Zelený výtok

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.3.21 13:01

Zelený výtok

Takže bohužel trpím na kvasinky a minulý týden se u mě začaly projevovat slabé příznaky, tak jsem začala požívat Femigel, každý večer půlku té tuby. Nikdy před tím jsem ho nepoužívala, bohužel ještě nemám vychytané, co volně prodejného by mi na ně zabíralo, zatím jsem měla pouze POLYGYNAX předepsaný od gynekoložky. Zároven hned po prvním podání Femigelu se u mě objevil zelený výtok s kousky hlenu nebo k čemu bych to přirovnala. Před tím jsem měla výtok normální bílý, ted je opravdu silný celý den. Může to být tím, že mi třeba nesedl? I když žádné pálení ani svědění po aplikaci necítím. Děkuji za odpovědi :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
25.3.21 13:17

Asi to není úplně normální.. Koupila bych canesten čípky.. Popř k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35497
25.3.21 14:26

Zelený je na antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3903
25.3.21 14:53

Zelený výtok je opravdu na antibiotika. Sama jsem ho měla a doktor mi okamžitě nasadil polygynax a dobrý. Jakmile přeléčíš tohle, tak ti možná pomůžou ty volně prodejné krémy na kvasinky.
Doporučuju užívat probiotika a k tomu ubrat na sladkostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
25.3.21 15:34

Určitě zajít k dr. si nechat udělat stěry a nasadit antibiotika. Věčný cpaní globulí tomu nepomůže. Jestli na to trpíš, tak bude potřeba omezit sladké, bílou mouku atd. A doporučila bych probiotika Pearls pro ženy. Popř. přeléčit partnera.

• Citovat
  • Upravit
Aneysa
19.9.21 20:27

Dobrý den. Od 10 let mám výtok. Teď mi je 11 let a mám ho zeleno Bílí. Nezapáchá. A menstruaci jsem neměla. Ale po čůrání mě to štípe nebo pálí. Děkuji když mi poradíte. Nebo aspoň odpovíte.

• Citovat
  • Upravit
35497
19.9.21 21:52
@Aneysa píše:
Dobrý den. Od 10 let mám výtok. Teď mi je 11 let a mám ho zeleno Bílí. Nezapáchá. A menstruaci jsem neměla. Ale po čůrání mě to štípe nebo pálí. Děkuji když mi poradíte. Nebo aspoň odpovíte.

No to bude nějaký zánět. Řekni to mamce ať tě vezme k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneysa
20.9.21 10:22

@JancaS84 řekla. A řekla mi že mi nic není a že mi koupi prášky. Tak nevím

• Citovat
  • Upravit
2193
20.9.21 15:39

Můžeš si zajít sama k dětské lékařce? Toto není na kupované prášky, to chce asi antibiotika a mamka to moc neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneysa
23.9.21 20:18

@Okta byli jsme v lékárně, a paní mi dala brusinkove léky. A řekla pokud mě to bude palet dal tak mam zajít k dr

• Citovat
  • Upravit
2193
24.9.21 11:06

No a pálí to dál? Zelený vaginální výtok je na antibiotika. Nechápu, proč tě mamka nevezme k lékařce. Může se hodně zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneysa
26.9.21 12:14

@Okta no právě se to zlepšilo. Už me to asi nejspis nepali😊

• Citovat
  • Upravit
2193
27.9.21 12:18

To je jen dobře, že to přestalo.
Pokud dobereš brusinky a vaginální výtok zůstane, znova se do vrátí i do močáku. A může to poškodit i vejcovody. Takže si to hlídej a nenech to být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneysa
27.9.21 14:41

@Okta no ten výtok není zelenej. Je takovej už bílej, a po čůrání to nepali a ten výtok je Bílí. Tak snad to je lepší. Nevím co se mnou je :,(

• Citovat
  • Upravit
2193
27.9.21 15:08

Mohly se tam pomnožit kvasinky nebo e-coli atp. Někdy se to může zklidnit, ale když ne, tak se to i chronicky táhne a otravuje to. Taky to pak často jde na ten močák. je to jedno s druhým. Pokud bys měla obavy a necítila se dobře, tak je nejlepší si zajít za dětskou a s ní to probrat. Ona poradí co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí