Tichá domácnost místo toho, aby řekl co ho trápí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.11.11 10:34

tichá domácnost

ahoj holky, můj chlap mě příšerně ničí … místo toho aby řekl co ho trápí, co jsem provedla tak raději zarytě mlčí, je naštvaný, o pohlazení nebo sexu pf ani zdání … a samozřejmě mě se honí hlavou spousty možností .. jestli někoho nemá, chce se rozejít apod. .. máme 20 měsíčního syna .. a s ním si taky moc nevyhraje .. no prostě hrůza .. nikdy jsem na to nevěřila ale nyní chápu že blíženec/to su ja nedokáže komunikovat se střelcem. Vím, že by mu vyhovovalo kdybych byla stále doma, úklid, nákupy apod. víc nic .. nechápu jak to v sobě dokáže držet a nic neříct … ani kamarád nic neví .. máte někdo taky doma takového barbara? díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
225
29.11.11 10:40

Ahojda, tak já mám doma občas to samé, ve změně tedy že mimčo se nám má teprve narodit. Když prostě manžel hodí stávku, tak sním nehnu ano prd. Zkus mu udělat večeři..:-) a když ani to sním nehne, tak se mu nějak nevtírej, chlapy vždycky potřebují být středem pozornosti,dost se také stává že Chlap žárlí i na své dítě,no příjde mi to stupidní ,ale chlapům nikdy do hlavy nevlezeme…Nech ho, a nějak mu nelez do zadku, a už vůbec ho neobskakuj, na to totiž ti naši holomci spoléhají…:-) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
29.11.11 10:40

u nás je tichá normálně a taky tim velmi strádam .. :,( když jsme pohádaný tak mlčíme oba,poté co mu sdělim ,co mě sere ,ale to si zacpává uši a slyšet to nechce a nic si z toho stejně nevezme..takže já na to už peču ,tohle nemá smysl řešit ..má svůj svět ..bud to to vydržim a nebo mi bouchnou nervy a dojde trpělivost,uvidíme co osud přinese.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.11.11 10:48

ráno jsem mu začala dělat kafe a on jen tak štěknul „si ho udělám sám“ takže na něj prdím a budu čekat zda to z něj vyprchá … poté dokonce umyl i nádobí .. což samozřejmě má své výhody, protože vidět ho mýt nádobí je fakt rarita …bohužel čím víc stárnu tím víc mě tohle jeho chování dostává a strašně mě to ničí … nejraději bych utekla, ale to není řešení …

• Citovat
  • Upravit
225
29.11.11 10:49
saracenka píše:
u nás je tichá normálně a taky tim velmi strádam .. :,( když jsme pohádaný tak mlčíme oba,poté co mu sdělim ,co mě sere ,ale to si zacpává uši a slyšet to nechce a nic si z toho stejně nevezme..takže já na to už peču ,tohle nemá smysl řešit ..má svůj svět ..bud to to vydržim a nebo mi bouchnou nervy a dojde trpělivost,uvidíme co osud přinese.

no, nevím, jestli to je ten správný partner do života, problémy jsou přeci od toho aby se řešili… :-) no, ale koukám každej chlap reaguje jinak, ten můj tole dělal také, ale odnaučila jsem ho to… ted je hodnej a pozornej..:-) i když co bych mu zatrhla je počítač, pač mi příjde už jak dement..:-D ale od té doby co jsem těhotná 31tt tak je pozorný, hodný, Jasný, jsou chvíle kdy bych ho zabila..:-) ale nevyměnila… každej chlap má mouchy,stejně jako my :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.11.11 10:52
Anonymní píše:
ráno jsem mu začala dělat kafe a on jen tak štěknul „si ho udělám sám“ takže na něj prdím a budu čekat zda to z něj vyprchá … poté dokonce umyl i nádobí .. což samozřejmě má své výhody, protože vidět ho mýt nádobí je fakt rarita …bohužel čím víc stárnu tím víc mě tohle jeho chování dostává a strašně mě to ničí … nejraději bych utekla, ale to není řešení …

asi chápu jak ti je, když chlap mlčí a tváří se jak bloudnej holanďan tak to je ten největší trest.. Hele víš co prd na něj, ještě aby jsi mu dělala služku ne..?? Když si toho neváží…Třeba se uklidní, a ráno vstane, obejmě tě, uvidíš. Ale přeji pevné nervy…Proto aby tě ničil, žádnej chlap nestojí…Raduj se ze svého prcka, a on třeba nakluše sám .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
29.11.11 10:52

nám chybí ke vzájemné komunikaci to těhu ,ale bojim se ,že to nevyřeší ..,

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.11.11 10:53

je fakt, že jsme spolu už hodně dlouho cca 16 let a zamilovanost je tatam .. hrozně závidím kamarádkám, že dokáží spolu komunikovat a vše si vyříkat .. a jak to děláte .. vaříte mu?, nebo jí co si naloží?… vždycky jsem vařila i přesto že nemluvil ale teď jsem tak nějak bez sil ..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.11.11 10:57
saracenka píše:
nám chybí ke vzájemné komunikaci to těhu ,ale bojim se ,že to nevyřeší ..,

hele těhu nic nevyřeší … tyhle stavy měl i v těhotenství … a to je možná horší protože nervuješ i dítě … to jsem si taky zažila … nevím proč ale teda ten můj chlap nebral ani ohled že jsem těhotná .. takže žádná změna u nás nenastala … a od té doby co jsem s malým doma je zvyklej že nikam nechodím …

• Citovat
  • Upravit
saracenka
29.11.11 10:59

ikdyž jsem pohádaný ,no pohádaný se ani nedá říct ,páč veju jenom já ..a tak to normálně vařim a vše kolem ,ale nenandam mu jídlo ,ani nevařim kafe a neodpovídam na pozdrav ..

• Citovat
  • Upravit
saracenka
29.11.11 11:00

my bysme se ani nehádali pokud mi nebuchnou nervy a nechci řešit tu nesnesitelnou tichou domácnost .. :mrgreen:tichou ještě tižší :mrgreen:

Příspěvek upraven 29.11.11 v 11:01

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.11.11 11:00
valkil píše:
Anonymní píše:
ahoj holky, můj chlap mě příšerně ničí … místo toho aby řekl co ho trápí, co jsem provedla tak raději zarytě mlčí, je naštvaný, o pohlazení nebo sexu pf ani zdání … a samozřejmě mě se honí hlavou spousty možností .. jestli někoho nemá, chce se rozejít apod. .. máme 20 měsíčního syna .. a s ním si taky moc nevyhraje .. no prostě hrůza .. nikdy jsem na to nevěřila ale nyní chápu že blíženec/to su ja nedokáže komunikovat se střelcem. Vím, že by mu vyhovovalo kdybych byla stále doma, úklid, nákupy apod. víc nic .. nechápu jak to v sobě dokáže držet a nic neříct … ani kamarád nic neví .. máte někdo taky doma takového barbara? díky
No teda, jsem taky blíženec a manžel střelec!
Jako tichá domácnost u nás fungovala dost často, než jsme jaksi pochopili, že takhle se problémy fakt nevyřeší. Nakonec jsme se to naučili řešit mailama, a posléze i ústně. Teď už problémy nejsou, nebo aspoň o nich manžel nemluví a tichá domácnost už nebyla ani nepamatuju. Po 10 letech už jsme si na sebe asi dostatečně zvykli.
Většinou byl důvodem nějaký problém, který já jsem jako problém nevnímala, manžel ano. Nakonec se asi osvědčilo ho nechat nekomunikovat, a časem začal. A to nebolo v hodinách, ale dnech, ale myslím, že dýl jak týden mu to nevydrželo.
Přeju pevné nervy!

Tak to blahopřeji a tiše závidím .. mail jsem taky poslala … posledně zafungoval a teď nic … no asi je opravdu lepší ho nechat být … v podstatě jsi mi potvrdila to co vlastně dávno vím, ale potřebovala jsem to slyšet či vidět napsané :mrgreen: takže díky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.11.11 11:05
saracenka píše:
my bysme se ani nehádali pokud mi nebuchnou nervy a nechci řešit tu nesnesitelnou tichou domácnost .. :mrgreen:tichou ještě tižší :mrgreen:Příspěvek upraven 29.11.11 v 11:01

ano nesnesitelné ticho … to je to nejhorší co může být …hlavně mám pocit že se to musí řešit hned .. takže spousta otázek pláč a na něj nic nezabírá … hrůza … když mi řekla kamarádka, že když se rozbrečí manžel změnkne .. to u nás .. můžu vybrečet rybník a ono nic …

• Citovat
  • Upravit
225
29.11.11 11:07
Anonymní píše:
je fakt, že jsme spolu už hodně dlouho cca 16 let a zamilovanost je tatam .. hrozně závidím kamarádkám, že dokáží spolu komunikovat a vše si vyříkat .. a jak to děláte .. vaříte mu?, nebo jí co si naloží?… vždycky jsem vařila i přesto že nemluvil ale teď jsem tak nějak bez sil ..

když nechtěl komunikovat, tak jsem se na něj vyprdla, i když mě to teda štvalo ,ale do zadku jsem mu nelezla…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
29.11.11 11:07

Jsem s partnerem skoro 4 roky a z toho se temer 3 snažíme o těhotenství. Tichá domácnost občas funguje i u nás, ale je to z toho, že občas bouchneme oba. Ale já mu řeknu, co se mi nelíbí a proč nemluvím. Nevydrží mi to ale dlouho. Ovšem když je chlap naštvaný, tak mi občas nechce říci proč. Tak ho nechám, nechceš se bavit nebav. Ale tejrá mě to hrozně. A pak to z něj za nějakou dobu vyleze. Ale to nebývá často. Nejhorší je, když má problémy v práci. To je naštvaný a radši si zaleze do garáže a řekne mi, ať ho nechám a já furt chodím zda už je to dobrý. Ale nedokážu si představit, že bychom okolo sebe chodily naštvaní a já nevěděla proč. No nic jen jsem chtěla přidat svou zkušenost. Jinak jsem štír a přítel kozoroh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí