Pomáhají vám doma chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jamuna
4.12.11 18:41
xangel87 píše:
Kdyby tvůj manžel chodil každý den do práce do osmi do večera, tak neřeknu.Ale při krátkém dlouhém týdnu? Nechápu a mít ho doma, ženu ho svinským krokem.
Takže ano, pomáhá.Domácí práce ani ne, stejnak bych to nevydržela a udělala si je sama pořádně :lol: Ale určitě hlídání, je schopný přebalit, vykoupat, když je doma tak krmí (příkrmy, mlíko mu zatím neteče :lol: ).Uklízí pravidelně nádobí, občas uvaří atd.Pro mě je největší úleva, že si vezme toho malého a já si můžu všechno udělat v klidu.
Tak u nás je to podobné, asi jsem náročná ale mě to nestačí, musím ho do všeho kopat :lol: jinak by vůbec nepomohl…ale je pravda, že děti pohlídá , občas umeje nádobí nebo přebalí malou, víc se po něm asi chtít nemůže…
  • Citovat
  • Upravit
334
7.12.11 20:41

Ahoj zakladatelko,
nečetla jsem diskuzi, ale musím napsat, že jsem na tom úplně stejně. Teď jsem ještě na RD,ale od února se vracím do práce na plný úvazek. Nepomůže v domácnosti fakt s ničím a nepomáhal ani před dítětem. Sama uklízím, nakupuju, vařím, smetí vynese až když přetíkající koš hodím za dveře. Koupání a uspávání dcery děláme na půl, ale jinak moc nehlídá. Jsem z toho zoufalá. Nedokážu si přestavit, jak budeme žít, až se vrátím do práce. Asi budu přes týden v práci a celý víkend jen lítat kolem domácnosti..On pořád kutá něco v garáži a když si stěžuju tak mně akorát řekne že je to mojí neschopností, že mi to zabere tolik času.. Jsem fakt zoufalá, je takovej sobec, nevím co s tím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.12 22:01

Ahoj holky,koukam,ze tady dlouho nikdo nepsal. Kazdopadne zavidim tem,kterym chlap doma pomaha,protoze u nas je to naopak. Ten muj dela cisnika,ma pracovat kratky,dlouhy,ale musi povinne chodit na brigady,takze kdyz je doma,tak vetsinou odpociva.. Necham ho odpocinout,ale taky potrebuju pomoc v domacnosti a prala bych si,aby si vic vsimal maly,umel ji nakrmit,prebalit,pohrat si s ni,uspat.. Kdyz mu reknu,at ji chvili pohlida,ze musim neco udelat,tak za 5min ji frkne do ohradky a v klidu sleduje televizi.. Pak mi rekne,ze vsechny zvladaj domacnost a dite,jen ja ne.. Za 9m s malou nebyl sam na prochazce.. Dost mi to mrzi a uz nevim,jak na nej.. Protoze se pokazdy pohadame :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.3.12 11:49
kralicekoliver píše:
Ahoj holky,koukam,ze tady dlouho nikdo nepsal. Kazdopadne zavidim tem,kterym chlap doma pomaha,protoze u nas je to naopak. Ten muj dela cisnika,ma pracovat kratky,dlouhy,ale musi povinne chodit na brigady,takze kdyz je doma,tak vetsinou odpociva.. Necham ho odpocinout,ale taky potrebuju pomoc v domacnosti a prala bych si,aby si vic vsimal maly,umel ji nakrmit,prebalit,pohrat si s ni,uspat.. Kdyz mu reknu,at ji chvili pohlida,ze musim neco udelat,tak za 5min ji frkne do ohradky a v klidu sleduje televizi.. Pak mi rekne,ze vsechny zvladaj domacnost a dite,jen ja ne.. Za 9m s malou nebyl sam na prochazce.. Dost mi to mrzi a uz nevim,jak na nej.. Protoze se pokazdy pohadame :(

ahojky, u nás toto téma taky skončí vždy hádkou. Už mě ani nevadí,že doma nepomáhá,ale spíš to,že není se synem tak často. Denně maximálně hodinku a to ještě třeba u PC u pohádek :? Když jsem jednou jela na víkend pryč,tak samozřejmě hned jel k prababičce,která je výborná a se synem to umí..takže manžel se opět celý víkend o nic nestaral :cert:
Nevím tedy co poradit a ani promluva s manželem po dobrém ani po zlém nepomáhá..vždy to skončí tak,že já si nevážím toho,že vydělává peníze a že teprve až by přišel o práci,tak bych si to uvědomila…grrrr..na to vždycky říkám,že kdyby se mi něco stalo,tak by teprve on věděl,co je to starost o domácnost a díte :x No takže dohady a dohady..ach jo :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.12 19:53

Jako kdybys mi mluvila z duse :D Taky mi rika,ze teda prestane delat a bude mi pomahat. Spis mi mrzi,ze maly si taky moc nevsima,vim,ze ji miluje,ale prijde mi,ze to neumi tak nejak dat najevo a nebo spis nechce.. Rikala jsem mu,co by delal,kdybych musela do nemocnice nebo kamkoliv.. Ach jo,je to boj s chlapama.. Ale bez nich by to bylo taky tezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.3.12 20:53
kralicekoliver píše:
Jako kdybys mi mluvila z duse :D Taky mi rika,ze teda prestane delat a bude mi pomahat. Spis mi mrzi,ze maly si taky moc nevsima,vim,ze ji miluje,ale prijde mi,ze to neumi tak nejak dat najevo a nebo spis nechce.. Rikala jsem mu,co by delal,kdybych musela do nemocnice nebo kamkoliv.. Ach jo,je to boj s chlapama.. Ale bez nich by to bylo taky tezky.
,

No já někdy přemýšlím,na co chlapa mám,když se někdy ani nevidíme a o víkendu dospává a já mezitím uklízím a vařím :? Ven nikam nechodíme, vlastně jsme spolu minimálně a to většinou řešíme nějaké spory a končí to hádkou..no prostě s dětma se všechno změní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.12 21:12

Jo taky me obcas napadne myslenka,ze vlastne vedle sebe prezivame nez spolu zijeme.. Sice pracuje skoro porad a o volnu dospava a nemam z nej temer nic a mala uz vubec.. Najednu stranu jsem rada,ze ma dobrou praci,ale na druhou prece toho po nem moc nechci,jen aby se venoval maly. Vzdy kdyz vidim chlapa s kocarkem,tak je mi fakt smutno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
14.3.12 13:05

ahojky,ano chlap pomaha hodne :lol: je to milaček :jazyk: sice je pres tyden,v praci ale ,jak dorazi domu stara se o holky jde s nema ven ,prebali,vykoupe v domacnosti mi pomuze se vsim.....i kdyz pomoct nechci proste sam od sebe jde a zacne utirat prach vysavat atd a je mu jedno ze jsem totreba dopoledne uklizela on je SUPROVEJ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.12 19:38

Tak to ti opravdu závidim :) i když se závidět nemá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
15.3.12 20:36

Mě taky manžel hodně pomáhá.Líbí se mi jak přijde z práce a začne se nám věnovat s malou si hraje,večer se v koupání střídáme.Večer jí před spaním povídá pohádky,dokud neusne.Na nákupu se staví přímo z práce nebo já když jdu s malou ven.O víkendech co se týče snídaně připraví i sám a zajde nakoupit,pak já.Práce máme rozdělené a ochotně mi pomáhá.Je to moje zlatíčko. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.16 13:45

Milé dámy, ráda bych věděla, jak to máte, jestli Vám tatínkové Vašich dětiček pomáhají? Musím se přiznat, že mne manžel nepomáhá vůbec. Máme spolu tři malé děti, nejmladšímu je půl roku, prostřednímu dva roky a nejstarší má pět let. Mám docela kolotoč a vše se točí jen kolem dětí, musím se přiznat, že na sebe nemám čas vůbec a když už se dostanu do koupelny, tak na mne děti klepou a samotnou mne tam nenechají. Můžu říct, že to všechno zvládám, ale večer padám na pusu a do toho ještě kojím, takže se moc večer nenaspím a jsem celkem K. O. Moje kámošky říkají, že vypadám poslední dobou nějaká starší, zničená…No nevím, asi to je tím, že nemám pořádný odpočinek. Chlap si příjde z práce, sedne si, čeká, co jsem uvařila, neodnese si po sobě ani talíř a pak si jde hrát hry na PC. No a když se mi to nelíbí a řeknu mu svoje, že by taky mohl pomoci, tak se sebere a jde ven. Mám už toho celkem plné kecky. Kdysi ještě trochu pomohl, ale teď už nepomáhá s ničím a nevím v čem je tedy problém? Máte to taky tak nebo jste na tom líp?

• Citovat
  • Upravit
15995
2.5.16 13:51

Nepomaha MI, domacnost neni moje, je spolecna, dela svuj podil…co mame dite, dela vic nez predtim. Chlap jako tvuj by mi nevyhovoval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
2.5.16 13:52

Nezlob se za upřímnost, ale tvůj manžel je teda pěkný sobec. Udělat 3 děti takhle brzy po sobě a potom místo péče o ně, hrát hry na PC? Kolik mu je, 20? :zed:
Já pracuji z domu na zkrácený úvazek, a dítě mám ve školce. Mám tedy opravdu veget. Nejen že manžel svůj talířek odnese ale vždy za jídlo poděkuje. Domácí práce nedělá, protože nemusí. Zvládám to sama. V případě, že bych měla doma děti jako ty, bylo by to jiné.
Je třeba si s ním promluvit, že takhle to tedy dál nejde! Nejsou to jen tvoje děti! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina321
2.5.16 13:52

No asi líp, sice na domácí práce moc není, ale s malým pomáhá dost. Když potřebuji jsou celé odpoledne venku nebo celou neděli u manželovo rodičů. Bere si ven aspoň děti? Pokud ne, pokusila bych se ještě o jednu domluvu, kdyby to nepomohlo, praštila bych v půl roce s kojením a oznámila, že jedu na víkend pryč. V pátek bych se s kámoškou sbalila a prijela bych v neděli večer. Třeba by mu něco došlo. No za pár měsíců čekáme druhé, tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat pak, ale doufám, že stejně. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
583
2.5.16 13:53

Manžel mi pomáhá se vším, co je potřeba. Pohlídá, vykoupe, trochu poklidí, nakrmí, i něco malého uklohní, nakoupí, když je potřeba. Sice se péči o domácnost věnuju víc, ale rozhodně mi hodně pomáhá. Od letoška mám i dva večery pro sebe (chodím cvičit a na angličtinu). Jednou do roka odjíždím na wellness pobyt a on hlídá dětičky. Ideální manžel :-) Na druhou stranu musím říct, že mám celkem náročnou práci, není to tak, že bych ještě byla na mateřské a nedělala k tomu nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí