Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cullenova píše: Více
Ano, ale pro spoustu lidí i smutné, protože odešel další skvělý velký herec. ![]()
@teroonka píše: Více
Nechci být cynikem, ale o Aničce Slovačkové se předtím, než se začala v médiích řešit její nemoc a hlavně skandály a eskapády jejích rodičů, skoro nevědělo, takže to většinu moc nezasáhlo, byť samozřejmě škoda každého mladého života. ![]()
S Bartoškou a jeho hereckými vrstevníky odchází část naši filmové a divadelní historie, takže to zasáhne mnohem více lidí, tím spíše, že v současné době moc dobrých herců a současných filmů nemáme. ![]()
@jege píše: Více
To si nemyslím, jen Aničku sledovala úplně jiná generace než Bartošku.
@teroonka píše: Více
vždyt ten Hoschl byl skoro stejně starý jako Bartoška. A zemřel po dlouhé nemoci.
@jege píše: Více
No, ono to možná bude i tím, že Bartoška měl o 50 let víc na to si vybudovat renomé. Škoda je obou, ale víc líto je mi mladého života, protože člověk ani nedostal pořádně šanci ukázat co v něm je.
A to jsem mnohem lépe znala Bartošku naž Aničku.
Tuším, že 2× se vyléčil ve svém životě nad rakovinou, jestli si dobře vzpomínám, že jsem četla… bohužel se mrcha může i vrátit.
Je mi do 30 let, ale stejně je to za mě jeden z pár nejcharismatičtějších mužů české scény… Bude se na něj dlouho vzpomínat. A i když se to dá očekávat, tak to národ zasáhne. ![]()
@Jahru píše: Více
Ano, přesně tak, Bartoška si za celý život vybudoval určité renomé, Anička Slováčková tolik času a takový prostor k tomu, bohužel, neměla.
@debra.morgan píše: Více
přesně tak to bude a tomu budou odpovídat i komentáře
Úžasnej chlap. ![]()
Naštěstí pro nás, co ho máme rádi, bude díky svým filmům nesmrtelný.
Hlubokosklon, odešel Pan Herec.
@vokishka píše: Více
to sice ano, ale z pracovního, lidského a osobního hlediska pro mě s panem profesorem Hoschlem zemřela obrovská kapacita a člověk, který mě směroval půlku mého života.
Byla bych šťastná, kdybych se dožila třeba i jen 65, i tak by to bylo o mnoho víc, než většina členů mé rodiny, 78 let je nádherný věk, měl snad krásný život, alespoň to tak působilo, jako tragédie to na mě nepůsobí…i když smutné to samozřejmě je, ale jak už tady zaznělo, mnohem více ve mě rezonuje smrt mladých lidí a nemusí to být jen známé osobnosti…