Peg Pérego Plico P3 Comleto - hluboká korba

46
19.3.12 22:48

Peg perego plico P3 comleto-hluboká korba

Máme Peg perego Pliko P3 completo a chci poprosit,zda na ně pasuje korba Navetta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
19.3.12 22:55

Pliko sice nemam, ale chtěla jsem ho a zjišťovala si to a jde tam a co k ní píšou, že jde nacvaknout na všechny podvozky PP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
19.3.12 23:36

Já to právě taky četla,ale nevím jak to pak vypadá.Viděla jsem jak se tam dává autosedačka a ta se připevňuje na ten potah.Tak by mě zajímalo,jestli na stejným pricipu funguje i korba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
20.3.12 01:43

Bohužel ano, to je docela velká nevýhoda tohoto kočárku a to mě od jeho koupě odradilo. Mam téměř totožný, ale Chicco, ovšem zádová opěrka s potahem se dá sundat a korba s autosedačkou se nacvakne na samotný podvozek, akorát že to Chicco nemá vysouvací rukojeti, za to je má nastavitelné jinak a nemá stupátko vzadu. Jinak co vím, tak PP prodává i samotný podvozek, takže si golfky ničit nemusíš a nebo co vím, tak to holky nějak zkoušely sundat, aby si ten potah neničily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
20.3.12 14:28

Já mám peg perego pliko p3 (nevím jak se liší od completa) a dokoupila jsem si korbičku navetta. Nasadit tam jde, ale v podstatě tam zůstává konstrukce těch golfek, potah s popruhy jsem svlékla. Není to žádný zázrak, ale já to mám jen na příležitostnou popojížďku u babičky. Rozhodně bych s tím nechtěla jezdit nastálo, protože golfky jsou sice perfektní, ale jako podvozek kočárku pro miminko je to děsné, žádné odpružení, nic, strašně to drncá a blbě to vypadá.

Příspěvek upraven 20.03.12 v 14:35

• Citovat
  • Upravit
46
20.3.12 14:34

Díky za radu,nechám si kočárek a Navettu kupovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101910
20.3.12 20:53

Já tedy Navletu na Pliku vozila a spokojenost, měla jsem sundaný potah a používala jsem to jako podvozek pod korbu a sedačku… kdo se má furt nakládat s GT3 do kufru sedanu, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
20.3.12 22:01

No on se ten potah nedá úplně sundat,jsou tam nějaký nýty a ty nejdou dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
20.3.12 22:15

ahoj, potah sundat jde, mela jsem tento kocar a cely pak pred prodejem prala. Nejsou tam nyty ale sroubky co drzi ty ksiry, takze neni poblem je odsroubovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
20.3.12 22:28

Kšíry nám sundat šly,tak ještě juknu na ten potah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101910
20.3.12 22:35

Já ho taky mám sundaný celý, zůstanou tam jen plasty… ani nevím, jestli ho budu umět po té době nasadit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
21.3.12 06:09
Milinka10 píše:
No on se ten potah nedá úplně sundat,jsou tam nějaký nýty a ty nejdou dolů…

ale jde to, chce to jen zabrat, my tam máme nýty

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí