Pomáhají vám doma chlapi?

Anonymní
29.11.11 17:41

pomáhají vám doma chlapi?

Ahoj maminky,chtěla bych se zeptat jestli vám doma chlapi doma pomáhají. Mě manžel nepomáhá s ničím. Máme 11 měsíčního chlapečka,kterého jen mazlí ale nic víc. Chodí do práce krátký dlouhý týden a ve volnu je jen na počítači. Když mu řeknu že mi s ničím nepomáhá a malému se nevěnuje tak mi ještě vynadá,že je unavenej z práce a že ho štve jak z něj dělám špatnýho tátu,že malýho moluje a dal by mu všechno. To mi taky vadí,dárky z něj přece neudělají dobrého tátu! nedá ani nádobí do myčky,prostě nic! Já ani nemám čas naložit se třeba do vany,nebo cokoliv pro dobrý pocit a večer to nejde,protože malý špatně spinká tak jsem pořád u něj. A on může kdykoliv všechno. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.11.11 17:44

mělo tam být,že malého miluje,ne moluje.

• Citovat
  • Upravit
65371
29.11.11 17:46

Jo pomáhá......s čím je třeba pokud není v práci,kde je teda dost často ale jak je doma,má svůj čas na odpočinek,ale taky na „práci“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
29.11.11 17:48

to je mi líto, mě manžel pomáhá se vším, přebalí, nakrmí (nekojíme) pohlídá malou když jdu k holiči atd. Myslím, že by to tak mělo být, chápu, že je unavený z práce, ale ty se doma taky činíš. Zkusila jsi mu to nějak vysvětlit, že ti musí někdy pomoct, aby sis vydechla? Nebo třeba požádat o hlídání někoho z rodiny, aby ho to trklo? Nevím co jiného bych poradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
29.11.11 17:48

My teda mimčo zatím čekáme a o práci se doma dělíme nebo děláme oba. Nyní spíš ještě víc dělá manžel, protože mě už dost věcí zmáhá a nezvládám je.
Chce to ho zapřáhnout a ne aby si myslel, že on chodí do práce a nic nemusí. On si asi myslí, že ty se celý dny jen válíš doma a nic neděláš, to žes přestoupila z 8 hodinové směny na 24 hodinové směnu mu nedochází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
29.11.11 17:50

A jaký byl před narozením prťouse?
To já si teda nemůžu stěžovat. Rád vaří. Když ho o něco požádám, pomůže mi s čímkoli. Třeba zametám byt (85m) a najednou ho vidim, jak chodí a zametá po mě hromádky. Občas mi vytkl, že nechávám na koštěti chlupy (ze psa)…tak jsme si řekli, že já zametu a jemu, pokud vadí chlupy, tak je sundá. :) A bez problému. Ale je fakt, že já toho po něm až tak moc nechci, z mýho pohledu. Na myčku má zákaz šahat, páč jí jednou otevřel v době, kdy ještě myla a byla pak nějakej čas zmatená. Jo a večer, když jde se psem, tak jde roztřídit odpad…ale to sám od sebe. Maximálně mu koš postavim ke dveřím.
Co mám takhle ty nejbližší kamarádky, tak je to u nich podobný jako u nás.
Jen u jedný jako u vás, ale tam chlap chodí fakt hodně pozdě z práce a je utahanej, tak ani na pomáhání není čas. Ona je doma s ročním klukem a má čas všechno udělat sama.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.11.11 17:50

Pokud jde o domácnost tak by mi nevadilo,že nepomůže. ale vadí mi že si s malým nehraje,třeba ho ani nikdy sám nevykoupal a uspal ho jen jednou. Takže já vařím,uklízím,peru ,věším prádlo atd s malým za zadkem,nebo v ruce. a když mu řeknu at ho hlídá tak mi řekne a proč ho nedáš do postýlky?

• Citovat
  • Upravit
17014
29.11.11 17:51

Jojo, pomáhá mi úplně se vším. Koupe, krmí, v noci mě nechává vyspat,jezdí s kočárkem, jezdí na nákupy, klidně zamete i vytře a umyje nádobí. Jojo, mám doma poklad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
29.11.11 17:51

Nejlepší léčba je nechat ho celej den, nebo i dýl s malym doma samotnýho, at vidí, jak se doma flákáš. Některejm chlapům to prostě nedojde, dokud to sami nezažijou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
29.11.11 17:52
:)

Příspěvek upraven 11.12.11 v 17:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839

proč anonymně? je to pro tebe tak citlivé a osobní téma, že musíš skrývat svůj nick? :-)

jinak manžel pomáhá. platí paní na úklid (to je jeho pomoc s péčí o domácnost) a s malým si hraje, přebaluje, koupe, nakrmí, zůstane s ním sám, když chci někam jít a chodíme všichni na plavání. vždycky se střídáme, jeden je s ním v bazénu a druhý fotí na břehu. Jo má 1/2 roku (syn, ne manžel).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346

Ahoj,
můj chlap dělá 10 hodin denně a to od pondělka do pátku. Z práce zajde nakoupit,když to já nestihnu přes den. Prckovi se věnuje, hrajou si spolu. Každý den se s malým koupe, malému jsou necelé 2 ročky. O víkendu mi umyje nádobí. A občas umyje okna v lodžiji, tam já si netroufám, mám závratě z výšky :D No a podobně.
Tak asi joo :lol: , pomáhá mi doma, mám hodného muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
29.11.11 17:53

A mně manžel pomáhá hlavně s malym, když příjde z práce, tak ho přebírá a já můžu dělat v klidu. Stejně všechny domácí práce dělá blbě a pomalu :mrgreen:

Příspěvek upraven 29.11.11 v 17:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
29.11.11 17:53

Podle mě musel bejt takovej už před dítětem. A cos mu povolila, tak se to naučil. Jak malý dítě máte? Kamarádky muž si taky s dítětem nechtěl hrát, dokud byl malinkej. Ted je mu rok a prej je to už lepší.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.11.11 17:54

Ano je to pro mě hodně citlivé. a zrovna ted jak to tady čtu tak brečím. :,( můžu jen závidět.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky