Zelená stolice u půlročního dítěte

2098
5.3.19 05:27

Mimco dostává příkrmy teprve 3 týdny a už dostava maso?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22874
5.3.19 06:36

@Klarcaa Pokud by v tom byl i hlen, může se jednat o nějakou střevní infekci, ale spíš bych to viděla, že buď jedla něco zeleného, nebo to může být i tím masem, pokud bylo hovězí obsahující železo..ale pokud se ti nčo nezdá, zavolje dr. ta ti řekne víc, případně doporučí třeba laktobacily..
a taky ta kaše- mléko, pokud děláš z kravského, nebo UM může tam být i třeba alergie na mléko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
5.3.19 06:41

Taky me prekvapilo to maso… Nam pediatr doporucuje zacit mrkvi, za dva dny brambor, kazdy druhy az treti den zkouset dalsi zeleninu. Po cca trech tydnech pridat dopoledne ovoce, do nej po dalsich cca dvou tydnech zkusit pridat piskoty. A maso a zloutek zkouset postupne az druhy mesic, co bude prikrmy bastit. Jinak pokud je ten bobek takhle zeleny jednorazove a neopakuje se to, tak bych to neresila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
5.3.19 07:20

Holky dekuji za nazory. Dostava prikrmy asi ten mesic. Jojo zacala jsem.mrkvi atd jak rikate. Ale ted uz kupuju zeleninu s masem od.hippu je to od uko.4.mesice a 2× do tydne ji to dam. A neni divne ze kaka takhle po 5ti dnech jste s pomoci kdyz uz ma prikrmy a na noc kasi? Moje dr. Mi na vse rekne ze je to.normalni a at to dite necham zit. Ze prospiva super atd. Tak budu doufat, ze to muze byt ze zeleniny a budu kontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí