Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@suik já myslím, že někteří lidé, ženy i muži, berou flirt jako určitý sport, někdo to teda dotáhne až do vítězného konce, ale někoho to baví i jen tak, zpestřit pracovní dobu nebo třeba oslavu v hospodě, baví je to určité jiskření. Ale doma mají svou drahou polovičku a i když jí třeba nejsou schopní být věrní, tak s ní chtějí být a s ní je pojí to hlubší pouto než povrchní žertování a lichotky
Neřeš to, vypadá to, že z toho nic nebude a je čas se posunout dál. Můžeš nad tím dumat rozebírat to, atd. Když zareaguje jen na tvoje SMS a aktivně se neozve, tak je to myslím daný. S velkou iniciativou ze strany ženy nemám dobrý zkušenosti, osobně ani z okolí… Čas jít dál. Na to si ale musíš přijít sama, protože tady si max. vyslechneš názory na situaci, do který vidíme jen skrze to, co nám napíšeš. ![]()
Já bych se na to vykašlala a už mu nepsala. Kdyby měl zájem, choval by se jinak.
Nejspíš se mu líbíš, jsi mu sympatická.. Ale zamilovaný není, o víc vlasně ani nestojí, nestojíš mu za tu námahu, aby se snažil o víc.
Kdyby opravdu měl zájem, odepisoval by ti, psal sám, pozval tě někam. Však se mu sama (a promiň za ten výraz, jen tě chci vrátit do reality) vtíráš, stačilo by mu zareagovat.
Ahoj lulu. nečetla jsem si příspěvky.
Je vidět, že potřebuješ zjistit na čem jsi, jinak by tě to trápilo. Podle mě by jsi mu měla napsat.
určitě se ho zeptej přímo, jestli to mezí vámi má nějakou budoucnost, protože jste se neviděli půl roku a co s tebou zamýšlí. a budeš pak vědět, jestli máš se od něj odprostit nebo máš vydržet. Ale zdá se mi, že pokud by měl fakt zájem, tak by se ozval sám, snad má někdy i volno
@blorchi
sice tvrde ale suhlasim, myslim si stejne ![]()
Zakladatelko bol to pre neho len flirt, je kludne mozne ze uz je zas s ex a ty si jeho zadne vratka ![]()
@G12 píše:
Tak to bych možná ani neřekla, může to být jen slušný kluk, co odpoví a bere ji jako milou kamarádku.
tak zo slusnosti by asi neposilal pusy
ale mozne je vsetko ![]()
@pata308 píše:
tak zo slusnosti by asi neposilal pusyale mozne je vsetko
Aha, na to jsem zapomněla ![]()
@G12 píše:
Aha, na to jsem zapomněla
tak som to citala manzelovi a zhodnotil to takto "keby mal aspon nejaky zaujem tak sa s nou aspon stretne a vyspi " ![]()
Já si myslím, že kdyby o tebe jevil opravdu vážný zájem, rozhodně tě bude chtít vidět. Asi to není oboustranný. Zažila jsem něco podobného. Je to těžký, když jeden chce a druhý ne.
Zeptej se ho asi na rovinu, na čem jsi. Snad ti řekne úplnou pravdu, protože jestli o tebe nejeví takový zájem, je lepší to co nejdřív vědět a mít možnost pomalu zapomenout a jít v životě dál! ![]()
Mně ze zakladatelčina příspěvku připadá, že jako o ženu-partnerku- o ni zájem nemá. Vyplývá to ze všeho, co napsala…Pokud má potřebu zjistit na čem je, ať se zeptá, ale podle mě to vyplývá už z jeho přístupu a v tomto případě to ptaní je již zbytečný krok k tomu zjistit něco, co je patrné. Chápu, že k onomu muži chová city a o to je asi těžší si připustit, že jsou jenom na její straně a udržuje v sobě malinkou naději, že by to mohlo být i jinak. ![]()
Vypadá to skoro tak, že má nevyřešený vztah a Tebe jen v záloze co kdyby náhodou. Přece z něj nebudeš páčit každé slovo, to není vztah. I když doba rytířů a dobyvatelů je minulost, napsat pár slov by jistě mohl, pokud by o to stál. Nebo ne?
Neozývala bych se, a kdybych ho potkala, tak bych řekla jen obyčejné ahoj a šla dál, pokud by se chtěl vybavovat, tak bych mu řekla „nezlob se, mám moc práce, tak jindy“.
Být Tebou, tak mu trochu unikám, nikoli nadbíhám. Buď vůči němu více studenější, ukaž mu, že Ti je lhostejný, byť to v srdci cítíš zřejmě jinak, ale taktika neuškodí ba by ho to nakoplo k tomu „co se s ní děje? Má někoho“ v tomhle jsou chlapi totiž stejní.
Takže buď nedostupná, chladnější, jako obyčejná kolegyně. žádné sms, nic. Pokud se i tak nečapne, tak se na něj vykašli a neztrácej čas někým, kdo nechce ztrácet čas s Tebou.
@pata308 píše:
tak zo slusnosti by asi neposilal pusyale mozne je vsetko
Já na pusách nevidím nic špatného
Teď jsem v sms posílala pusu bývalému (k narozeninám) a byla mi oplacena, kamarád mi taky občas nějakou pošle, není na tom podle mě nic ![]()
Tak ja ti to napisu natvrdo: Sere na tebe. nechce te. Zacala bych lovit jinde