Jaký zelený ječmen?

3683
12.5.14 12:06

Zelený ječmen -jaky?

Ahojky holky, prosím Vás jaký je nejlepší zelený ječmen??? Jaká firma… Chci začít užívat-aby se vyčistila, můžu k tomu chlorellu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1430
12.5.14 12:12

Ječmen ani chlorellu neberu, ale taky se na to chystám. Mám kamarádku, které dělá „zelené poradenství“ a ta říká že nejlepší je chlorellu zapíjet ječmenem:D Co vím, tak hodne kvalitní je značka GW.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
12.5.14 12:19

GW ;)

• Citovat
  • Upravit
600
12.5.14 12:24

GW, vymyvaji pri tom i mozek, ale kvalita dobra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.5.14 13:13

Mám GW, řekla bych, že funguje, ale vůbec nevěřím, že je to ten nej nej a žádný jiný se mu nevyrovná. Za mě velmi dobře provedený marketing, toť vše.

Mám kamarádku, která se velmi zajímá o výživu, alternativní směry v tomto, je sama vegetariánka atd. a i ta tvrdí, že jsou i jiné velmi kvalitní zelené potraviny za zlomek ceny. Nemusí to být jen ječmen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.5.14 13:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
12.5.14 13:15

Jo mám známou, která dělá v GW a neumí mluvit o ničem jiným. Ani na Fb nenapíše jinej příspěvek, než jak je GW nejlepší. Otázka je, zda je to pravda a nebo mají jen vymyto… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
12.5.14 13:21

@erenza jo, to znam. S nejlepsi kamoskou jsme se diky GW prestlaliy skoro stykat. Drive jsme spolu s detma chodily ven, na brusle a ted mluvi jen o zelenem, kdyz zavola, zase jecmen a kolik uz mam schuzek. Jak vidim na telefonu jeji cislo, mam po nalade. Porad jen greeningy, tymovky, prednasky. Je mi to moc lito, i jejich deti. Nema na ne cas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.14 13:29

S manželem kombinujeme ječmen od firmy zdravý den a chlorellu od Medicolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
12.5.14 13:54

@Štuclíček

Já teda tu firmu neznám, až poté, co jsem viděla, jak to pere na FB a neumí nic jinýho. Takový nadšení a jak miluje svoji práci a ječmen, to jsem teda neviděla. Podle mě nežije ničím jiným, to mi přijde smutný…děsně opěvuje toho jejich šéfa a pořád něco nabízí. Už toho mám plný zuby :mrgreen: To tam berou tolik peněz, že se nechají takhle zblbnout???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
12.5.14 19:25

@erenza Nechala jsem se ukecat, balíky s ječmenem se mi postupně nahromadily na skříni, něco jsem (se slevou) prodala, zbytek jsme snědli. Rozhodně jsem v mínusu. Ale nejsem „MLM“ typ… ale největší škoda je toho kamarádství…ach jo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
13.5.14 09:25

@Štuclíček

To jo, a že to těm lidem nedojde, viď, že přijdou o kamarády, hlavně že mají doma zelený…
A to GW je taky nějaká pyramida, nebo jak to tam funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
13.5.14 10:13

@erenza tvrde se brani proti nazvum jako pyramida, letadlo, protoze maji TEN PRODUKT. Predrazenej, tim padem obtizne prodejny. Kazdy mesic automaticky prijde tzv autoship, to znamena 4 pixly s cenou kazda cca1200,– s tim, ze jedna je „zdarma“. Musite je prodat, snist, nebo treba vyhodit. Hlavne zaplatit. A mate si pod sebou tvorit sit dalsich, kteri budou makat za vas a z jejich prodeju mate procenta. A jezdit na vsechny ty tymovky, greeningy, skoleni a dalsi vymyvacske akce. Toz tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
13.5.14 11:33

@Štuclíček

No paráda. A všichni si říkají manažer, co? :mrgreen:
Jako je hezký, že prodávají něco, ale za cenu čeho, to je síla, a že fakt normálně inteligentní člověk se nechá takhle oblbnout a dává všude kolem sebe fotku sklenice s něčím zeleným a že je to nejlepší a kdesi cosi, už fakt uvažuju, že tu známou zablokuju, všude jenom ječmen. Jako třeba je to na něco dobrý, nikdy jsem tohle nezkusila a nějak mě to neláká, ok je to přírodní produkt a příroda je silná, ale mě spíš teda děsí ta hra okolo, to je skoro k pláči… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
13.5.14 12:22

@erenza no je… obsahuje to mineraly a vitaminy, ktere lze ziskat samozrejme i z jinych zdroju levneji. A GW? Svym majitelum prinasi snove zisky od oddanych ovecek… Jsem rada, ze uz jsem z kolotoce venku, mrzi me to s kamoskou, ale je to jeji zivot, k argumentum je slepa a hlucha, tak co uz nadelam.
:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková