Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
18m syn má od včera večer zelený průjem, nejdřív jsem myslela že po nějakém jídle, ale ted už se mi to nezdá, v podstatě má pořád posrajděnou plínu, a je trochu bez chuti k jídlu, jinak se mi nezdá že by mu něco bylo. Ještě se nám zatím nic podobného nepřihodilo, tak nevím, jestli je to něco, co se konzultuje s mudr, nebo jak to řešit, dát třeba smectu nebo tak něco?
Zatím hlídej aby pil. Do jídla nenut. Smectu nevím, rádí se tuším Enterol, případně Kulíšek aby nebyl dehydrovanej. K doktorce můžeš zavolat, ale řekla bych, že výtěr kdyžtak až za tři dny.
Mě při zmínce o zeleném napadá alergie na kravské mléko. Nepřešli jste z um na mléko nebo něco podobného? nová značka a tak? jinak bych sledovala, jak se to bude vyvíjet, nasadila bych dietu a hlavně hlídala pití, ať není dehydrovanej. Pokud to tvá dýl jak 24 h, zašla bych k mudr ![]()
Davam detem zminovany Enterol, Smectu nepozrou, Enterol v pohode vypijou ve vode se stavou nebo v naredenem dzusu.. kdyz je velky prujem, tak Kuliska..pripadne Hipp dela ORS napoje, mrkvovy a jablecny, ale jsou celkem hnusny.. moje deti nemohly byt bez mlika, kdyz uz se nekojily, kupovala jsem bezlaktozove..
No nechci strašit, ale moje malá (21měs) teď měla průjem vodnatý, šílené… Byla jsem s ní u dr nasadil dietu a napsal Hylak… Ale při odchodu říkal, že kdyby se ten průjem změnil na zelenou barvu tak mám hned přijít. Co to znamená, ale netuším ![]()
Ahoj, ![]()
potřebovala bych se poradit. Naše malá 26 měsíců začla mít včera řídkou stolici ne úplně vodnatou, ale takovou řidší. Byla taková nazelenalá a během včerejška kakala 2×. Jinak jí vůbec nic nebylo jen neměla moc chut k jídlu. Dnes měla už stolici vodnatou a zelenou (žádné hleny ani stopy krve), ale nic jiného jí není zuby už má kromě 5 všechny a zatím to nevypadá, že by jí lezli další.. Ale sto procentně to nevím do pusy si nenechá moc sahat ani koukat. Myslíte, že jí mám zítra vzít raději k doktorce?? Nebo tam jen zavolat? Malá pije hodně.. I 2 litry pití denně.
Děkuji moc za rady ![]()
@melounek00 když zavoláš doktorce tak si vás stejně pozve
kolikrát byla dneska? bud tam zavolej s tím že tam půjdete a nebo počkej do zítra co bude
třeba jí něco nesedlo ![]()
@Nicolink dneska zatím jen jednou, ale byla toho plná plena..U malé mě tahle četnost i trochu zaskočila.. Normálně chodí jednou za dva tři dny… A právě nevím co znamená ta zelená barva. Ještě nikdy jsme to neměl..