Žena v AČR

Anonymní
12.7.22 10:26

Žena v AČR

Zdravím dámy, páni a všichni přítomní. Zajímalo by mne, zda máte někdo jakoukoliv zkušenost s armádou?
Jak jste se připravovali na KZP ve Vyškově?
A co psychotesty, bylo to těžké? Nikdy jsem psychotesty nedělala a asi si ani nijak nedokážu představit co vše mohou obsahovat. :think:
Jestli by mi někdo dal nějaké rady či tipy ohledně přípravy a celkově zkušenosti s armádou, budu jen ráda.
Jinak zdravotní prohlídkou bych projít měla..jsem zdravá, žádná alergie, nemám dioptrie ani nic podobného. A fyzicky jsem na tom relativně dobře.
Uvažuji, že bych na KZP nastoupila příští termín, léto :)
Předem díky a prosím o anonym…chodí sem známí. Tohle vědět nemusí :kytka:

Příspěvek upraven 12.07.22 v 19:38

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1224
12.7.22 12:59

Já jsem byla u záloh. Manžel bohužel nesnáší zelenou, jinak bych byla už dávno u profíků. 😄
Za mě se vše dá zvládnout na pohodu, je to jen o nastavení v hlavě. Na výcviku ve Vyškově byli “drsní”, ale to je jen proto, aby člověka dostali pod tlak. Doporučila bych před Vyškově rozhodně běhat, pokud nejsi zvyklá a to by mělo stačit, pokud nejsi úplný dřevo 😄
Ke zdravotní prohlídce-můzou tě nachytat na malichernosti. Mně nechtěli pustit kvůli cholesterolu a to jsem si myslela, zě jsem zdravá. Ale teď je tam všechno jinak. Já nastupovala před 8 lety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.22 13:50

@Gaforia díky moc za vyjádření! Jsem spíše zvyklá posilovat, takže rozhodně začnu trénovat ten běh..abych tam nepřišla jako úplná bábovka :mrgreen: i u AZ jste měli to fyzické přezkoušení na začátku a na konci výcviku? Resp. ten výcvik by měl být stejný jak pro AZ tak pro profíky, ne? A co ty kontrolní testy a zkoušky…bylo to těžký?
Jej, díky, já si právě myslela, že na ty malichernosti nebudou brát až tak velký ohled. Spíše na to, že někdo má půl litry na očích a kýchá při každém ročním období. S tím cholesterolem je to zajímavý. Musela si pak snižovat?
Ale konkrétně tohle mi přijde dosti takové… :roll: protože ten cholesterol tě přeci nijak výrazně v pracovním poměru neomezuje, pokud nepřesahuje nějaké šílené hodnoty.
Jak to, že u záložáků už nejsi? Kvůli manžovi? :oops:
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
1224
12.7.22 20:38

Posilování se taky hodí, plná polní a samopal něco váží 😄
A i u AZ jsme měli fyzické přezkoušení, ano 😄 Mně to hrozně bavilo, všechno jsem brala jako výzvu. Tenkrát jsem tam byla jediná baba a s výsledkama lepšíma než hodně kluků.. jenže já jsem takovej soutěživej blázen 😄
Jako obsahově byl výcvik stejnej, akorát my jsme to měli zkrácený. My byli od pondělí do čtvrtku 6 týdnu a profíci pondělí až pátek 12 týdnu. Testy těžký nebyly, ale člověk se musí učit. Pokud se na to úplně nevyflákneš, tak to zvládneš. Zásadní je tam únava. Ta dáva zabrat a to myšlení je pak horší, no..

S tím cholesterolem. Brala jsem pak prášky a kontorlní testy ok, takže mě vzali, ale tenkrát to bylo fakt přísný. Teď to vůbec tak není. Takže bych se bála jen těch zásadních a viditelných zdravotních problémů.

Na a jinak už nesloužím vlasti, protože mi končila smlouva, já byla těhotná a manželovi se to prostě nezamlouvalo, tak se to tak nějak spojilo a vyšlo to, že jsem skončila. Ale mrzí mě to, ne, že ne.. 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová