Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, po velkém rozhodování jsem koupila kočár, není to úplně golfáč, tak napůl něco mezi sporťákem a golfáčem. Dlouho jsem se nemohla rozhodnout jakou barvu a nakonec jsem vybrala světle zelený. Kupovala jsem ho na kamenné prodejně, měli jen černý a zelený, zbytek by museli objednat. Mě se ten zelený líbil, sice je to taková ta jásavá zelená, ale vypadal pěkně. Doma jsem dostala vynadáno, že je jak brčál a bude hned špinavý, (potah nejde úplně sundat, takže budu muset drhnout kartáčkem)a budou se na něj lepit mušky. Proč jsem nevzala ten černý, ten jsem nechtěla kvůli psům, máme dva a občas se otřou a chlupy jsou všude a navíc jsem si říkala aby se nevyšisovala atd. Kdo máte takový kočárek, je to fakt tak nepraktická barva? Tak si říkám, jestli jsem se neunáhlila, tak dlouho jsem vybírala a nakonec blbě:( ach jo
Já mám zářivě růžový a mušky na něj nejdou. Takže zelenou neřeš, na léto je to ideální barva.. ![]()
máme kočár (kombinace hluboký a sporťák) taky vesele světle zelený, mouchy ani jiné svinstvo mi na to nikdy nelezly, vyšisování nepozoruji a v bahně se s ním neválím, takže není nijak zásadně špinavý, mně se ta barva prostě líbí a jsem s ní moc spokojená
a jdeme vidět na silnici, takže z bezpečnostního hlediska taky výborná volba.. jestli se líbí tobě, tak to je hlavní, názory jiných neřeš ![]()
Porad lepsi nez cerny. A na cisteni staci i jen svedska uterka. Zaspini se uplne vsechny, jediny, na kterym to videt nebylo byl khaki sportak ![]()
Zelený je lepší a já bych to tak neřešila. Mimochodem mám nedávno nový sporťák - golfky se stříškou, krásný a je taky zeleno-tmavě modrý a je moc hezký.
Mám jásavě oranžový a měla jsem i černý. Nejezdím s kočárkem moc často, ale obě barvy mi přišly na údržbu v pohodě. Nebo jsem prostě čuně ![]()
já se taky přidávám k zelené barvě
první kočár, trojkombinaci jsem měla světle zelenou, jakoby pistáciová, ideální barva, další celočerný, šíleně se vyšisovat (zn. Casualplay) a pak jsem koupila golfky, černo-zelený a ty jsou taky v pohodě.. Nic se na tu zelenou nechytá, teď se rozmýšlím, jakou barvu pro druhé mimi a zelená pořád vede ![]()
Já zelený mám a jsem s ním moc spokojená. Ano, mušky mi na něj šly (ale to mi jdou i na blond vlasy
), ale nebylo to nic hrozného (a určitě se tady najde někdo, komu na ten zelený vůbec nešly). Barva se na sluníčku nevyšisovala a špinavý tedy ještě rozhodně není.
Příspěvek upraven 20.03.12 v 13:37
Mám GT3, taky zelený, nebyl problém s ničím
Samozřejmě kromě toho, že mi potah zprasilo dítě
Černý jsem měla taky a taktéž bez problémů.
Já měla zelený x-lander. Pár mušek teda přiletělo ale nic hroznýho. Já byla max spokojená. Mám ho ve sklepě, a jestli bude druhý mimi, tak ho zase vytáhnu. Žádná změna u nás nebude. ![]()
Mám zelený casualplay a v létě plný much, ale co, mě se ta barva moc líbí
.
Měla jsem zelený i černý a ten černý byl pořád špinavý a navíc v něm bylo v létě na padnutí. Vybrala jsi dobře, zelená je krásná.
Já už bych zelený nekoupila - tři víš co mušek, věčně špinavej, blbě se myl…Takže za mě nee, ale to je jen můj názor a vy to tak snad mít nebudete… ![]()
prosím Tě..zelená je hezká
a mušky jdou na oranžovou. a vůbec, vybrala sis ho protože se Ti líbil, tak Ti ho doma nemaj kritizovat. Ať jdou a koupěj jinej. tohle byla Tvoje volba tak co Ti kazej radost ? a mušky jdou na žlutou a oranžovou. ne na zelenou.
taky mám zelený kočár - tedy šedozelený, mušky nám na něj nikdy nešly a on se stejně každej kočár někdy zašpiní. Takže to vůbec neřeš, stejně s ním budeš jezdit ty a hlavní je že se líbí tobě
![]()