Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj všem, chci se zeptat - chci začítá brát ginkgo na lepší prokrvení celého těla i posílení paměti, jen mám trošku problém s tabletama - jsem prostě jeden z mála, kdo nespolkne tabletku. Ginkgo se vyrábí i jako kapky, jen nevím, jestli to má smysl kupovat - bude to stejně účinné jako tabletky? ![]()
Ahoj, já beru tablety na učení a přijde mi, že to moc velký efekt teda nemá… Ale jinak si myslim, že je to jedno, co bereš…
Díky moc, na učení to asi efekt nemá no ale na to prokrvení snad by i mohlo jinak už nevím
![]()
Ginko se hodně doporučuje právě na učení. Nicméně efekt žádný. Babičce jsme koupili tablety, ale efekt nijaký a měla stále ledové a nafialovělé nohy. Pak jsme koupili kapky a mírně se to zlepšilo.
Nicméně co se týká prokrvení třeba rukou, tak tam je stejně nejlepší mít třeba kaštany po kapsách a v prstech je převalovat…
@Airika Na učení je dobrá Kustovnice čínská, ale doporučuje se ji sníst max 5 denně. Pak má z ní bolet hlava a ověřila jsem si to i u klientů, kteří mi to potvrdili, aniž by věděli vedlejší účinky ![]()
Přesně LussyB já mám taky kapsle od nutraday a musím říct, že za mě taky super, žádnej sajrajt, čistě přírodní a dokonce veganské ![]()