Žena Rak a muž Vodnář

1755
30.11.11 13:54

žena rak, muž vodnář, jak Vám to klape?

Všem račicím co máte za partnera vodnáře :) Jak je to u Vás, náš vztah je jak na kolíbce nahoře a dole, také mi připadá, že spolu někdy zápasíme o dominanci, no a nejhorší snad je, že já jsem citlivá a mám ráda doteky - račice :) a on na nějaké city a pohlazení není, tudíž dosti velký problém. Naše klady jsou, že rádi něco podnikáme, máme podobné zájmy a názory, máme rádi oba pořádek a organizaci, někdy mi připadá, že jsme ale zase úplně každý někde jinde…hlavně tedy po citové stránce…Ráda, si přečtu, jak to funguje u Vás se stejnými znameními. Nejhorší na tom je, že s jedním vodnářem jsem se rozvedla a na to se zamilovala do dalšího..Jsme spolu nyní 6 let…Samozřejmě vím, že astrologie není odpověd na všechno ale rozhodně to je docela zajímavé…děkuji Devonie :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andela
30.11.11 15:05

Ahoj,

k tomuto tématu bych jen chtěla říct, že není až tak podstatné že ty jsi v určitém znamení a on v jiném… u nás já rak on kozoroh, platí na nás možná pár procent z „horoskopů“ v nichž vlastně ani partnerství raka a kozoroha není dobré :D.
Ale jak jsem se od kamarádky dozvěděla (její maminka se zabývá vším tímhle „nadpřirozenem“ ) tak nejsem čistokrevnej rak, ale jsem švihnutá snad panou a váhama (tuším) jako že podle data a hodiny narození mám měsíc v jednom a hodinu v druhém nebo tak njak, což ovlivnuje hodně mě samotnou a tak … takže částečně na mě račí horoskop vychází, ale jen částečně. A tak si myslím že je to i v tom partnerském vztahu … když už, chtlo by to do toho zabřednout hlouběji ;).

Jinak můj chlap, ač kozoroh, taky nedává moc najevo své city, a na njaké pohlazení a pomazlení taky není. Kdežto já po tom toužím že :). Naštěstí u nás se nemusímeprát o to kdo bude kápo ;) je jasné že navrch mám já :D i když se občas ráda podřídím :).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky