Zelený průjem 18měsíční batole

3157
6.5.13 15:17

Zelený průjem 18m batole

18m syn má od včera večer zelený průjem, nejdřív jsem myslela že po nějakém jídle, ale ted už se mi to nezdá, v podstatě má pořád posrajděnou plínu, a je trochu bez chuti k jídlu, jinak se mi nezdá že by mu něco bylo. Ještě se nám zatím nic podobného nepřihodilo, tak nevím, jestli je to něco, co se konzultuje s mudr, nebo jak to řešit, dát třeba smectu nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
6.5.13 15:22

Zatím hlídej aby pil. Do jídla nenut. Smectu nevím, rádí se tuším Enterol, případně Kulíšek aby nebyl dehydrovanej. K doktorce můžeš zavolat, ale řekla bych, že výtěr kdyžtak až za tři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.5.13 15:25

Jo a mliko jediné mateřské nebo rýžové!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.5.13 15:25

Mě při zmínce o zeleném napadá alergie na kravské mléko. Nepřešli jste z um na mléko nebo něco podobného? nová značka a tak? jinak bych sledovala, jak se to bude vyvíjet, nasadila bych dietu a hlavně hlídala pití, ať není dehydrovanej. Pokud to tvá dýl jak 24 h, zašla bych k mudr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
6.5.13 15:35

Davam detem zminovany Enterol, Smectu nepozrou, Enterol v pohode vypijou ve vode se stavou nebo v naredenem dzusu.. kdyz je velky prujem, tak Kuliska..pripadne Hipp dela ORS napoje, mrkvovy a jablecny, ale jsou celkem hnusny.. moje deti nemohly byt bez mlika, kdyz uz se nekojily, kupovala jsem bezlaktozove..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
6.5.13 16:00

No nechci strašit, ale moje malá (21měs) teď měla průjem vodnatý, šílené… Byla jsem s ní u dr nasadil dietu a napsal Hylak… Ale při odchodu říkal, že kdyby se ten průjem změnil na zelenou barvu tak mám hned přijít. Co to znamená, ale netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
28.1.14 13:13

Ahoj, :mavam:

potřebovala bych se poradit. Naše malá 26 měsíců začla mít včera řídkou stolici ne úplně vodnatou, ale takovou řidší. Byla taková nazelenalá a během včerejška kakala 2×. Jinak jí vůbec nic nebylo jen neměla moc chut k jídlu. Dnes měla už stolici vodnatou a zelenou (žádné hleny ani stopy krve), ale nic jiného jí není zuby už má kromě 5 všechny a zatím to nevypadá, že by jí lezli další.. Ale sto procentně to nevím do pusy si nenechá moc sahat ani koukat. Myslíte, že jí mám zítra vzít raději k doktorce?? Nebo tam jen zavolat? Malá pije hodně.. I 2 litry pití denně.

Děkuji moc za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
28.1.14 13:24

@melounek00 když zavoláš doktorce tak si vás stejně pozve ;) kolikrát byla dneska? bud tam zavolej s tím že tam půjdete a nebo počkej do zítra co bude ;) třeba jí něco nesedlo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
262
28.1.14 13:27

@Nicolink dneska zatím jen jednou, ale byla toho plná plena..U malé mě tahle četnost i trochu zaskočila.. Normálně chodí jednou za dva tři dny… A právě nevím co znamená ta zelená barva. Ještě nikdy jsme to neměl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí