Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@zrcadlo píše:
Jsem na tom podobně - neměla jsem v plánu to sledovat, aleod Stacha bych hltala možná i vyhlášení měnové reformy
Jo to zase jo, on je dobrej ![]()
@Paola21 píše:
Jo to zase jo, on je dobrej
Dokonce i můj muž, který se zprávám o koronaviru už hoodně vyhýbá, se bude díky Stachovi koukat.
Bude to podle mě pojaté zajímavě.
@Anonymní píše:
Uzavřeli vám nakonec město? Vím, že o tom psali na místní skupince. Držte se
Zatím ne- nebo o tom nevím. Jak píšu- přes den u nás běží hlavně pohádky. V. úterý ještě nebylo, ale situace se mění z hodiny na hodinu.
Já se tedy dívám, protože se ráda dozvím další informace od odborníků a zajímají mě jejich názory na vyvíjející se situaci do budoucna.. ![]()
Mají to teda dobře připravené… ČT je nejlepší.
V Americe si dělají zásoby, vykupují wc papír ![]()
@Pajik 76 píše:
Dokonce i můj muž, který se zprávám o koronaviru už hoodně vyhýbá, se bude díky Stachovi koukat.
Bude to podle mě pojaté zajímavě.
Já se nakonec koukala - a taky jenom kvůli Stachovi. Mně by i stačilo vypnout zvuk a jenom se koukat. ![]()
@Paola21
No on je jedním slovem geniální. Povídat si tam ještě i v ENG se špičkami ze všech oborů!
![]()
Když bych odmyslela ten vzhled a charisma, tak ho lze „milovat“ jen za obsah mozkovny.
Natož takhle
.
Ještě, že jsem starší generace
![]()
@Paola21 píše:
Já se nakonec koukala - a taky jenom kvůli Stachovi. Mně by i stačilo vypnout zvuk a jenom se koukat.
co koukat - kochat se ![]()
@Pajik 76 píše:
@Paola21
No on je jedním slovem geniální. Povídat si tam ještě i v ENG se špičkami ze všech oborů!![]()
Když bych odmyslela ten vzhled a charisma, tak ho lze „milovat“ jen za obsah mozkovny.
Natož takhle.
Ještě, že jsem starší generace![]()
![]()
Přesně, mladej, pohlednej, milej, chytrej..no kdo by ho nechtěl domů ![]()
Přišlo vám to kvalitní? ![]()
Já televizi před lety zrušila (mimo jiné i proto, abych nemusela přispívat Čt), ale po téhle upoutávce jsem koukla na ivysílání a popravdě mi to nic nedalo. Zveřejněné informace hodně „basic“, to, že si hosté očividně měli některé svoje komentáře (viz zejména úvod a závěr) připravit předem z toho udělalo spíš takovou recitaci, a Stach taky spíš slabší - přebrepty beru, ty jsou přirozené, ale že se ani po prvním trapasu nenaučí, že tam má dva profesory a musí je oslovovat příjmením ![]()
Nebo jsem koukala na něco jiného?