Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@erenza no je… obsahuje to mineraly a vitaminy, ktere lze ziskat samozrejme i z jinych zdroju levneji. A GW? Svym majitelum prinasi snove zisky od oddanych ovecek… Jsem rada, ze uz jsem z kolotoce venku, mrzi me to s kamoskou, ale je to jeji zivot, k argumentum je slepa a hlucha, tak co uz nadelam.
![]()
@Štuclíček
Hm, taky fakt zírám, jak takovej byznys dokáže s lidmi zatočit. Ani se neodvažuju tý holce napsat něco rejpavýho, bych si asi vyslechla. ![]()
No každýho boj. Já teda jenom ze zvědavosti koukala jak si to cenově stojí a to je taky hustý, věřím tomu, že je těhle výrobků spousta a nemusí to stát tolik, přičemž ta kvalita neutrpí. Ale to samozřejmě před lidmi z GW nelze ani zašeptat ![]()
@jessikka píše:
Např zde:
http://www.vitalvibe.eu/…ent/14-o-nas
tomu rikas zlomek ceny? ![]()
@KackaDoup Tak jsou tam dražší i levnější výrobky
Já za GW dala 1200, rozhodně tam vidím věci levnější ![]()
@jessikka píše:
@KackaDoup Tak jsou tam dražší i levnější výrobkyJá za GW dala 1200, rozhodně tam vidím věci levnější
no já jsem to přepočítala na kusy a gramy u ječmene a je to levnější fakt o pár korun. Kamoška to bere a je spokojená, já zůstanu u GW.
@jessikka píše:
@KackaDoup Tak jsou tam dražší i levnější výrobkyJá za GW dala 1200, rozhodně tam vidím věci levnější
myslim ze s etady bavime prave o jecmeni ![]()
No já psala, že zelené potraviny nemusí být jen ječmen a dala odkaz. A netvrdím, že to drahé není
Každopádně se to dá sehnat i jinde od jiných firem.
Ten odkaz byl jen příklad, tak nevím, proč to hned otáčíte.
Ahoj holky. Abych řekla pravdu, tak mám s GW podobně negativní zkušenosti jako vy. Byla jsem skoro zatažena do té jejich hry a s kamarádkou, která patřila k těm nejlepším jsem se děsně pohádala kvůli tomu, že jsem nechtěla dělat jejich nádeníka. Produkt GW asi kvalitní je. To si netroufám zpochybňovat(i když co vím, že? Nejsem pěstitel.). Každopádně jsem po čase měla nějaké zdrav. problémy a léčitel mi doporučil pít ječmen. Jelikož jsme s (bývalou)kamarádkou už cizí a jeden z důvodů proč tomu tak je GW, rozhodla jsem se NEKOUPIT ječmen od nich, ale najít alternativu, která by byla levnější, kvalitativně stejná a neměla stejně stupidní marketing(MLM). Nakonec, s trochou štěstí, jsem narazila na jednu značku, která to pěstuje na stejném místě, dováží od stejného pěstitele a tudíž kvalitativně je srovnatelné. Akorát to mohu snadno koupit na eshopu a je podstatně levnější. Takže mám stejně kvalitní produkt za nižší cenu a nemusím si pro něj nikam jezdit ani poslouchat řeči tipu: „Pojď k nám pracovat. Je to super!“ A málem bych, v rámci zapálení, zapomněla říct, co to je za ječmen. Jmenuje se Ječmen Naturalis a dá se koupit skoro všude. Já tedy osobně nakupuju tedy http://greenfit.cz/…is-200g.html , protože to mám blízko pro osobní odběr. Snad jsem někomu pomohla a třeba sdělila zajímavé informace.
Nedávno jsem mohla porovnat různé značky a GW teda pěknej blivajz, pak značka Energy - to se fakt pít nedalo.. Nejvíc mi chutnal od NeoBotanic nebo tak nějak se ta firma jmenuje. A ten se fakt dal pít, i ta barva byla taková krásně sytě zelená.. ![]()