Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@avm3 píše:
@Verun83 @Proto02 Holky a vy to užíváte? Vidíte/cítíte výsledky? Já potřebuju hlavně nakopnout imunitu a už nevím kudy kam…
Užívám, vždy určitý čas ječmen, pak třebas pauzu a pak řasu. Určitě to má význam a výsledky, je potřeba ale to brát delší dobu, řekla bych aspoň dva měsíce, pak třeba pauzu a znovu.
Pisou, ze vysledky se dostavi po 3 mesicich. Nema smysl delat pauzu.
@Verun83 píše:
Beru jecmen a chlorelu zhruba rok. Zacla jsem, co jsem prestala kojit a citila se vycerpane. Hlavne jsem mela malo zeleza. Ted jsem znova tehu a krevni obraz mam krasny. Citim se lip.
Takže bereš obojí. A jaké je dávkování. Můžu se zeptat, kolik tě to vyjde cca měsíčně?
Děkuji
Aktualne beru i spirulinu, vse od fresh. Pocet tablet se navysuje postupne, na plnou davku se dostanes cca do 14 dni. U teto chlorely je to myslim 3×6 tablet, spirulina 2-3× 6 tablet, jecmen 1,5lzicky 2×denne. Nekde mam ten rozpis s instrukcema od pana. Uz si presne nepamatuji. Ja to beru 1-2× denne, zapominam. Pri max davkach pisou, ze baleni vydrzi cca 3 mesice. Kazde to baleni stoji okolo 800,–. Pro registrovane zakazniky dela pan 2-3× do roka akci 2+1 zdarma, tak se da pak i neco usetrit.
Ahoj, ozivuji diskuzi. Chystam se uzivat opet jecmen. 2 roky jsem uzivala fresh jecmen, ale kdyz se nevypotreboval do urcite doby, tak hrudkovatel a menil chut. Baleni bylo 250g. Rada byvh zkusila tento http://www.chlorellacentrum.cz/…-zdarma.html
Nemate nekdo zkusenost?
Veru tak s tím na který se ptáš zkušenost nemám, já beru už několik let vše od EMPOWER SUPPLEMENTS i ječmen i chlorellu. Většinou nakupuju na eshopu *** a můžu si to pak vyzvednout ve fitku ve Zlíně.
Edit admin - odkaz
Já jsem se po dlouhém pátrání rozhodla pro zelenou směs Blendea . Pořád jsem řešila jestli ječmen/chlorelu/spirulinu/zelenou pšenici…, no a nakonec jsem sehnala všechno dohromady. Tak uvidím, chci s tím začít od nového roku, hlavně kvůli detoxu a imunitě.
@Lotuska to vypadá dobře. tak dej pak vědět, jak dlouho ti to balení vydrželo a jak ses po tom cítila. já teď začala zase užívat ječmen a spirulinu. od naturalis. chuťově dobré. jakou má tohle chuť?
Beru jecmen a chlorelu zhruba rok. Zacla jsem, co jsem prestala kojit a citila se vycerpane. Hlavne jsem mela malo zeleza. Ted jsem znova tehu a krevni obraz mam krasny. Citim se lip.