Ginkgo Biloba - kapky, nebo tablety?

741
12.5.14 12:02

Ginkgo Biloba - kapky nebo tablety?

Ahoj všem, chci se zeptat - chci začítá brát ginkgo na lepší prokrvení celého těla i posílení paměti, jen mám trošku problém s tabletama - jsem prostě jeden z mála, kdo nespolkne tabletku. Ginkgo se vyrábí i jako kapky, jen nevím, jestli to má smysl kupovat - bude to stejně účinné jako tabletky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
520
12.5.14 12:29

Ahoj, já beru tablety na učení a přijde mi, že to moc velký efekt teda nemá… Ale jinak si myslim, že je to jedno, co bereš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
12.5.14 16:22

Díky moc, na učení to asi efekt nemá no ale na to prokrvení snad by i mohlo jinak už nevím :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
17.5.14 13:48

Ginko se hodně doporučuje právě na učení. Nicméně efekt žádný. Babičce jsme koupili tablety, ale efekt nijaký a měla stále ledové a nafialovělé nohy. Pak jsme koupili kapky a mírně se to zlepšilo.

Nicméně co se týká prokrvení třeba rukou, tak tam je stejně nejlepší mít třeba kaštany po kapsách a v prstech je převalovat…

@Airika Na učení je dobrá Kustovnice čínská, ale doporučuje se ji sníst max 5 denně. Pak má z ní bolet hlava a ověřila jsem si to i u klientů, kteří mi to potvrdili, aniž by věděli vedlejší účinky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
28.7.20 19:56

Přesně LussyB já mám taky kapsle od nutraday a musím říct, že za mě taky super, žádnej sajrajt, čistě přírodní a dokonce veganské :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková