily a bylo to OK.

• Citovat
  • Upravit
31286
31.5.13 12:33

Když jsem měla střevní potíže, tak mi doktor říkal, že zelená stolice značí nějakýho bacila - že to není jen běžná srajda po nějakém špatném jídle a pod.
po stěrech mi zjistil nějakýho campilobaktera nebo tak nějak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
31.5.13 13:28

A z nejakeho jidla to byt nemuze? Spenat, zelenina, zelene potraviny - chlorella, mlady jecmen…
Nebo fakt nejaka brebera jak popisovaly holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.13 15:57

@Mar__tanka1983 a co s tebou pak delali?? Me ale spatne neni… i stolice je normalni…
A kdyz jsem mela ten prujem tak ten zelenej nebyl…
Jeste me napadlo, ze jsem si vcera brala Paralen Plus, ten je zelenej, ale jestli mohl zpusobit zbarveni stolice?
A mam tu laktobacilky pro deti takovy cucaci, myslite, ze to staci?? Nebo musim svihat do lekarny pro dospelacky??

• Citovat
  • Upravit
31286
1.6.13 19:10

Tak když ti jinak nic není, tak to zase na „bacila“ nevypadá, tam ten průjem přetrvává několik dní a bývá i zle od žaludku, nebo i teplota a tak.

Jinak si to ani pořádně nepamatuju, čoveče…myslim ale, že mi předepsal jen smectu, dietu a nějaký prášky na průjem, ale už si bohužel nepamatuju jaký. Asi za 4-5 dní už to bylo dobré, ale ještě další týden sem byla slaboučká jak kotě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.13 19:40

Dekuju holky za rady… Vcera jsem zobala laktobacily a dneska uz je to dobry… tak to asi bylo nejakym barvivem… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
monca114
7.8.13 08:52

Ahoj, již od neděle od večera je mi nevolno, nemohu moc jíst, bolí mě žaludek a od včerejška od rána mám řidkou tmavě zelenou stolici. Půjdu k Dr, ale mám to hodně daleko, tak se prvně ptám, abych věděla, kam mě má dr poslat

• Citovat
  • Upravit
154
9.8.13 17:16

Taky mě napadlo jídlo, jestli jsi neměla třeba špenát, protože pak ji mám taky zelenou :lol: ne promiň, myslím, že to bylo určo těma práškama a hlenem..a Mony, podobná otázka jako tu zazněla k autorce příspěvku, nesnědla jsi něco špatného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
10.8.13 12:14
@PetrKr píše:
Taky mě napadlo jídlo, jestli jsi neměla třeba špenát, protože pak ji mám taky zelenou :lol: ne promiň, myslím, že to bylo určo těma práškama a hlenem..a Mony, podobná otázka jako tu zazněla k autorce příspěvku, nesnědla jsi něco špatného?

nene, nesnědla jsem nic neobvyklýho. Ale každopádně už je to dobrý. Žaludek mě ještě trochu zlobí, ale je to OK

• Citovat
  • Upravit
154
19.8.13 16:11

...

To je dobře, snad už bude jen líp :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.18 20:24

Holky, dnes dítko (skoro 5let) normální bobek, ale část - ta co šla do wc jako první :roll: - úplně zelená jako tráva. Zbytek měl hnědou barvu :-/ Na nic si nestěžuje, jí i pije normálně. Nejedlo nic, co by ji z části takhle obarvilo.

Nevíte, co by to mohlo být?

• Citovat
  • Upravit
4256
11.9.18 20:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy