Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejsi puritánská. Otázkou je, nakolik silná je ta touha manžela…
Můj manžel má také takový sen. Ale myslím, že kdyby došlo na věc, odvaha by ho přešla a asi by zdrhnul. V každém případě, u nás zůstane jen u toho snu, neb jsem ještě větší puritánka než ty. ![]()
Já bych ho poslala někam. V sexu mají být spokojení oba a dělat jen to, co se jim líbí oběma.
@Anonymní píše:
Berte to jako odlehčující témaale mám dotaz, přítel chce ženu do trojky na sex nastálo, je to jeho přání a zdělil mi že jedině tak může být muž spokojený jinak vždy zahne, takže stojím před rozhodnutím jít do toho znovu ač z toho mám hrůzu a odpor šahat na nějakou ženštinu, já přece taky nechci aby se muckal s chlapem ne
navíc už jednou jsem to nezkousla…jeho švagr má totiž ženu která mu vodí do postele holky, a to prý je tak správně tak mi řekněte…jsem fakt přehnaně puritánská
![]()
??..a zajmal by mě prosím názor muže jestli opravdu tohleč je běžný jako u všech mužů, takový pohled na vztahy??
![]()
Je běžný.
O chlapa, kterej rekne, ze pokud nebude mit trojku tak zahne bych rozhodne nestala. A on nechce jednorazkovku, sle trvalou. Nema uz dokonce vybrano koho??
![]()
@Premek_Orac právě že hodně, miluju ho ale mám stím zkušenost a vadilo mi hodně vidět ho s jinou…on bohužel tuhle touhu má stále..spíš přemejšlím jak do toho jít aby mi to nevadilo nebo jak se stím vypořádat..
protože mě to vyčte s tím že mu jde jen o sex a u jiných to funguje a vztah to stmeluje ![]()
No já bych ho poslala do prd.le. Jako věřím tomu že kdybych dotáhla mímu chlapovi do postele další holku, bránit se tomu nebude, ale když ví že by mi to nebylo příjemné tak by mě nenutil, a už vůbec by mi nevykládal že jinak nebude spokojený a že stejně zahne
sorry ale je to de.il. ![]()
Příspěvek upraven 05.10.16 v 13:46
@Anonymní píše:
@Premek_Orac právě že hodně, miluju ho ale mám stím zkušenost a vadilo mi hodně vidět ho s jinou…on bohužel tuhle touhu má stále..spíš přemejšlím jak do toho jít aby mi to nevadilo nebo jak se stím vypořádat..protože mě to vyčte s tím že mu jde jen o sex a u jiných to funguje a vztah to stmeluje
Mam takovej dojem, ze to jsou jen kecy, jak dostat od tebe normalne svoleni soulozit s jinyma zenskyma. Nemam nic proti sexu ve trech, musi se to ale libit obema. Tys to jednou absolvovala, nelibilo se ti to, on te do toho nuti znovu a jeste s takovyma recma, jak je to proste normalni. Nebere ohled na tebe, jen si chce za*ukat jinde. Ja bych se asi s takovym chlapem rozloucila.
@Anonymní píše:
Berte to jako odlehčující témaale mám dotaz, přítel chce ženu do trojky na sex nastálo, je to jeho přání a zdělil mi že jedině tak může být muž spokojený jinak vždy zahne, takže stojím před rozhodnutím jít do toho znovu ač z toho mám hrůzu a odpor šahat na nějakou ženštinu, já přece taky nechci aby se muckal s chlapem ne
navíc už jednou jsem to nezkousla…jeho švagr má totiž ženu která mu vodí do postele holky, a to prý je tak správně tak mi řekněte…jsem fakt přehnaně puritánská
![]()
??..a zajmal by mě prosím názor muže jestli opravdu tohleč je běžný jako u všech mužů, takový pohled na vztahy??
![]()
Jestli by bylo jeho přání trvalé a nebo nějakou přivedl, asi bych se stěhovala. Ať si je ve trojce s tou, co to snese. Snad spoli nemáte děti…
No on po tobě chce, aby mu vlastně tolerovala nevěru. Jak by se tvářil, kdybys mu navrhla, že si to chceš rozdat se dvěma muži? Souhlasil by? Když mu ještě zdůrazníš, že jedině tak můžeš být jako žena šťastná a spokojená…! ![]()
@Anonymní píše:
@Premek_Orac právě že hodně, miluju ho ale mám stím zkušenost a vadilo mi hodně vidět ho s jinou…on bohužel tuhle touhu má stále..spíš přemejšlím jak do toho jít aby mi to nevadilo nebo jak se stím vypořádat..protože mě to vyčte s tím že mu jde jen o sex a u jiných to funguje a vztah to stmeluje
Hele, a jak přišel na to, že to stmeluje vztah? Pár takových párů jsem znala a mimo jednoho, kde mají ten vztah takový hodně otevřený, jsou ti zbylí rozvedení.
Podle mě byla zásadní chyba, žes to jednou zkusila. On viděl, že mu to prošlo a tak to zkouší znovu.
@Anonymní píše:
To je pak těžké dilema… Ale porovnávat si jinými vztahy nevnímám jako fér, každý vztah je svůj a má svá křehká pravidla, aby dobře fungoval. A vztah znamená taky ohleduplnost, což v tomto případě partner k tvým pocitům ohleduplný není.
Asi každý chlap pomyslí na jinou ženu, než na partnerku, ale ti rozumnější dál než k myšlence nedojdou, protože si váží svého vztahu, své partnerky a v neposlední řadě sami sebe…
Škoda že moc chlapů se k tomu nevyjádřilo..já tomuhle prostě nerozumim, snažím se trochu pochopit ![]()
@Premek_Orac píše:
To je pak těžké dilema… Ale porovnávat si jinými vztahy nevnímám jako fér, každý vztah je svůj a má svá křehká pravidla, aby dobře fungoval. A vztah znamená taky ohleduplnost, což v tomto případě partner k tvým pocitům ohleduplný není.
Asi každý chlap pomyslí na jinou ženu, než na partnerku, ale ti rozumnější dál než k myšlence nedojdou, protože si váží svého vztahu, své partnerky a v neposlední řadě sami sebe…
Berte to jako odlehčující téma
ale mám dotaz, přítel chce ženu do trojky na sex nastálo, je to jeho přání a zdělil mi že jedině tak může být muž spokojený jinak vždy zahne, takže stojím před rozhodnutím jít do toho znovu ač z toho mám hrůzu a odpor šahat na nějakou ženštinu, já přece taky nechci aby se muckal s chlapem ne