Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dneska brzy ráno jsem zažila šok.. Manžel z ničeho nic se začal dusit, vzbudilo ho, že se nemohl nadechnout ve 2:30, vzbudilo mě takové to sýpání, jako když se začne člověk topit, viděla jsem ho, když už byl ven z postele a prostě potřebovL něco vykašlat, ale nemohl se nadechnout, jakoby prý měl ucpané průdušky, ale doslova. Popisoval mi, že pak začal jakoby panikařit, trvalo to celé asi 1 minutu. Prostě se potřeboval nadechnout na vykašlání, ale nemohl…vypadalo to příšerně. Nemohla to být třeba zaskočená slina, nebo něco takového? Stalo se to poprvé a dost nás to vyděsilo…uff
Mně podobně začala (nejspíše potravinová) alergie, v noci jsem se začala dusit, měla jsem vyschlo v krku, a když jsem se podívala do krku, měla jsem ho celý oteklý, oteklý byl i čípek v krku, který jsem měla skoro přes celý krk.
Zatím jsem nezjistila na co alergie je, poprvé co se mi to stalo, tak jsem jedla večer oříšky, teď už je nejím, bohužel se mi totéž stalo tento víkend a netuším co to mohlo způsobit, večer jsem pila červené víno a jedla česnekové jednohubky, napadá mě ten česnek, určitě jsem neměla oříšky.
@Kristiána Spíš myslím, že to víno. Víno obsahuje různé plísně a znám člověka, co má na víno alergii.