Zemřel Jiří Bartoška

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39780
8.5.25 21:53
@Dynamitka píše: Více

To určitě, u Bartošky a spol. je to spíše nostalgie, ale čas nezastavíš, takže je to otázka, jak za jak dlouho k tomu dojde, u Slováčkové a spol. je to tragédie, protože u mladého člověka se tak krátká doba nepředpokládá. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
8.5.25 22:02

Proste PAN HEREC. Nejlepsi role v Libas jako Buh a teorie tygra ❤️.aspon pro me

Příspěvek upraven 08.05.25 v 22:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40166
8.5.25 22:04
@Petra0009 píše: Více

To první ještě běží na Prima Max. Změna programu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108772
8.5.25 22:16
@Petra0009 píše: Více

ja pamatuju z mladi serial o maturitách…a to byl idol v te době

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66221
8.5.25 22:18
@Venetia píše: Více

Zkoušky z dospělosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
8.5.25 22:20

Me se to nejak extra nedotklo. Musime tam vsichni. Kdo zemre ve vyssim stari, po stastnem a naplnenem zivote, ma stesti. Jeste bych mu prala nezazit na uplnem konci nejakou hnusnou nemoc. Umrit ze zdravi ve spanku, to je uplne nejlepsi smrt. Popravde jako herec uz me generacne hodne mijel a nejaky fanda filmu taky nejsem. Co je mi lito je smrt meho dedy. Chtela bych ho tu jeste mit a obejmout ho.

A pak cokoliv se tyka deti a mladych lidi. To je strasna vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34419
8.5.25 22:33

Mně je líto odchodu každého skvělého člověka i kdyby mu bylo 90. Bartoška byl někdo, v mládí krasavec a už tehdy talent, chodila jsem na něj do divadla na Jakuba Fatalistu, kde hrál hlavní roli s Heřmánkem. S věkem zral jak víno. Byl to charakter, hodně se projevil v listopadu 89, kdy šel „do první linie“, nevyčkával jako někteří až jak to dopadne.
Co udělal pro MFF ve Varech je neuvěřitelné.
Byl to gentleman, elegán a nepamatuji si žádný skandál ani nic jiného, na čem by si smlsnul bulvar. Půl století s jednou ženou, tvořili krásný a velmi sympatický pár.
Ano, měl naplněný život, ale bude chybět.
Takoví lidé jsou cenní a budou scházet vždycky.

Odchod mladého člověka je tragédie, Anny Slováčkové a jiných mladých je mi líto z jiných důvodů. Proto, že neměli čas život prožít a užít, plnit si přání, mít rodinu, děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
8.5.25 22:35

@Kelsey1 Pěkné,líp bych to nenapsala, vidím to přesně tak. Čest jeho památce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartaProchajda
8.5.25 22:52

Diskuze o tom, jak moc velká tragédie je smrt mladého, o kolik menší to je u starého. :roll:

Snad někdo nebude mít na jeho pohřbu řeč podobnou té jeho z pohřbu Jiřího Archa:
https://www.ceskatelevize.cz/…33100061001/ V čase 19:35.

MM

• Citovat
  • Upravit
44307
9.5.25 06:55
@jege píše: Více

Souhlas s tím, že ty důvody cítit smutek jsou jiné.
Aničky je mi líto. Ale protože odešla mladá holka, která měla mít život před sebou. A která to díky svým rodičům a hledáčku médií od mala neměla vůbec jednoduché.
Co se týče její tvorby, vůbec mě neoslovila. Kdyby nebyla dcera slavných rodičů, ani si neškrtne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
9.5.25 07:09

Pana Bartošku jsem měla ráda, byl velmi charizmatický, byt to pan herec. Ale smrt je jediná spravedlnost na světě, všichni se jí dočkame. Samozřejmě věk už spravedlivý není.

Ve zprávách ukazovali záběr na pana Bartošku z předávání tuším Andělů a byl tam uz hodně hubený, více sešlý než obvykle. Myslím, že rodina to už čekala. Rakovina dokáže mít progres neuvěřitelně rychlý a ošklivý. Ale samozřejmě je to velká rána, na smrt se připravit nedá. Tak nechť je mu země lehká.

• Citovat
  • Upravit
12825
9.5.25 08:38
@teroonka píše: Více

Tak ja klidne priznavam, ze smrt p. Bartosky me zasahla stejne hluboce jako smrt. Anicky Slovackove, p. Ptacka ani p. H.jsem nijak neresila. Filmy s Bartoskou mi udelaly hezci den nebo naopak donutily k zamysleni viz Vsichni moji blizci. p. Ptacek krom toho ze svou sebervrazdou tezce zasahl sve deti a pacienti mne nezasahl vubec, to ma fak kazd, jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108772
9.5.25 09:22
@vokishka píše: Více

to je ono…diky
Nazpival Staidl tu průvodní pisen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40166