Želvička Twilight Turtle Sea

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2746
24.11.11 18:16

želvička Twilight Turtle Sea

Ahoj holky, mám dotaz ohledně této želvičky http://www.e-certik.cz/detail.php?…. Tento týden mi přišla od jedné paní z MMB, kde cena byla kolem 700. Normálně jsem jí všude viděla kolem tisícovky. Paní psala, že se jedná o originál a i podle krabice bych řekla, že tomu tak je. Hlavou mi ale vrtá to, že když želvičku zapnu, jsou všude „jen hvězdičky“ cca ve stejných vzdálenostech od sebe rozhodně to není na pozorování souhvězdí, jak je všude uvedeno. Navíc svítí modře a zeleně, pokud bych chtěla docílit tyrkysovou, jak se na stránkách prodejců dočtu, rozsvítí se obě barvy současně (ale pak jsou 2 měsíčky vedle sebe a vypadá to blbě). Našla jsem ji teď na slevovém portále zde (omlouvám se za reklamu a dlouhý odkaz, nejde mi zkrátit, a tam jsou 3 barvy taky uvedeny, vč. souhvězdí.
Máte některá tuto želvičku?
 http://www.capnito.cz/…e-slevou-34/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
24.11.11 18:32

Já mám tedy tuhle obyč http://www.produktshop.cz/…AGICKA-ZELVA a neřeším jestli je vidět souhvězdí nebo ne, hlavně že to uspí dítě :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
24.11.11 18:38

co jedna část krunýře, to jedno souhvězdí. kupovali sjme za 10dolarů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
24.11.11 19:02

Ahoj, my ji doma taky máme a žádný souhvězdí na stropě taky nevidím. Dostali jsme ji jako dárek, tak jsem po tom nepátrala, co přesně by měla všechno znázorňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
24.11.11 19:02

Máme tu, co MonnyDee, ale prcka absolutně nezajímala, spíš mu to vadilo, tak leží ve skříni :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
24.11.11 19:19

díky holky za info. Je mi jasný, že jsem koupila předraženou hračku, ale snad se to bude malýmu líbit..rád kouká na světýlka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
24.11.11 19:28
Klarinetka1 píše:
díky holky za info. Je mi jasný, že jsem koupila předraženou hračku, ale snad se to bude malýmu líbit..rád kouká na světýlka :)

u nás se to pouští už rok každý večer při usínání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.11.11 19:53

Já koupila na pohled stejnou ale má 4 barvy a sami se i mění když to zapnu za 130 kč :mrgreen: (maj je už i vietnamci,na mmb,mma)Tolik peněz bych teda nedala.Máme už jí rok a slouží každý večer,dokonce i puvodní baterie furt drží :lol: .jestli má souhvězdí to ani netušim.Já poznám jen malej a velkej vuz a to čumim na klasickénebe pul hodiny než je poznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
24.11.11 20:00

Tipovala bych, že jak na tom slevovém serveru (tam to dělají velmi rádi), tak ta paní z MMB to mají z ebaye, kde to vyjde na 200,–…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
24.11.11 20:08

My taky máme tu druhou, kupovávala jsem je na eBayi i pro kamarádky a teď jsem na ně narazila u Vietnamců za 129,–

Pro holčičky jsou berušky, jinak obojí úžasný a všechny děti, co znám, zbožňujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
24.11.11 20:29

ebay znám bohužel jen z doslechu, takže z toho vyplývá, že blbci jako já za to dají nehorázný peníze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
24.11.11 20:45
Klarinetka1 píše:
ebay znám bohužel jen z doslechu, takže z toho vyplývá, že blbci jako já za to dají nehorázný peníze :nevim:

To neznamená, že si blbec ;) Já na to taky přišla až po dlooouhé době, že třeba na aukru, MMB a pod. jsou prodejci, kteří nakoupí za levno na ebayi a prodají za draho zde. Dokonce i na slevových stránkách jako je vykupto a jiné to tak dělají :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
24.11.11 20:50

Tak mi to nedalo a na ebay jsem koukla, no je fakt, že se dá sehnat cca od 10 dolarů, plus nějaký poštovný…takže aspoň ponaučení pro příště. Zítra se mrknu, jak funguje paypall a asi budu nakupovat na ebay…

xangel87, no zrovna já mám kamaráda, kterej si takto slušně vydělává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
24.11.11 21:36
Klarinetka1 píše:
ebay znám bohužel jen z doslechu, takže z toho vyplývá, že blbci jako já za to dají nehorázný peníze :nevim:

Tak to jsi mě dostala, že to stojí tolik, náš malej to dostal od kámošky, ale vůbec jsem netušila, že je to tak drahý, kdybych to věděla, tak bych ji asi nadala, že tak utrácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí