Zelenina, co teď?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18.12.22 22:46

Zelenina, co teď?

Ahoj ženy, prosím poraďte. Hned na začátku se přiznám, že jsem pěkná kráva takže názory tohoto typu vynechte jsem si toho vědomá a chci jen poradit. Dnes jsem nějak mimo a akčně jsem si navečer připravila zeleninu (mrkev, batáty, cuketu a dýni) všechno jsem si nakrájela a když jsem uspala malého, tak jsem se dala do vaření a proč zahálet, takže každé do jednoho hrnce, rozjela jsem 4 plotny a hurá do toho. Jenže při prvním mixování se mi malý vzbudil a bylo po vaření. Přítel se objetoval a šel ho uspat a já všechno zcedila a ještě jsem to blbka dala do pytlíků že si to pak hodim do lednice a budu pokračovat zítra, tam se mi to samozřejmě zapařilo, ikdyz jsem pytle nechala otevřené ( nevím jak mě to napadlo) bohužel už se stalo. Co teď? Je to velký problém? Aby malý pak neměl problémy. Mám zeleninu radši vyhodit nebo to zítra ještě třeba prevařit a zkusit to znova? Pomozte prosím s tak vyčerpávajím dotazem. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
18.12.22 22:49

Nic se nestalo, normálně to dej do lednice a jsi spát. Zapaření pytlíku je prostě fyzikální rekce.

Vadí to u syrových hub, ne u vařeé zeleniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11796
18.12.22 23:06

Taky bych řekla že to je vpohode…nic tomu nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.22 23:20

Děkuju že jste mě uklidnili, bude se mi líp spát 😁 jen ještě zítra to mám radši prevařit ještě jednou nebo to namixovat studené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22830
19.12.22 08:57

@Trdlice0902 Jestli jsi to dala horké do pytlíků, asi by to nepoužila. Jestli ne a jen se to zapařilo, asi nevadí. Už bych to rozmixovala studené a dál nevařila. Na tohle jsou super Avent kelímky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí