Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Dnes bude ČT vysílat pořad: Země v nouzi.
Budete se dívat nebo už máte tohoto tématu plné zuby???
Ne.
Naprosto záměrně a cíleně filtruju množství zpráv, které teď zkonzumuji. Viset na informačních kanálech mi v ničem nepomáhá - není cesta, že by mi to nabídlo nějaký pocit kontroly nad situací.
A navíc to bude trvat dlouho a my jsme teprve na začátku. Úplně bohatě by mi stačlo ze zpráv ráno a večer zkontrolovat web irozhlasu, protože tam je to podstatné a ověřené a nemusím poslouchat pitomce na příliš dlouhých tiskových konferencích.
Samozřejmě že to nezvládám dodržet, ale postupně se snažím snižovat a k ideální kontrole ráno a večer bych se časem ráda dostala.
Večer to vidím na šití u nějakého Miyazakiho.
Nebudu, snažím se od toho oddechnout. Nechodím už ani na FB, jen zkontrolovat zprávy, protože jediné příspěvky, které se netýkají korony, jsou tam teď reklamy - a ani tam to není stoprocentní jistota ![]()
Budu se dívat, i když přiznám se, že toho mám i plné zuby. U nás přes den běží hlavně pohádky - mám dcerku 4 roky od včerejška doma. A je potřeba být informovaný. U nás je už nakažený doktor, ke kterému chodí můj bratr. Tak docela s obavama čekám, co se bude dál dít…
@Michelle_M já jsem členem hodně skupin typu zahrádkáři a admini už se v dost z nich nechali slyšet, že všechny příspěvky na covid budou mazat, dikybohu. Tak si tam chodím odpočinout. Už omezuju zprávy, hlavně proto, že média podle mě vyvolávají zbytečnou paniku a často co ráno vyjde jako tutovka, je večer zcela vyvráceno
to by se člověk musel zbláznit
@Ou
Já to mám právě podobně… ![]()
Ale koukala jsem na to a uvádí to Stach, což je záruka profesionality a budou tam zajímavé hosté:
https://www.ceskatelevize.cz/…-a-kudy-dal/
Na Hyde Park koukám pravidelně, tak si říkám, že bych se mohla něco dozvědět zajímavého.
@Lalelale Kamarádka dneska pro odlehčení zveřejnila fotku svýho psa s rouškou a dostalo se jí poučení, že to teda žádná sranda není a že šeredí s rouškama, kterých je málo… mi připadá, že lidi už nejsou schopní přemýšlet o ničem jiným.
Ne. Už jsem 3tyden doma zavřená s dětma kvůli střevní viróze a teď kvůli škole. Všude se nic jiného neřeší a já už se snažím všem zprávám atd vyhýbat…
@Pajik 76 píše:
@Ou
Já to mám právě podobně…![]()
Ale koukala jsem na to a uvádí to Stach, což je záruka profesionality a budou tam zajímavé hosté:
Na Hyde Park koukám pravidelně, tak si říkám, že bych se mohla něco dozvědět zajímavého.
https://www.ceskatelevize.cz/…-a-kudy-dal/
Jsem na tom podobně - neměla jsem v plánu to sledovat, ale od Stacha bych hltala možná i vyhlášení měnové reformy ![]()
Ne, pustím seriál a chci vypnout… Jsem už opravdu vyčerpaná že všech zpráv, fotek, rádoby vtipů od lidí… Bohužel jsem před vypuknutím onemocněla a musím teď chodit 2× týdne do nemocnice. Je mi líto sester, lékařů… Všude je taková nenávist…
@mrav píše:
Budu se dívat, i když přiznám se, že toho mám i plné zuby. U nás přes den běží hlavně pohádky - mám dcerku 4 roky od včerejška doma. A je potřeba být informovaný. U nás je už nakažený doktor, ke kterému chodí můj bratr. Tak docela s obavama čekám, co se bude dál dít…
Uzavřeli vám nakonec město? Vím, že o tom psali na místní skupince. Držte se ![]()
Děkuji za tip
. Ráda se podívám, škoda že si většina lidí neuvědomuje proč v zimě není sníh a v létě je vedro ![]()
https://www.frekvence1.cz/…osfere.shtml?…
Jsem ráda že díky koronaviru si planeta aspoň trochu odpočine.
Ne. Mam toho plne zuby. Přijdu z brigady, dáme s mužem večeři a pustíme nějakou blbost, chceme vypnout.