Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zeptat se ho narovinu?
Příspěvek upraven 23.07.13 v 09:31
Tak ja bych ho teda hodila za hlavu. Znate se uz dost dlouho na to, aby z toho neco bylo. Podle me, zajem nema.To uz by z vas byl parecek, nemyslis? ![]()
Já bych se ho zeptala… nebo spíš pozvala bych ho na kafe… kdyby měl zájem, tak by určitě pozvání přijal a setkáte se… pokud ne, tak mu tím dáš docela slušný prostor odmítnout a necítit se nějak blbě.. a pak už bych to nechala na něm… pokud by ten zájem o tebe skutečně měl, tak by to jistě dal nějak najevo…
Bych řekla, že se s tou přítelkyní zase dal dohromady. Kdyby měl zájem, tak jste dávno spolu. Zamilovanej chlap za tebou poběží i po rozbitém skle, obzvlášť když ty jsi myslím jasně dala najevo, že máš zájem, on setkání odmítnul, tak co s ním. Zapomeň na něj, nepiš, zkus hledat jinde, pokud byste opravdu měli být spolu, tak on se ozve sám. Ale takhle si já teda zájem nepředstavuju
Zkus navrhnout osobní setkání mimo práci a podle jeho chování vycítíš, na čem jsi… ![]()
Mi připadá, že sis vysnila něco, co nikdy nebylo a není. Tvoje číslo přece má, takže kdyby zájem měl, ozval by se. Přece nebudeš čekat rok, jestli náhodou nenapíše?
Jo a posílání psaníček po kamarádkách příště fakt neeeeeeeee!!!
Tak ja bych se zeptala, abych to rozsekla - ale nic se nestane, jen se ti ulevi, bude to uzavrene.
podle toho co pises, tak kdyby zajem mnel, tak uz spolu davno prdite do jedny periny. Takovehle typy znam, jeste jsem ale neprisla o co jim jde, vetsinou ale byli zadani
, to jim ale nebranilo v tom plest hlavu nejake jine. Narazila jsem nekolikrat, pak jsem to na ne vybalila a bylo hned jasno, sice jsem si poplakala, ale na druhou stranu to byla uleva.
taky nechapu proc ti rika, ze jsi hodna ![]()
![]()
PS: ja byla v 21 taky v tomhle tele, s prominutim. Horsi jak pubertak ![]()
Pubertální rozhodně nejsem, protože si to i o hodně starší muži kolem mě nemyslí, spíš naopak..ale nikomu jeho názor neberu. Spíš bych slovo pubertální zaměnila za zamilovaná.. A tím psaníčkem si osobně nemyslím, že bych něco pokazila, to už by si dávno myslel, že jsem padlá na hlavu a poslal mě do háje a naopak mu to přišlo milé..
@lulu45 píše:
Pubertální rozhodně nejsem, protože si to i o hodně starší muži kolem mě nemyslí, spíš naopak..ale nikomu jeho názor neberu. Spíš slovo pubertální zaměnila za zamilovaná.. A tím psaníčkem si osobně nemyslím, že bych něco pokazila, to už by si dávno myslel, že jsem padlá na hlavu a poslal mě do háje a naopak mu to přišlo milé..
Ale píše jen když napíšeš ty. Nenavrhuje setkání-a to od konce září. Nemyslím si, že by byla vůbec nějaká šance.
Kdyz muzes zkontaktovat ty jeho, muze i on tebe. Pokud si myslis zes mu nedala dost casu, vem ten cas cos dala ty jemu a vydel ho dvema. Nema zajem, kdyby ho mel, tak nejsi nejista. Neztrapnuj se pred nim
uz ti davno odpovedel na to jak to mezi vama je.
@blorchi píše:
Tak ja bych ho teda hodila za hlavu. Znate se uz dost dlouho na to, aby z toho neco bylo. Podle me, zajem nema.To uz by z vas byl parecek, nemyslis?
@lulu45 Myslela jsem, že mi pubertální připadá posílání psaníčka po kamarádce a pokud se mi někdo půl roku neozve, tak asi evidentně nemá zájem ![]()
Ano, i tuhle variantu si začínám připouštět..ale nejlepší asi bude, narovinu se ho zeptat a budu mít jasno..