Želva snědla půlku žvýkačky

9053
20.1.12 15:49

Želva snědla půlku žvýkačky

Holky náš malej dal želvě do pusy žvýkačku a prostě ač jsem to dolovala půlhodiny, tak ji bohužel spolkla. Myslíte, že jí vykadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.1.12 15:54

já si myslím, že to zkousne, kdybys věděla, co všechno sežral náš králík :mrgreen: prý býložravec - párek, kus řízku, celou fidorku, jen obal jsme našli u ní v záchodě… a nejradši má chipsy, jak zašustí sáček, tak skočí majiteli sáčku za krk a strká do něj hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
20.1.12 15:55

jasně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
20.1.12 16:02

Jojo, myslím, že to vykadí :) Kdyby něco, zkontaktuj tohoto veterináře: http://www.voprsalek.cz/
Je machr přes plazy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
20.1.12 16:32
karolínka.sofinka píše:
já si myslím, že to zkousne, kdybys věděla, co všechno sežral náš králík :mrgreen: prý býložravec - párek, kus řízku, celou fidorku, jen obal jsme našli u ní v záchodě… a nejradši má chipsy, jak zašustí sáček, tak skočí majiteli sáčku za krk a strká do něj hlavu.

Můj králíček mi kradl z chleba salám. :D A potkan mi jednou vypil panáka jahodové Koskenkorvy :lol: . Zvířátka jsou nevyzpytatelná, tak snad to želvička přežije. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
20.1.12 17:46

Tak díky holky, partner mě už taky uklidnil když dorazil domů, tak je mi líp. Ale myslela jsem, že malého roztrhnu, ač je to vlastně moje chyba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný