Zelený ječmen

1580
25.8.10 16:55

Zelený ječmen

Hezký den všem. Možná už tu tohle téma bylo, nevím. Ráda bych se zeptala na vaše poznatky a účinky se zeleným (mladým) ječmenem. Našla jsem si hodně diskuzí, ale v mnoha se místo účinků jen hádají dealeři jedné a druhé firmy mezi sebou.
Předem moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9784
25.8.10 17:29

Vichrice, já baštím tenhle http://www.gw-int.net/cs/jecmen. Mám zkušenosti i s chlorellou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
25.8.10 19:53

Nedám na něj dopustit, jen já ho nemůžu v té sypké formě. Na trhu jsem objevila i ve formě tabletek, tak zobu ten.
Dle pana Laciny (teď nevím, jestli nemotám jméno) je to vcelku fuk jestli sypký nebo tabletkový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aghata nepřihlášená
25.8.10 20:03

Já ječmen miluju. Čím dál víc. Až si říkám, jestli do toho něco nepřidávaj :wink: mám pocit, že je ze mne závislá, a to ho beru ani ne dva měsíce. Věřím naprosto tomu, že to výborně pracuje - obecně zlepšuje celkově fungování organismu, stimuluje imunitní systém, v důsledku čehož potom jakoby řeší spoustu zdravotních problémů.

• Citovat
  • Upravit
1938
25.8.10 20:13

Me z toho bylo akorat blbe a nepomohlo mi to ale vubec na nic… aspon jsem si nevsimla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
26.8.10 10:50

Moc děkuji za odpovědi. Ono je na trhu víc značek a docela se liší ceny, tak nevím, zda nejdražší=nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
21.12.11 21:11

Holky, taky přemýšlím zda ho koupit či nikoliv… Berete ho ještě některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová