Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Střeva jsou rozhozena a ty antibiotika jim taky dvakrát nepomůžou. Máš laktobacily? Jinak u děti je zelená i s přemíry cukru, tak je to možný asi i u dospělého. Hlen bude z nosu.
Máš nějakého bacila v sobě.
Před nějakým měsícem jsme to měli taky, nic co by mohlo způsobovat zelenou stolici jsme nejedli a dcerka ta si den předem stěžovala na nevolnost, druhý den měla půl na půl hnědou a zelenou stoli, tak to asi chytla taky.
Dali jsme si lactobalily a bylo to OK.
Když jsem měla střevní potíže, tak mi doktor říkal, že zelená stolice značí nějakýho bacila - že to není jen běžná srajda po nějakém špatném jídle a pod.
po stěrech mi zjistil nějakýho campilobaktera nebo tak nějak…
A z nejakeho jidla to byt nemuze? Spenat, zelenina, zelene potraviny - chlorella, mlady jecmen…
Nebo fakt nejaka brebera jak popisovaly holky…
@Mar__tanka1983 a co s tebou pak delali?? Me ale spatne neni… i stolice je normalni…
A kdyz jsem mela ten prujem tak ten zelenej nebyl…
Jeste me napadlo, ze jsem si vcera brala Paralen Plus, ten je zelenej, ale jestli mohl zpusobit zbarveni stolice?
A mam tu laktobacilky pro deti takovy cucaci, myslite, ze to staci?? Nebo musim svihat do lekarny pro dospelacky??
Tak když ti jinak nic není, tak to zase na „bacila“ nevypadá, tam ten průjem přetrvává několik dní a bývá i zle od žaludku, nebo i teplota a tak.
Jinak si to ani pořádně nepamatuju, čoveče…myslim ale, že mi předepsal jen smectu, dietu a nějaký prášky na průjem, ale už si bohužel nepamatuju jaký. Asi za 4-5 dní už to bylo dobré, ale ještě další týden sem byla slaboučká jak kotě…
Dekuju holky za rady… Vcera jsem zobala laktobacily a dneska uz je to dobry… tak to asi bylo nejakym barvivem… ![]()
Ahoj, již od neděle od večera je mi nevolno, nemohu moc jíst, bolí mě žaludek a od včerejška od rána mám řidkou tmavě zelenou stolici. Půjdu k Dr, ale mám to hodně daleko, tak se prvně ptám, abych věděla, kam mě má dr poslat
Taky mě napadlo jídlo, jestli jsi neměla třeba špenát, protože pak ji mám taky zelenou
ne promiň, myslím, že to bylo určo těma práškama a hlenem..a Mony, podobná otázka jako tu zazněla k autorce příspěvku, nesnědla jsi něco špatného?
@PetrKr píše:
Taky mě napadlo jídlo, jestli jsi neměla třeba špenát, protože pak ji mám taky zelenoune promiň, myslím, že to bylo určo těma práškama a hlenem..a Mony, podobná otázka jako tu zazněla k autorce příspěvku, nesnědla jsi něco špatného?
nene, nesnědla jsem nic neobvyklýho. Ale každopádně už je to dobrý. Žaludek mě ještě trochu zlobí, ale je to OK
Holky, dnes dítko (skoro 5let) normální bobek, ale část - ta co šla do wc jako první
- úplně zelená jako tráva. Zbytek měl hnědou barvu :-/ Na nic si nestěžuje, jí i pije normálně. Nejedlo nic, co by ji z části takhle obarvilo.
Nevíte, co by to mohlo být?
Ahoj holky, pred 4 dny jsem mela prujem tak jsem byla jen na piskotech a rohlikach.. pak se stolice sama upravila…
Dneska rano jsem byla na velke a stolice byla normalni, ale zelena… prijde mi, ze i trochu s hlenem… Mam zanet nosohltanu a odedneska beru ATB takze tema to jeste byt nemuze… prvni prasek jsem si brala az po teto udalosti…
Ve stredu v noci jsem vypila tak trictvrtelitru coly vcera tak pullitr… Myslite, ze by to mohlo byt z ni? Nebo co by to mohlo znamenat?
Radeji anonymne, dekuji za pochopeni…