Zemřelá babička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.2.20 12:38

Zemřelá babička

Mam takovy mozna zvlastni dotaz - proc se mi nezda o me zemrele babicce? Rekneme ze o ostatnich zijicich i zemrelych pribuznych se mi zdalo castokrat, ale o teto babicce ne. Od dubna kdy zemrela nic. Byly jsme si velmi blizke a milovala jsem ji. Jeji odchod me porad boli - nejsem v depresi. Mam pritele a pratele, jsem stastna, umim se bavit - proste chci rict ze i po jeji smrti ziju normalne. Ale tak treba 1/2× tydne kdyz jsem sama a myslim na to vsechno proste placu. Dneska se mi zdalo napr. o me druhe zemrele babicce, ktera zemrela pred 13 lety. Rekneme, ze na ni taky obcas myslim, mela jsem ji rada ale smrt te druhe (o ktere se mi nezda a na kterou myslim denne)me zasahla mnohem vic. Jak to, ze kdyz ji mam intenzivne ve sve mysli se mi nic nezdalo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.2.20 12:45

O zemřelých se mi zdá až po určité době. Pokud bych to brala „mezi nebem a zemí“, tak bych řekla, že po určité době, kdy se asi přesunou o level dál.

V dětství mi zemřela mamka a co si pamatuji, tak o ní se mi nezdálo téměř nikdy - jen 3× a pokaždé těsně před tím než jsem se rozešla s klukem.

• Citovat
  • Upravit
24750
21.2.20 12:45

Hm…
jenže sny nejsou na „zavolání“
teda pokud to neumíš a nejsi šaman :mrgreen:
jestli ti to tak moc chybí a trápí tě to, tak zkus aspoň ludicní snění o ní, to můžeš ovlivnit..

nebo než usneš.. to si vědomě prostě představuji to, co chci, po čem toužím.. není to sice sen, jsou to jen myšlenky, ale je to taky fajn a třeba pak ovlivní i mozek pro následné snění..

to, co se ti zdá ve spánku, vážně silově neovlivníš…

a ne, vážně to neznamená nic paranormálního ;) (i když zrovna já na některé věci „mezi nebem a zemí“ věřím)
buď ráda za váš vztah a za krásné vzpomínky

já osobně jsem za ně moc vděčná a babička je nejmilovanější osobou mého života :srdce: :kytka: :andel: díky Bohu mi vydržela až do pozdní dospělosti ve zdraví a jsem za to šťastná :srdce: (zdává se mi o ní ovšem poměrně často..i o jejím domě.. ve kterém jsem několikrát v životě krátce i bydlela..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.2.20 12:48
@Anonymní píše:
Mam takovy mozna zvlastni dotaz - proc se mi nezda o me zemrele babicce? Rekneme ze o ostatnich zijicich i zemrelych pribuznych se mi zdalo castokrat, ale o teto babicce ne. Od dubna kdy zemrela nic. Byly jsme si velmi blizke a milovala jsem ji. Jeji odchod me porad boli - nejsem v depresi. Mam pritele a pratele, jsem stastna, umim se bavit - proste chci rict ze i po jeji smrti ziju normalne. Ale tak treba 1/2× tydne kdyz jsem sama a myslim na to vsechno proste placu. Dneska se mi zdalo napr. o me druhe zemrele babicce, ktera zemrela pred 13 lety. Rekneme, ze na ni taky obcas myslim, mela jsem ji rada ale smrt te druhe (o ktere se mi nezda a na kterou myslim denne)me zasahla mnohem vic. Jak to, ze kdyz ji mam intenzivne ve sve mysli se mi nic nezdalo?

O mém dědovi, který už je víc jak 20 let mrtvý, se mi zdálo všecho všudy párkrát. Ale vzpomenu si na něj před den docela často. Měla jsem ho moc ráda. Opravdu v tom nevidím žádný problém teda. Sny jsem schopná si pamatovat jen někdy, takže kdo ví, o čem se mi zdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
21.2.20 12:59

určitě to přijde, neboj

Troufám si napsat, že to určitě přijde. Bude se ti v budoucnu o ní zdát určitě vícekrát. Říká se, že mrtví ve snu nemají mluvit, ale mě osobně se zdálo téměř o všech mých zemřelých příbuzných a ve snu mluvili i nemluvili. Já si myslím, že část z nich měla potřebu mi něco sdělit, vzkázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.20 17:49

Jen me to zajimalo, jak je to mozne…casto se mi zdaji sny a tak nejak se tam vsichni vystridali, tak je mi divne, ze babi ktera pro me byla tak dulezita a dost na ni denne myslim porad nikde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat