Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když se pohádáme,a máme tichou domácnost tak se musím tomu hihňat
to ticho je divné.
Klobouk dolů já bych tohle nevydržela!!! Párkrát nastala tichá domácnost, ale maximálně do večera. Mě to prostě nedá a chodím a ptám se co je špatně co se stalo a pořád dokola v podstatě trpím takovou samomluvou. Když už ani tohle nezabere tak přejdu na smsky… a to píšu a rozepíšu se
Většinou jsou to prkotiny, které jsou pro mého muže důležité a já nad tím mávnu rukou. ![]()
TO JE ASI NOVODOBÁ NEMOC CHLAPŮ, NEBO JÁ NEVÍM
JE TADY UŽ TOLIK DISKUZÍ, V PODSTATĚ NA TO SAMÉ, TI CHLAPI JSOU ASI NĚJACÍ DIVNÍ, NEBO MY
![]()
Holky ,ted tohle samé řeším doma.Kvuli banalitě se nasere a pak chodí zašklébený jak můra,dokud když to napíšu hnustě,nemá chut na to udělat si dobře.A pak nanovo ,chvilku klid a pak nějaká blbina a je po klidu.Dnes například ,že opraví stěrač u auta.Podotýkám ,že je pokažený už delší dobu.A říká ,at mu dám peníze .A já na to,že mám už jen na vyžití do konce měsíce,než dojde rodičák.Že má být ještě Mikuláš a malý má svátek .A že navím kolikáteho dojde rp na účet.Měl u sebe tisíc korun ,tak mu říkám at to koupí za to.A on ,že to má na bundu,má vyhlídlou za tři tisíce,já mám koupenou v Gate za dvěstěpade v akci.Tak mu říkám ,že holt nebude mět bundu za tři ale třeba za tisíc.To ž nasraný jak svina,vyčetl co mohl.Jak já to nesnáším ,když je ticho ,napučený .Já bych nejraděj vše vyřešila hned ale mu dělá asi dobře mě dusit.
Taky mám doma střelce a taky je občas tichá domácnost.Já jsem teda splachovací,ale chlap je docela urážlivej a nafukuje se tak 2Xdotýdne.Pak chodí jak puchejř a nekomunikuje.A ještě dělá naschvály,že si nevezme uvařený jídlo z lednice,ale udělá si k jídlu něco jinýho
Něco ve stylu „já ti ukážu“.Dřív jsem z něj vždycky páčila co se stalo,proč se mnou nemluví atd.Dneska ho nechávám bejt a nevšímám si ho.Když vidí,že na jeho tichou domácnost nereaguju,tak ho to brzy přestane bavit.Jo a to měl i stavy,kdy třísknul dveřma a šel na 2-3 piva naproti do hospůdky,nebo spal v autě
Jenže tím netrestal mě,ale sebe-a pak se ještě litoval
ty jsi na něj vyzrála
a ten můj se ještě urazí víc ,že já jsem uražená ,to je bordel toto .. ![]()
Já si pak připadala,že mu lezu do zadku.Ptala jsem se ho,jestli chce ohřát večeři a on jen zavrtěl hlavou,nebo odpovídal holou větou.Tak jsem si řekla a dost a nechala ho bejt.Jestli má hlad,jídlo si zvládne ohřát sám,když nemluví,tak at nemluví,já ho vždycky nechám vytrucovat a on pak přijde sám jak mílius
Nečetla jsem to celé jen chci napsat že chlap když má nějaký problém tak se zakousne do sebe. Já se takhle trápila 4 roky, byl prostě zabedněný, utažený a konec. Teď jsme přestěhovaný a z něj všechno spadlo, mě příjde jak když je to snad někdo jiný
Chalp jak má problém zaleze do ulity ale jak ten problém máš zjistit.. ![]()
mahdalka píše:
Já si pak připadala,že mu lezu do zadku.Ptala jsem se ho,jestli chce ohřát večeři a on jen zavrtěl hlavou,nebo odpovídal holou větou.Tak jsem si řekla a dost a nechala ho bejt.Jestli má hlad,jídlo si zvládne ohřát sám,když nemluví,tak at nemluví,já ho vždycky nechám vytrucovat a on pak přijde sám jak mílius
j.s. píše:
TO JE ASI NOVODOBÁ NEMOC CHLAPŮ, NEBO JÁ NEVÍM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JE TADY UŽ TOLIK DISKUZÍ, V PODSTATĚ NA TO SAMÉ, TI CHLAPI JSOU ASI NĚJACÍ DIVNÍ, NEBO MY
![]()
![]()
jiná rasa
![]()
Příspěvek upraven 29.11.11 v 16:27
Prima rada pro lidi bez dětí, kteří si můžou jít každý po svém a na toho druhého dočasně hodit bobek (když jim to nevadí). Ale nedá tím řešit, když chlap trucuje a nekomunikuje každou chvíli a někdy třeba i 14dní. Zvlášť když jsou děti a je třeba řešit neustále něco. Takovýho chlapa pak ta ženská ještě víc zjistí, že nepotřebuje. Neb stejně dělá vše sama a ještě musí makat na něj a neustále čekat, kdy to přijde a až to přijde, poradit si se vším bez něj, protože on prostě nekomunikuje, nebo na půl huby, případně si odejde, kam je mu libo a ještě se cítí dotčenej.
mahdalka píše:
anonym. přesně a na to teď dojíždím já, a to jsme ve starém baráku ani ne půl roku a já řeším samé jobovky, sama, že sama, chlap je pořád v práci nebo na služebce…a příjde mi, že pak jak je doma, je to ještě horší
![]()
Ahoj. Jdu si k vám pro radu. S manželem jsme tedy už spolu hodně dlouho, ale ta komunikace… stává se vám občas, ze na vás manžel vyjede úplně bezdůvodně jakoze z ničeho nic se naštve, vycte vám co ho zrovna napadne a třeba za hodinu je zas jakoby nic, milej a v pohodě?? Jenže to už já neumím, a jakmile mě takhle něco řekne co mě ublíží a nabali se to jelikož mě den predtim řekl něco co se mě nelíbilo… včera mě řekl, ze je lepší když mlcim, ze poslední dobou rozebiram kraviny a vím vše nejlíp, tak od včera,,mlcim,,
a přitom pravé predtim byl úplně v pohodě a já se ho jen zeptala zdali je objednány k doktorovi a najednou bum ho a bylo zle…
Nevyleze z něj nic, s tim počítej. Je to houpačka, přesně jak píšeš: mlčení, hnusnost atd, když jde do tuhého, tu je rázem báječný chlapík a pak zas hnus. Nic, co bys udělala, ho neopravňuje k tomu, aby tě trápil mlčením. Má to říct, stačí stručně a věcně „má milá vadí mi to a to“ pak můžeš něco řešit a nějak se ve vztahu vyvíjet. Jak vidim, už tě dohnal svým chováním k tomu, že si myslíš, že si za to můžeš (částečně) sama. To je cesta do pekel. Oni umí krásně tímhle způsobem chování manipulovat s lidmi a jejich partnerky mají pocit, že mu musí nějak pomoct, něco pro něj udělat, atd, a to je cesta do pekel a vede ke zničení sebedůvěry té ženy, dle manželské poradny. Jdi od něj pryč, nezmění se. A tebe to ničí už teď, co teprve za pár let?
PS: taky si sám chodí jak a kde se mu zachce a ty, když jdeš, je z toho malér?