Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Len123l no to zas jako úplně ne. On je po zdravotní stránce v pohodě. On tydle stavy mívá, ze se dokáže vytočit kvůli blbosti a mě mrzí, ze mě akorát uráží. Nebo mě zbytečně schazuje, řeknu mu ze jdu cvičit a on ze budu stejně tlustá… nebo ze si jedu vyzvednout antikoncepci a on ze nebude vychovávat další kukacku z práce ( přitom jsem ho nikdy nepovedla)
@Anonymní píše:
@Len123l no to zas jako úplně ne. On je po zdravotní stránce v pohodě. On tydle stavy mívá, ze se dokáže vytočit kvůli blbosti a mě mrzí, ze mě akorát uráží. Nebo mě zbytečně schazuje, řeknu mu ze jdu cvičit a on ze budu stejně tlustá… nebo ze si jedu vyzvednout antikoncepci a on ze nebude vychovávat další kukacku z práce ( přitom jsem ho nikdy nepovedla)
Ježíši, co je to za deb.ila?
jdeš cvičit a on ti řekne, že stejně budeš tlustá? A co mu na to jako řekneš ty? Já bych nevychladla (po včerejšku) a dala bych jasně najevo, že akce vyvolává reakci (protože on určitě bude zmatený proč máte tichou domácnost) a nemůže čekat, že po tomto budeš v pohodě. Možná, že jsi mu svými reakcemi dovolila, aby tě takto ponižoval. Toto totiž není nornalní.
@Anonymní píše:
Zjevně mu činí potěšení druhého ponižovat a ubližovat mu. Za mě je to případ na psychologa. Jako normálnímu člověku řekneš, že tohle ti ublížilo, a ten druhý člověk, protože tě miluje, se bude snažit to neopakovat a něco se sebou v tomto ohledu dělat.
@Anonymní píše:
To by řekl jednou…fakt si to necháš líbit?
Tak po tom co si napsala otacim. Poprve mi to prislo jak si psala o tom doktorovi ze je vystresovanej a ze je třeba jen podrazdenej. Osobni urazky jsem v tom nevycetla. Takže ja co bych udelala tak bych ho poslala k sipku.